- 25 Ekim 2022
- 104
- 453
- 23
- Konu Sahibi Super Moms
-
O kadar haklısınız ki yorum yapamadım10 yıllık evlilik 12 senelik beraberlik...
Çöp olan geçmişin sevgin emeklerin...
Veee ilk tanıdığın hâline aşık olduğun adamın son hallerine kırgın olmak
siz siz olun kırgın ve üzgün uyumanıza uyanmaniza asla izin vermeyen adamları alın hayatınıza zira ne uyuyabiliyorsunuz nede uyanabiliyorsunuz....
2.5 senedir tanıdığım eşimden nasıl vazgeçeceğim kara kara düşünüyorum.22 sene neredeyse bizim yaşımız kadar nasıl dayanacaksiniz.10 yıllık evlilik 12 senelik beraberlik...
siz siz olun kırgın ve üzgün uyumanıza uyanmaniza asla izin vermeyen adamları alın hayatınıza zira ne uyuyabiliyorsunuz nede uyanabiliyorsunuz....
12 senedir beraber ve bunun 10 senesi evli demek istemiş. Hani boşanma için adli tatili bekliyordunuz siz? Bir kendinize gelin artık ne düşünmesi ne karası? Evlilik yok beraberlik yok, sadece formalite icabı yapılmış nikah var. Sanki dolu dolu 2,5 senedir beraberdiniz. Aynı evde bir gün bile yaşamadınız, yanlışsam düzeltin.2.5 senedir tanıdığım eşimden nasıl vazgeçeceğim kara kara düşünüyorum.22 sene neredeyse bizim yaşımız kadar nasıl dayanacaksiniz.
Her şey gönlünüzce olsun bende boşandım 8 yıldan sonra keyfim yerinde herkes üzülme bilmem ne diyor üzülmüyorum ya seviniyorum kalan yıllarımı kurtardiım10 yıllık evlilik 12 senelik beraberlik...
Aileniz çocuk bakımında vs destek miHer şey gönlünüzce olsun bende boşandım 8 yıldan sonra keyfim yerinde herkes üzülme bilmem ne diyor üzülmüyorum ya seviniyorum kalan yıllarımı kurtardiım
Benim günlerim kaldı işte.Mahkemeye.12 senedir beraber ve bunun 10 senesi evli demek istemiş. Hani boşanma için adli tatili bekliyordunuz siz? Bir kendinize gelin artık ne düşünmesi ne karası? Evlilik yok beraberlik yok, sadece formalite icabı yapılmış nikah var. Sanki dolu dolu 2,5 senedir beraberdiniz. Aynı evde bir gün bile yaşamadınız, yanlışsam düzeltin.
Super Moms, kimse bir gün boşanırım diye evlenmiyor ama maalesef evlilikte ömür boyu mutluluk garantisi yok. Umarım güçlü bir şekilde atlatırsınız bu süreci.
Siz zaten aylardır ayrısınız neyin draması bu? Kaldı ki siz aynı evin içine bile girmediniz resmi nikah yapıldı bir evlilik hayatınız olmadı.2.5 senedir tanıdığım eşimden nasıl vazgeçeceğim kara kara düşünüyorum.22 sene neredeyse bizim yaşımız kadar nasıl dayanacaksiniz.
Allah bundan sonra huzur versin, hayırlı olsun10 yıllık evlilik 12 senelik beraberlik...
Nur sen adamdan değil evli olmaktan vazgeçemiyorsun. Yoksa sizin aranızda elle tutulur bir şey kalmadı. Daha bi düzen de kurtul değildiniz zaten, bakınca teknik olarak işin daha da kolay olacak.2.5 senedir tanıdığım eşimden nasıl vazgeçeceğim kara kara düşünüyorum.22 sene neredeyse bizim yaşımız kadar nasıl dayanacaksiniz.
Böyle kısa konular daha çok üzüyor beni nedense. Heralde dert anlatmaya bile dermanın kalmadığını anladığımdan. Benim de yeterince sıkıntılı isem hiç konuşmaya mecalim olmuyor.10 yıllık evlilik 12 senelik beraberlik...
Sen 30 yaşındasın, 22 ile arasında dağlar kadar fark var2.5 senedir tanıdığım eşimden nasıl vazgeçeceğim kara kara düşünüyorum.22 sene neredeyse bizim yaşımız kadar nasıl dayanacaksiniz.
Evet destek çok şükürAileniz çocuk bakımında vs destek mi
O kadar güzel söylediniz ki ' Dert anlatmaya dermanin kalmadığından '....Böyle kısa konular daha çok üzüyor beni nedense. Heralde dert anlatmaya bile dermanın kalmadığını anladığımdan. Benim de yeterince sıkıntılı isem hiç konuşmaya mecalim olmuyor.
Bundan bir ay önce bana bu soruyu sorsaydiniz dayanamam düşer kalırım derdim ama şuan benim hayatım da bir biblodan ibaret sizde sizi üzen hayat enerjinizi emen insandan vazgeçin bunu kendiniz için yapın2.5 senedir tanıdığım eşimden nasıl vazgeçeceğim kara kara düşünüyorum.22 sene neredeyse bizim yaşımız kadar nasıl dayanacaksiniz.
O adam eşin değildi. Aynı evde evlilik hayatı surdurmediniz. Nikah kıydığın nisanlindi.Ne drama yaptın be aylardir2.5 senedir tanıdığım eşimden nasıl vazgeçeceğim kara kara düşünüyorum.22 sene neredeyse bizim yaşımız kadar nasıl dayanacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?