• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir boşanma hikayesi daha

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inan ben de anlamadım bu adamı
bana neden bu kadar aciklama yaptigini
ve son lafi da ben hayatima devam ediyorum, 2 ay yas tuttum yeter (bosanali 2 ay olmus) simdi kiz arkadasimin evine tasiniyorum oldu
ben dumur tabi ve benle ilgili soyledikleri
bisey diyemedim ve hala soktayim

uzak duruyorum, erkeklere hic guvenim kalmadi artik
ben onu bana icini doken dertli bi arkadas olarak goruyordum
pisligin tekiymis

yani bu adam üstükapalı sana asıldığını ima etmiş bence.

2 ay yas tutmuşmuş 2 ayda bir kızın evine taşınacak kadar ilerlemiş bir ilişkiyi nasıl kurmuş acaba?

ben senin yerinde olsam' sana da birini ayarlayacaktım ki nişanlım kıskanmasın' dediğinde o nu rezil ederdim terbiyesiz

hem sana asılıyo hem de sana birini mi ayarlamaya çalışmış

sana içini döküyo ama bence seni yakın gördüğünden değil aranızda bir şey olabilirse sen o nu sorgulama diye olabilir

ve tabii işyerinde boşanmasıyla ilgili dedikodular varsa sen dedikodu yapanlara cevap ver diye anlattı

Arkadaslar bosanmalar o kadar artti ki gunumuzde, anlatacagim hikaye 2 ay suren bir evlilik, tanidigim bir ciftin basindan gecti ve gecen gun bosandilar...Her duydugum bosanma bana birer ders oluor aslinda, sizinle de paylasmak istedim isim ve yer vermeden...

Erkek kizi gorur gormez etkilenmisti, artik bir yuva kurmak istiyor, evinin erkegi olmak istiyordu. Kizi tavlamak icin neler yapmadi ki sonunda kalbini kazandi. Erkek 28, kiz 27 yasindaydi. Kiz mizac olarAK biraz soguktu, sevgisini belli eden biri degildi, erkek ise bunu hep hosgoruyor, o sevgisini belli edemiyor diyordu. Erkek kizin kiskancligindan dolayi butun konustugu kiz arkadaslariyla iliskisini kesti, evlenme teklifini bir restoranin bir bolumunu kapatarak, tek tas pirlanta ile yapti, dugun hazirliklarinin tamamini kendi ustlendi, kizin elini soguk sudan sicak suya sokmadi. Evlendiler...Evde ev islerini bile erkek yapiyordu, kiza is yaptirmiyordu ama zamanla erkek kizin simardigini, nankorluk etmeye basladigini gordu arti kiz annesinin sozunu asiri dinliyordu. Tek cocuktu kız..Erkek yerleri silerken kiz kuafore gidiyor, donuste daha bitmedi mi aksam disari cikacaktik diyordu. Boyle demesi erkegin sabrini tasirmisti, is yapmaktan sikayetci degildi ama kiymet bilmemesi onu cok kirmisti. Sevgi istiyordu sadece ama goremiyordu. Ayrica kiz, kocasinin babasina baba, annesine anne demiyordu...Balayina ciktiklarinda baslamislardi aslinda tartismaya cunku kizin annesi kiza havuzdan cikinca birbirinize temas etmeyin hastalik kaparsiniz demis, kiz da bu sozu dinlemisti erkek ise yakinlasmak sarilmak istiyordu ama kiz annem oyle dedi diye izin vermemisti...Bir gun evde yine tartistilar ve kiz ben gidicem dedi, erkek ise defol git o zaman dedi ve kiz annesinin evine gitti ve hemen bosanma davasi acti...Toplamda 2 ay suren evlilik tek celsede bitmisti...Ve onlar su anda ayni isyerinde yuzyuze bakiyorlar...

