Bir boşanma haberi de benden gelsin 🤲

Super Moms

14.o2.2o13👶
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
104
453
23
10 yıllık evlilik 12 senelik beraberlik...

Çöp olan geçmişin sevgin emeklerin...

Veee ilk tanıdığın hâline aşık olduğun adamın son hallerine kırgın olmak

siz siz olun kırgın ve üzgün uyumanıza uyanmaniza asla izin vermeyen adamları alın hayatınıza zira ne uyuyabiliyorsunuz nede uyanabiliyorsunuz....

O kadar haklısınız ki yorum yapamadım

2.5 senedir tanıdığım eşimden nasıl vazgeçeceğim kara kara düşünüyorum.22 sene neredeyse bizim yaşımız kadar nasıl dayanacaksiniz.

2.5 senedir tanıdığım eşimden nasıl vazgeçeceğim kara kara düşünüyorum.22 sene neredeyse bizim yaşımız kadar nasıl dayanacaksiniz.
12 senedir beraber ve bunun 10 senesi evli demek istemiş. Hani boşanma için adli tatili bekliyordunuz siz? Bir kendinize gelin artık ne düşünmesi ne karası? Evlilik yok beraberlik yok, sadece formalite icabı yapılmış nikah var. Sanki dolu dolu 2,5 senedir beraberdiniz. Aynı evde bir gün bile yaşamadınız, yanlışsam düzeltin.

Super Moms, kimse bir gün boşanırım diye evlenmiyor ama maalesef evlilikte ömür boyu mutluluk garantisi yok. Umarım güçlü bir şekilde atlatırsınız bu süreci.

Her şey gönlünüzce olsun bende boşandım 8 yıldan sonra keyfim yerinde herkes üzülme bilmem ne diyor üzülmüyorum ya seviniyorum kalan yıllarımı kurtardiım

Benim günlerim kaldı işte.Mahkemeye.

Çok geçmiş olsun öncelikle .
Allah yardımcınız olsun.
Seçtiğiniz bu yolda umarım daha mutlu olursunuz.
Bazen ne yaparsan yap olmuyor karşı taraf kapalıysa almak istemiyorsa olmaz.
O yüzden fazla yıpranmadan bitirmek gerekir.

Siz zaten aylardır ayrısınız neyin draması bu? Kaldı ki siz aynı evin içine bile girmediniz resmi nikah yapıldı bir evlilik hayatınız olmadı.

Allah bundan sonra huzur versin, hayırlı olsun

Nur sen adamdan değil evli olmaktan vazgeçemiyorsun. Yoksa sizin aranızda elle tutulur bir şey kalmadı. Daha bi düzen de kurtul değildiniz zaten, bakınca teknik olarak işin daha da kolay olacak.

Böyle kısa konular daha çok üzüyor beni nedense. Heralde dert anlatmaya bile dermanın kalmadığını anladığımdan. Benim de yeterince sıkıntılı isem hiç konuşmaya mecalim olmuyor.

Sen 30 yaşındasın, 22 ile arasında dağlar kadar fark var
22 senedir beraberiz dememiş ayrıca; 12 senedir beraberler, 10 senesi evlilik.
Nasıl dayanacaksınız demişsin bir de, muhteşem bir teselli gerçekten.

Son düzenleme:
o beraber büyüdüğünüz acı tatlı günler geçirdiğiniz adamın boşanmadan bir süre sonra yabancı gelmesi aaaa ben bunla mı evlenmişim düşüncesi… ve bilirim iç sıkıntılı geçen geceler sabahlar… işte onlar hiiiç kalmıyor

Böyle kısa konular daha çok üzüyor beni nedense. Heralde dert anlatmaya bile dermanın kalmadığını anladığımdan. Benim de yeterince sıkıntılı isem hiç konuşmaya mecalim olmuyor.
O kadar güzel söylediniz ki ' Dert anlatmaya dermanin kalmadığından '....

Bundan bir ay önce bana bu soruyu sorsaydiniz dayanamam düşer kalırım derdim ama şuan benim hayatım da bir biblodan ibaret sizde sizi üzen hayat enerjinizi emen insandan vazgeçin bunu kendiniz için yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…