• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir boşanma hikayesi daha

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız erkeği hiç sevmemiş aslında. Yaşı da çok küçük değil öyle evlilik sorumluluğunu alamayacak kadar. Evlilikten beklentisi neydi acaba merak ettim doğrusu? Ne umduda bulamadı?

bir de sorun cikti diye hemen dava mi acmak lazim ben buna sasiriyorum gunumuzde, anlasamadik diye hemen ayriliyorlar, evlilik hemen oturmaz ki, orta yol bulmaya cabalasalar biraz

bir de sorun cikti diye hemen dava mi acmak lazim ben buna sasiriyorum gunumuzde, anlasamadik diye hemen ayriliyorlar, evlilik hemen oturmaz ki, orta yol bulmaya cabalasalar biraz
bunda kadının elle tutulur ne yanı varki adam anlaşsın....ortada da dediğiniz gibi sadece bir sorun da yok.....sorun dolu.....:delphin:

Cocuğun verilmiş sadakası varmış ta kurtarmış kendisini bence :delphin:

Yani o adamda sevgi görecem diye kendini yıpratmışta yıpratmış hani...
BAktın değmiyor kardeşiM ne uğraşırsın bilmemki...
BÖYLE ARSIZ KADINLARDA VAR İŞTE...

Son düzenleme:
erkekler deger verilmesi gerekeni bilmiyorlar :(

Bir evliliğin bitmesi için çok geçerli sebep göremedim. Erkeğin ev silmesi, kadının kuaförde olması felan filan. Konuşularak karşılıklı anlayışla halledilebilecek konular bunlar. Hiç siz kuafördeyken eşinizin evde olupta evle ilgili birşeyler yaptığı olmadı mı? Tabiki kuaför dönüşü öyle sözler sarfedilmez ama (bu bir hata).
Olayın iç yüzünüde tabiki bilmiyoruz. Hiç kimse 2 ay sonra boşanmak için evlenmez bence. Bu hikaye sanki erkek ağzından dinlenerek yazılmış bir hikaye gibi geldi bana. Bayanı dinleseniz belki onunda başka sorunları çıkacaktır ortaya. Yani bu tip olaylarda ben genellikle 2 kişide hatayı bulurum. hata oranları farklıdır ama mutlaka vardır.
Tek tarafın fedakarlığıylada bir evlilik yürümez. Ama 2 aylık bir evliliktede bu şahıs çok fedakar davrandı denmez bana göre.

Bir evliliğin bitmesi için çok geçerli sebep göremedim. Erkeğin ev silmesi, kadının kuaförde olması felan filan. Konuşularak karşılıklı anlayışla halledilebilecek konular bunlar. Hiç siz kuafördeyken eşinizin evde olupta evle ilgili birşeyler yaptığı olmadı mı? Tabiki kuaför dönüşü öyle sözler sarfedilmez ama (bu bir hata).
Olayın iç yüzünüde tabiki bilmiyoruz. Hiç kimse 2 ay sonra boşanmak için evlenmez bence. Bu hikaye sanki erkek ağzından dinlenerek yazılmış bir hikaye gibi geldi bana. Bayanı dinleseniz belki onunda başka sorunları çıkacaktır ortaya. Yani bu tip olaylarda ben genellikle 2 kişide hatayı bulurum. hata oranları farklıdır ama mutlaka vardır.
Tek tarafın fedakarlığıylada bir evlilik yürümez. Ama 2 aylık bir evliliktede bu şahıs çok fedakar davrandı denmez bana göre.

tabii , dediğiniz gibi bir erkek yer silebilir. ama kuaförden dönen kadın,bir teşekkür etmeyip, birde üstüne hala bitmedi mi,dışarı çıkacaktık derse bu kim olsa adamı deli eder. kıymet bilmek denilen bir şey vardır. yapılanı görmek. bu ve bunun gibi olaylar demek ki adamda bardağı taşırmış..........