Gunumuzde ne kadar kolay olmus bosanmak arkadaslar, fedakarlik, sevgi kalmamis...:1no2:

inan ben de anlamadım bu adamı
bana neden bu kadar aciklama yaptigini
ve son lafi da ben hayatima devam ediyorum, 2 ay yas tuttum yeter (bosanali 2 ay olmus) simdi kiz arkadasimin evine tasiniyorum oldu
ben dumur tabi ve benle ilgili soyledikleri
bisey diyemedim ve hala soktayim

uzak duruyorum, erkeklere hic guvenim kalmadi artik
ben onu bana icini doken dertli bi arkadas olarak goruyordum
pisligin tekiymis
ilk mesajınızda geçen gün boşandı demişsiniz bu son mesajdada 2 ay oldu yazmışsınz. anlamadım hangisi doğru............

Son düzenleyen: Moderatör:
bence gayet açık.
bu adam sana asılıyor. önce sana dert yandı, aslında dert yanmadı kendini övdü, yerini yaptı. sonra olayın boyutu değişti. ilk mesajında anlattığın erkek tipine kim acımaz, kim istemez ki?

annecimin bir lafı vardır ne kadarda doğrudur ya ''iyilerin ekmeği gök yüzünde olur uzanıp almak için ömür harcarlar kötülerin ekmeği dizinin dibinde olur almayı beceremezler'' b kızcığazda bulmuş melek gibi kocayı ama kıymetini bilmemiş

En başından mantıksız bir evlilik olmuş...
Kadın kadınlığını, erkekte erkekliğini bilememiş
Çok boşanan çift gördüm ama
bukadar saçma evlenip bi okadarda saçma sebepten boşanan görmemiştim....:delphin:

1 gün demedim galiba, 2 ay olmus ben yeni ogrendim benle yeni konustu
bu 2 ay icinde de kız arkadas yapmis kendine
en son bunu soyledi ben bidaha konusmadim zaten

bence sana herşeyi yanlış anlatmış.Şimdi gördümde mesajlarını...
ilk mesajımı yazdıktan sonra hala düşünüyordum böyle her işi yapan erkeği nasıl başar bir kadın diye...

boyle bir evlililiğin yürümesi normaldişi olurdu..boşanmalari cok normal..

bu beyefendi eşine bir hayli çamur atmış anlaşılan.kendini aklamak adına,o evin içinde neler yaşandı allah bilir.
nede olsa kimse ayranım ekşi demez.

Diğer mesajları okumadan önce yorumum, "biraz da erkekler çeksin ne var yani bir sürü kadın bunları yaşıyor ama boşanmıyor, biraz da erkekler mağdur olsun" du.. Ama sonraki yazdıklarını okuyunca yok arkadaş ya bu erkekler mağdur falan olmaz.. Bu işi biraz kurcalasan, kıza sorsan neler neler çıkar. Bu erkek milleti pes dedirtir.

Diğer mesajları okumadan önce yorumum, "biraz da erkekler çeksin ne var yani bir sürü kadın bunları yaşıyor ama boşanmıyor, biraz da erkekler mağdur olsun" du.. Ama sonraki yazdıklarını okuyunca yok arkadaş ya bu erkekler mağdur falan olmaz.. Bu işi biraz kurcalasan, kıza sorsan neler neler çıkar. Bu erkek milleti pes dedirtir.

bence de erkekler mağdur olmaz:oklava:

Bir evliliğin bitmesi için çok geçerli sebep göremedim. Erkeğin ev silmesi, kadının kuaförde olması felan filan. Konuşularak karşılıklı anlayışla halledilebilecek konular bunlar. Hiç siz kuafördeyken eşinizin evde olupta evle ilgili birşeyler yaptığı olmadı mı? Tabiki kuaför dönüşü öyle sözler sarfedilmez ama (bu bir hata).
Olayın iç yüzünüde tabiki bilmiyoruz. Hiç kimse 2 ay sonra boşanmak için evlenmez bence. Bu hikaye sanki erkek ağzından dinlenerek yazılmış bir hikaye gibi geldi bana. Bayanı dinleseniz belki onunda başka sorunları çıkacaktır ortaya. Yani bu tip olaylarda ben genellikle 2 kişide hatayı bulurum. hata oranları farklıdır ama mutlaka vardır.
Tek tarafın fedakarlığıylada bir evlilik yürümez. Ama 2 aylık bir evliliktede bu şahıs çok fedakar davrandı denmez bana göre.

