- 21 Şubat 2015
- 65
- 34
- 8
Aslında yanlış düşünüyorsun kim bilebilir ki aşık olduğun kişi daha sonradan değişip bam başka birisi olacağını ilk başlarda her şey güzeldir hepDeğmeyecek birine aşık olma...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında yanlış düşünüyorsun kim bilebilir ki aşık olduğun kişi daha sonradan değişip bam başka birisi olacağını ilk başlarda her şey güzeldir hepDeğmeyecek birine aşık olma...
İlk zamanlar herkes sever ama oda ilk zamanlar öyleydi ölüyodu aşkından sonradan değiştiseni seveni sev bence
Eeeee tamam işte ben de diyorum ki bırak unut başkasını bul. Aşık olduğun kişi sonradan değişince ayrılmayı bilmek lazım.Aslında yanlış düşünüyorsun kim bilebilir ki aşık olduğun kişi daha sonradan değişip bam başka birisi olacağını ilk başlarda her şey güzeldir hep
Haklısın ayrılmam gerek aslında ama o kadar karışan var ki herkez bekle diyor tabi onun arkadaşlarıda öyle askerde iken bırakma diyolar tabi zorluğun çeken ben ne bilsinler ama artık deneme vakti geldi galibaEeeee tamam işte ben de diyorum ki bırak unut başkasını bul. Aşık olduğun kişi sonradan değişince ayrılmayı bilmek lazım.
Asker nişan dügün psikolojisine inanmiyorum.![]()
Inanmiyorum
Inanmiyorum
Inanmiyorum
Inanmiyorum
Inanmiyorum
Inanmiyoooorum.
Kendimizi kandirmayalim.
3 yıllık bir ilişkim var sevdiğim 6 ay önce askere gitti bu 3 yıl boyunca da beni 2 defa terk etti bu güne kadar her türlü zorluğu atlattık beni çok kırdı ama hep affettim şimdide asker psikolojisi girdi aramıza bana her lafı demeye başladı tam bir aydır beni aramıyo mesaj atmıyor bende fazla sıkmayım diye fazla üstüne gitmiyorum mesajlarıma cevap vermiyo ama arayınca açıyor ama sürekli bir tavırlar falan başka kızlara mesaj atmalar başladı bide bana ben asker de iken o kızlarla mı yatıcam saçmalama diyo ama yinede benim gözüm ondan başkasına bakmıyo ondan başkasını bu güne kadar hayal etmedim sadece o vardı bu güne kadar onun içinde böyle benden öncesi yok çocukluk aşkı ama o kadar ilgisiz ki biraz ilgiye muhtaç kaldım sesini hasret kaldım halada aynı başka biriside beni seviyo tam 2 yıldır her gün yanıma geliyo yanlış anlamayın yüz vermiyorum sürekli terliyorum ama insan ilgiye muhtaç kalınca farklı düşünmeye başlıyo sizce ne yapmalıyım![]()
sen kendin istemiosun da milletin demesi bahanen oluo bence. onlara neymis onlar mi yasio senin yasadiklarini, bekle diolarmismisHaklısın ayrılmam gerek aslında ama o kadar karışan var ki herkez bekle diyor tabi onun arkadaşlarıda öyle askerde iken bırakma diyolar tabi zorluğun çeken ben ne bilsinler ama artık deneme vakti geldi galiba
Acimicaksın bunlara ya ben kafamı çevirip başkasına baksam hemen tokat atardı tripler falan onun yaptıklarını ben hep görmezden geldim çok haklısınAskerlik psikolojisi nedir yahu?
Hep de bu erkeklerde var zaten psikoloji kadınlarda hiç yok.
Ota b..ka psikolojileri bozulur. Biz de kaya gibiyiz maşaallah.
Ayrıl gitsin.Hiç de vicdan yapma.Bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin.Bugünlerini çok ararsın.
Ben de asker yolu gözledim sonra ne oldu biliyor musun ? çok kaprisliyim diye tekmeyi yedim.
4 yıl çıkarken hiç kaprisli değildim asker dönüşü dank etti beyefendiye.
. Üç yıl boşa gitmesin istiyorlar o yüzden bırakma diyorlar bu kadar çektin askere gidince mi ayrılmak istedin mesafe zoruna gitmiş dedikleri içinsen kendin istemiosun da milletin demesi bahanen oluo bence. onlara neymis onlar mi yasio senin yasadiklarini, bekle diolarmismis![]()
Artık onunla bir gelecek hayal edemiyorum yaptıkları ağır geliyo ama alışkanlıklar tabi ön yargıda biraz etkili bana sürekli asker beklemesi kolay değildir mesafe ağır gelir ki sen kaldıramazsın diyorlar sürekli ayrılırsın başkasını bulursun gibi imalarAsker psikolojisi diye bir şey uydurdular yolunu bekleyen kadını aldatmasını terketmesini hoş görür olduk
Bırak şunu başka kızlarla konuşup da yatacak değilim bırak konuşuyum diye ima eden biri ilerde sana neler yapar düşünebiliyomusun
Biz ne desek boş yine bildiğini okuyacaksın ama sen bilirsin senin hayatın.
heh iste agzinizla soyluosunuz bu kadar cektim daha da cekemicen dersin sen de. Üç yıl boşa gitmesin istiyorlar o yüzden bırakma diyorlar bu kadar çektin askere gidince mi ayrılmak istedin mesafe zoruna gitmiş dedikleri için
Asker nişan dügün psikolojisine inanmiyorum.![]()
Inanmiyorum
Inanmiyorum
Inanmiyorum
Inanmiyorum
Inanmiyorum
Inanmiyoooorum.
Kendimizi kandirmayalim.
O bu ne düşünür diye kendimi unuttum haklısın onun gitme zamanı geldi 3 yıl çektim o benden iyisini daha genişini bulsun bulursa tabi dediklerini göz önünde bulundurucamheh iste agzinizla soyluosunuz bu kadar cektim daha da cekemicen dersin sen de
O bu ne düşünür diye kendimi unuttum haklısın onun gitme zamanı geldi 3 yıl çektim o benden iyisini daha genişini bulsun bulursa tabi dediklerini göz önünde bulundurucam![]()
Görüşün için çok teşekkür ederim
ne demek her zmaanGörüşün için çok teşekkür ederim![]()