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kız erkegi hiç sevmemiş bi insanı sevmedinmi ne yapsada yaranamaz hatta yaptıkları daha itici gelir + sahsen ben eşimin yerleri silmesini bende dısarda gunumu gun etmesini istemezdim öyle erkeklerden nefret ederim.
Bizim bi akrabadada öyle oldu kız evlendiginin 2 .ayı annen gelmesin demeye basladı kıza
Ben. Neden böyle yapıyorsun dedim
Kız: - istemiyorum
Ben:-peki o senin ailene öyle yapsa razı olurmusun
Kız:-benim ailem onun ailesi gibimi ,hemen bosanırım
Ben:- peki o senin aileni çokmu seviyor her hareketlerinden memnunmu,
Kız:-hayır ama o benim ailem mecbur gelecek
Ben:-ama böyle olmazki desemde
yine bildigini okudu 2 gun sonra duydumki bunlar tartısmıs ve 1 ay sonra duydumki bosandılar erkek tarafını hiç tanımıyorum ama bence sucun çogu annedeydi kızım ezilmesin vs dedi ama kızının yuvasını yıktı hemde kız hamileydi ve babası gayri mesru yollardan çocugu aldırdı herkesede uzuntuyle dustu dediler .

anlamadım :uhm::uhm:

şöyle anlatayım...
erkek hep kıza hakettiğinden fazlasını vermeye çalışmış...
kendi ağırlığını koyamamış ilişkiye...
sadece tek kişinin emeği ile yürümez ilişki...
ben ortada seven bir kadın göremedim anlattıklarınızdan...
adam bunu görüp görmemezliğe geldiği için kabahatlidir bence...

üzgünüm ama ben adamında bu kadar masum ve saf olduğuna inanmıyorum , bizlerde annelerimizde bu adamın yaptıklarının çoğunu ve hiç karşılık beklemeden yapıyoruz karşılığında çok da bir şey görmüyoruz , ama kocamalarımızı da boşamıyoruz bence bunun altında fikir uyuşmazlığı gibi bir problem yatıyordur ve kişilerin özel hayatlarınıda bilemediğimiz için daha ciddi şeylerde olabilir bir de kızın ağzından duymak lazım acaba o neler diyort .

bana uzun uzun anlatti esinden neden ayrildigini, hani insan karsindakinden sen hakliymissin lafini duymak ister ya aynen oyle kadinlar gibi uzun uzun anlatti
sasirdim dogrusu
her erkek 2 ayda bosanmis bir kadindan urker falan dedi, ben de kadin da 2 ayda bosanmis erkekten urker, acaba erkek ne yapti da kadini 2 ayda bezdirdi diye dusunur dedim

en son dedi ki sana bu kadar anlattim cunku sen kadin da urker demistin, hicbisey gorundugu gibi degil dedi
yani iyi de bana ne muhasebesini yapiyorsun ki sanki ben onu suclamisim da o aciklama yapiyor bu kadar
bana ne yani bu kadar detayli olaylari anlatmana gerek var mi, ben kibarca dinledim tabi bisey demedim

eski esi baya kiskancti, ben de sorun cikmasin diye gorusmeyi kesmistim bu cocukla...cunku pek cok kız arkadasi olan bi tip, kizlarla konusmayi seviyor

simdi bana yeni kiz arkadasindan bahsetti, ismi benle ayniymis, belki tanisirsiniz falan dedi, ben de aman yok o da kiskanc cikar simdi, size mutluluklar ben pek ciftlerle gorusmuyorum, kiskanclik meseleleri oluyor dedim

simdi kizin evine tasiniyormus
garipsedim ama bisey de sormadim, ne cabuk falan gibisinden hicbisey demedim

ne adam ya

erkekler boyle ozel konularda pek konusmazlar benim bildigim
ama bu anlattikca anlatti yani, ben konuyu kapatmaya calistikca hala da anlatmaya devam etti
neyse hayirlisi olsun, gecmis gitmis diyorum ama yok anlatmaya devam ediyor
butun bosanma hikayesini, kendisinin ne kadar hakli oldugunu, kizin ailesi yuzunden bosandiklarini vs vs