Canim zaten adam da yer sildigi icin kadir kiymet bilmedigi icin kirilmis. Pardon konunun devamini daokuyunca bu kadar basit olmadigini anladim. Kiz belli ki adamin guvenilmez oldugunu anlamis ve bir turlu kendini verememis. belki de her iki tarafta da var suc. blemeyiz. kizi da dinlemek lazim simdi.

Son düzenleme:
erkekler hic magdur olup uzulmuyor arkadaslar bunu anladim
lafa bak 2 ay yas tuttum yeter kız arkadasima tasiniyorum
belki de yalan soyluyor benim tepkimi olcmek icin, bakalim kiskanacak mi falan diye
bilemiyorum
allahından bulsun benden uzak dursun
saf saf dinledim keske hic dinlemeseydim ona yaniyorum

ya sen bi de utanmadan nasil dersin seni kiskanmasin diye biriyle tanistirmak istedim diye
bari bunu soyleme
sen zaten deger versen esine boyle bisey yapmazdin ki

hicbi erkege acimayin arkadaslar, kesinlikle bu erkekler hicbi zaman acinacak bi duruma dusmezler
hep karli cikarlar

Son düzenleyen: Moderatör:
evliliğe 3. bi kişi girerse o evlilik bitiyor malesef yasakkelime
bulmuş öle kocayı rahat batmış kanımca:delphin:
adam için zararın neresinden dönersen kar denir heralde:kahve:

adamcazın verilmiş sadakası varmıs bence,-tatlicadiarzu-

Arkadaslar bosanmalar o kadar artti ki gunumuzde, anlatacagim hikaye 2 ay suren bir evlilik, tanidigim bir ciftin basindan gecti ve gecen gun bosandilar...Her duydugum bosanma bana birer ders oluor aslinda, sizinle de paylasmak istedim isim ve yer vermeden...

Erkek kizi gorur gormez etkilenmisti, artik bir yuva kurmak istiyor, evinin erkegi olmak istiyordu. Kizi tavlamak icin neler yapmadi ki sonunda kalbini kazandi. Erkek 28, kiz 27 yasindaydi. Kiz mizac olarAK biraz soguktu, sevgisini belli eden biri degildi, erkek ise bunu hep hosgoruyor, o sevgisini belli edemiyor diyordu. Erkek kizin kiskancligindan dolayi butun konustugu kiz arkadaslariyla iliskisini kesti, evlenme teklifini bir restoranin bir bolumunu kapatarak, tek tas pirlanta ile yapti, dugun hazirliklarinin tamamini kendi ustlendi, kizin elini soguk sudan sicak suya sokmadi. Evlendiler...Evde ev islerini bile erkek yapiyordu, kiza is yaptirmiyordu ama zamanla erkek kizin simardigini, nankorluk etmeye basladigini gordu arti kiz annesinin sozunu asiri dinliyordu. Tek cocuktu kız..Erkek yerleri silerken kiz kuafore gidiyor, donuste daha bitmedi mi aksam disari cikacaktik diyordu. Boyle demesi erkegin sabrini tasirmisti, is yapmaktan sikayetci degildi ama kiymet bilmemesi onu cok kirmisti. Sevgi istiyordu sadece ama goremiyordu. Ayrica kiz, kocasinin babasina baba, annesine anne demiyordu...Balayina ciktiklarinda baslamislardi aslinda tartismaya cunku kizin annesi kiza havuzdan cikinca birbirinize temas etmeyin hastalik kaparsiniz demis, kiz da bu sozu dinlemisti erkek ise yakinlasmak sarilmak istiyordu ama kiz annem oyle dedi diye izin vermemisti...Bir gun evde yine tartistilar ve kiz ben gidicem dedi, erkek ise defol git o zaman dedi ve kiz annesinin evine gitti ve hemen bosanma davasi acti...Toplamda 2 ay suren evlilik tek celsede bitmisti...Ve onlar su anda ayni isyerinde yuzyuze bakiyorlar...

