- 5 Mart 2022
- 280
- 306
- 33
- Konu Sahibi at liberty
-
Ben de öyle düşünüyordum bugün görüştüğüm avukat kafamı kariştırdı o yüzden sizlerden bilgi ve fikir almak istedim Tabi çok zoruma da gidiyor bana yaptıklarıÇekişmeli dava çok yıpratıcı çok yorucu bir süreç. Anlaşmalı boşanın derim ben uzamasın daha fazla
Anlaşmalı 11 bin,çekişmeli boşanma+ziynet davası 35 binAvukat kaç para istedi? Anlaşmalı açarsanız ona ihtiyaç kalmaz çekişmeli de paraları alacak avukat çakal tabi
İstediğim nafakayı vermeyi kabul ederse galiba evet en iyisi Zaten psikolojik olarak öyle yorgunum kiAnlaşabilecek gibiyseniz anlaşmalı gerçekten en iyisi. Hiç tullar psikolojinizi bozmayın, yıpratıcı bi süreç.
Evet söyleyeceğim zaten kuru kuruya da boşanmamanlaşmalı boşanmak daha mantıklı ama nafakada sorun çıkarırsa çekişmeli açacağınızı söyleyin
Güçlü olmaya çalışıyorum ama aslında çok kötüyüm umarım anlaşabiliriz ben de bir an önce bitsin istiyorumAnlaşabilecek gibiyseniz anlaşmalı gerçekten en iyisi. Hiç tullar psikolojinizi bozmayın, yıpratıcı bi süreç.
anlaşmalı için avukata ihtiyacınız yok anlasmalı düsünürseniz bosa ödeme yapmayın derimAnlaşmalı 11 bin,çekişmeli boşanma+ziynet davası 35 bin
Ya bunun canını al parasını alma.Evlendiğimizden beri en çok duyduğum cümle ‘para yok’ önce konuşacağım zaten de pek umudum da yok. Avukat konuşursa daha etkili olur diye düşünüyorum .anlaşmalı için avukata ihtiyacınız yok anlasmalı düsünürseniz bosa ödeme yapmayın derim
Siz hem altınları hem evden payınızı talep edin, bırakın altınlar ile ev alındığını o ispat etsin .Altınları ev alırken satmıştık. Talep edemem öyleyse. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Ev ortak tapu zaten. Altınları ev almak için sattığımızı o neden ispat edecek orayı anlamadım bilgilendirebilir misinizSiz hem altınları hem evden payınızı talep edin, bırakın altınlar ile ev alındığını o ispat etsin .
Ben çok adil buldum(Kendim için)Son yargıtay kararlarına göre her ne kadar mantıklı bulmasam da ziynet eşyaları kadına aittir, eskiden daha adil kararlar mevcuttu, misal sadece kadına özgülenmiş olanlar kadının kabul edilirdi.
Ziynetler erkeğe verilmiş olabilir, geri verilmemek üzere alındığını ispat yükü erkektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?