- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Tamda bunu yaptım :))Takmayin sizi strese sokan insanları hayatınızdan çıkarın
Tamda bunu yaptım :))
Ben 25 dedikodumu yapan 50 evet insan malesef yaşından başındanda utanmıyor.Yaşlar kaç cidden merak ettim?
Bdv deki konulara bakinca bu dert mi diyesi geliyor insanin..
O zaman konunu kapattır.Tamda bunu yaptım :))
Bu teknik olarak dedikodu sayılmıyorO zaman konunu kapattır.
Senin de kv bitiyor, başkası başlıyor
Dertleşmiyorsun ki
Dedikodu yapıyorsun
Madem dedikodunuzu yapacak kadar özeli önemsemiyor, insan içinde de bahsedip rezil edilebilir. Neden olmasınYüzyüze baktığınız bir insana dedikodunuz yapılsa bu kişiye tavrınız ne olur.i?Konu sizin dedikodunuzu yapan kişi ve sizin aranızdaysa yani kesinlikle onun söylediği belli.Aynı ortamda onu tanıyan birsürü insan olmasına rağmen birgün kötü biri dememişimdir.O insanlarla yüzyüze gelen hep benim bir başkasında demişse şaşırmam çünkü amaç belli ki beni kötü göstermek sizce ne yapmalıyım?
Artık o kişiyle aynı ortama girmiyorum aylardır yüzünü görmüyorum hem ben o değilim kiMadem dedikodunuzu yapacak kadar özeli önemsemiyor, insan içinde de bahsedip rezil edilebilir. Neden olmasın
Bazen anladıkları dilden konuşmak lazım.Artık o kişiyle aynı ortama girmiyorum aylardır yüzünü görmüyorum hem ben o değilim ki
Onun diliyle benim dilim bayağı farklı yaaa onunla denk düşemem bana yazık kadın iki kat yaşımda yaniBazen anladıkları dilden konuşmak lazım.
O zaman konunu kapattır.
Senin de kv bitiyor, başkası başlıyor
Dertleşmiyorsun ki
Dedikodu yapıyorsun
Yazmasa dedikoduyu kim yapacak ayol.kırk yılda bir aynı fikirdeyiz..
morsever kadınla ilişkini kesmişsin zaten ne fikri istiyorsun?
biri barışın dese gidip barışmayacağına göre..
Yo zaten teorik buBu teknik olarak dedikodu sayılmıyor
Kutlayalımkırk yılda bir aynı fikirdeyiz..
morsever kadınla ilişkini kesmişsin zaten ne fikri istiyorsun?
biri barışın dese gidip barışmayacağına göre..
Yazmasa dedikoduyu kim yapacak ayol.
Yüzyüze baktığınız bir insana dedikodunuz yapılsa bu kişiye tavrınız ne olur.i?Konu sizin dedikodunuzu yapan kişi ve sizin aranızdaysa yani kesinlikle onun söylediği belli.Aynı ortamda onu tanıyan birsürü insan olmasına rağmen birgün kötü biri dememişimdir.O insanlarla yüzyüze gelen hep benim bir başkasında demişse şaşırmam çünkü amaç belli ki beni kötü göstermek sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?