Gunumuzde ne kadar kolay olmus bosanmak arkadaslar, fedakarlik, sevgi kalmamis...:1no2:

hikayeyi okuyan arkadaşlar direk nokta atışıyla bayanı suçlamışlardı. erkek sütten çıkmış ak kaşık olmuştu. çünkü hikaye akış yönünü erkeği haklı çıkaracak taraftaydı. Ama hep demişimdir. hata tek taraflı olmaz.

Bir evliliğin bitmesi için çok geçerli sebep göremedim. Erkeğin ev silmesi, kadının kuaförde olması felan filan. Konuşularak karşılıklı anlayışla halledilebilecek konular bunlar. Hiç siz kuafördeyken eşinizin evde olupta evle ilgili birşeyler yaptığı olmadı mı? Tabiki kuaför dönüşü öyle sözler sarfedilmez ama (bu bir hata).
Olayın iç yüzünüde tabiki bilmiyoruz. Hiç kimse 2 ay sonra boşanmak için evlenmez bence. Bu hikaye sanki erkek ağzından dinlenerek yazılmış bir hikaye gibi geldi bana. Bayanı dinleseniz belki onunda başka sorunları çıkacaktır ortaya. Yani bu tip olaylarda ben genellikle 2 kişide hatayı bulurum. hata oranları farklıdır ama mutlaka vardır.
Tek tarafın fedakarlığıylada bir evlilik yürümez. Ama 2 aylık bir evliliktede bu şahıs çok fedakar davrandı denmez bana göre.

kesinlikle bu evliliğin sadece kadının davranışları yüzünden bitmediğini anladık sanırım. adamda tutarlı değilmiş yani. CADIARZU
gelecekkorkusu 'nun yeni cevaplarından da bu evliliğin bitiş nedenleri arasında hata payını adama da verirsiniz artık.
Sonuç olarak masum erkek olduğuna pek inanmam ben. hele hele 2 ay süren bir evlilikte erkeğin hiç hatası yokmuş, dört dörtlükmüş demem. :delphin:

Son düzenleme:
bence de hicbir erkek masum degil, hepsinin de gozu acik, hepsi de once kendi cikarlarini dusunur bunu unutmayin...siz duygusal duygusal takilirken, onlar kimbilir ne hesaplarin pesindedir...

Açıkçası çocuk erken kurtulmuş. evet erkekelr de bizlere evde yardımcı olmalı, hepimizin temennisi bu ama kadın kuaördeyken de erkek yerleri silecek, bu da şık değil.. bence çocuk kendini kurtarmış.

birine olduğundan daha fazla değer verme. sonunda çocukcazın tepesine çıkmış. kızda kabahat olduğu kadar erkekte suçlu. kendi kişiliğini iyice zedelemiş. kızda verilen değer karşısında çok şımarmış. her iki tarafta dengesizmiş.

şu insanlara bak hayret doğrusu evliliği doğru dürüst yürütemiyorsun bari boşanmayı doğru dürüst yap... klasik moron erkek modeli işte kendini temize çıkarmak için kıza çamur atmış...sanmamki hiç bi kız böyle hamarat bi kocayı saçma bi sebeple boşayıp terk etsin...zaten sonraki mesajlarında sende adamın ne halt olduğunu az çok anlamışsın...

Back
X