ha bu arada bunlar nisanliyken gittikleri yerlere oturduklari cafelere falan beni cagirirlardi, ben de yok gelmiyim ya siz takilin ne isim var nisanli ciftin arasinda derdim
cogu zaman da gitmezdim
bu konu acildi, seni ben cagiriyordum falan dedi, bana da birilerini ayarlamaya calisiyormus ki nisanlisi beni kiskanmasin diye
cok kizdim buna dedim gelmezdim sirf bu amacla mi birini ayarlamaya calisiyordun, sizinle gelmem mi gerekiyordu illa gittiginiz yerlere dedim
sana icim isinmisti, gelmeni istiyordum falan dedi

ne mal bi herifmis cok sinir oldum

benim kafam şimdi karıştı. konu birden değişti... anlattığınızdan başka yöne kaydı..geçen gün boşandı ,yazmışsınız... ve beraber yaşamaya başlayacak kızla. evliyken mi görüşüyormuş bu kızla....
bu lafta ne şimdi. başka bir kız var size resmen asılıyor..yok ben bu olayı bu hikayeyi bu konuyu anlamadım. işin içinden de çıkamadım. bu son mesaja kadar herşey çocuğun suçlu olduğunu anlatırken birden olay 360 derece tersine döndü... son mesaj sanki başka birini anlatıyor....bu adamı değil......

benim kafam şimdi karıştı. konu birden değişti... anlattığınızdan başka yöne kaydı..boşanalı 1 gün olmuş.dün boşandı yazmışsınız... ve beraber yaşamaya başlayacak kızla. evliyken mi görüşüyormuş bu kızla....
bu lafta ne şimdi. başka bir kız var size resmen asılıyor..yok ben bu olayı bu hikayeyi bu konuyu anlamadım. işin içinden de çıkamadım. bu son mesaja kadar herşey çocuğun suçlu olduğunu anlatırken birden olay 360 derece tersine döndü... son mesaj sanki başka birini anlatıyor....bu adamı değil......

haklısın en basta sadece onun anlattiklariyla yazmistim
ama bugun bisuru sey soyledi bana yazdigim gibi....
basta anlattiklarindan hakli gormustum onu ama sonradan beni isin icine karistirdi arti kizin evine tasiniyorum falan deyince anladim ne mal oldugunu
ben herkesi kendim gibi biliyorum, dertlesiyor sandim aptal kafam
bosanmis ta bana icini dokuyor sandim acidim
gercekten cok safim :(((

yani bu adam yeni boşandı ve hemen bir sevgili yapıp kızın evine mi taşınıyo?

anlamadım

eşi kıskançmış vs. inanın hiçbir şey anlamadım

cocuk kendı kendıne evlı takılıomuş ztn

anlamadım

inan ben de anlamadım bu adamı
bana neden bu kadar aciklama yaptigini
ve son lafi da ben hayatima devam ediyorum, 2 ay yas tuttum yeter (bosanali 2 ay olmus) simdi kiz arkadasimin evine tasiniyorum oldu
ben dumur tabi ve benle ilgili soyledikleri
bisey diyemedim ve hala soktayim

uzak duruyorum, erkeklere hic guvenim kalmadi artik
ben onu bana icini doken dertli bi arkadas olarak goruyordum
pisligin tekiymis

anlamadım

hemde geçen gün boşanmış. yani boşanalı 1 gün olmuş.... bu ne hız......................

hemde geçen gün boşanmış. yani boşanalı 1 gün olmuş.... bu ne hız......................

1 gün demedim galiba, 2 ay olmus ben yeni ogrendim benle yeni konustu
bu 2 ay icinde de kız arkadas yapmis kendine
en son bunu soyledi ben bidaha konusmadim zaten

Back
X