Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunda kadının elle tutulur ne yanı varki adam anlaşsın....ortada da dediğiniz gibi sadece bir sorun da yok.....sorun dolu.....bir de sorun cikti diye hemen dava mi acmak lazim ben buna sasiriyorum gunumuzde, anlasamadik diye hemen ayriliyorlar, evlilik hemen oturmaz ki, orta yol bulmaya cabalasalar biraz
erkekler deger verilmesi gerekeni bilmiyorlar![]()
Bir evliliğin bitmesi için çok geçerli sebep göremedim. Erkeğin ev silmesi, kadının kuaförde olması felan filan. Konuşularak karşılıklı anlayışla halledilebilecek konular bunlar. Hiç siz kuafördeyken eşinizin evde olupta evle ilgili birşeyler yaptığı olmadı mı? Tabiki kuaför dönüşü öyle sözler sarfedilmez ama (bu bir hata).
Olayın iç yüzünüde tabiki bilmiyoruz. Hiç kimse 2 ay sonra boşanmak için evlenmez bence. Bu hikaye sanki erkek ağzından dinlenerek yazılmış bir hikaye gibi geldi bana. Bayanı dinleseniz belki onunda başka sorunları çıkacaktır ortaya. Yani bu tip olaylarda ben genellikle 2 kişide hatayı bulurum. hata oranları farklıdır ama mutlaka vardır.
Tek tarafın fedakarlığıylada bir evlilik yürümez. Ama 2 aylık bir evliliktede bu şahıs çok fedakar davrandı denmez bana göre.
anlamadım :uhm::uhm:
benim kafam şimdi karıştı. konu birden değişti... anlattığınızdan başka yöne kaydı..boşanalı 1 gün olmuş.dün boşandı yazmışsınız... ve beraber yaşamaya başlayacak kızla. evliyken mi görüşüyormuş bu kızla....
sana icim isinmisti, gelmeni istiyordum falan dedi
bu lafta ne şimdi. başka bir kız var size resmen asılıyor..yok ben bu olayı bu hikayeyi bu konuyu anlamadım. işin içinden de çıkamadım. bu son mesaja kadar herşey çocuğun suçlu olduğunu anlatırken birden olay 360 derece tersine döndü... son mesaj sanki başka birini anlatıyor....bu adamı değil......
yani bu adam yeni boşandı ve hemen bir sevgili yapıp kızın evine mi taşınıyo?
anlamadım
eşi kıskançmış vs. inanın hiçbir şey anlamadım
yani bu adam yeni boşandı ve hemen bir sevgili yapıp kızın evine mi taşınıyo?
anlamadım
eşi kıskançmış vs. inanın hiçbir şey anlamadım
hemde geçen gün boşanmış. yani boşanalı 1 gün olmuş.... bu ne hız......................