Iyi aksamlar sevgili kk uyeleri.
Gercekten o kadsr uzgunum ki 2 hafta sonra nikahimiz var ve nisanlim kolunu kirdi ve gercekten cok uzuldum ama size bir sorum var sadece nikah gunu cikartip daha sonrasinda tekrar alciya alma ihtimalimiz var midir? Sadece bilgisi olanlar yazabilir mi? Alci 1 ay kalacakmis. Dirsekten kirik
Adamın kolu kırılmış hem de dirsekten siz iki fotoğraf çekimi için alçı çıkartma derdindesiniz...Iyi aksamlar sevgili kk uyeleri.
Gercekten o kadsr uzgunum ki 2 hafta sonra nikahimiz var ve nisanlim kolunu kirdi ve gercekten cok uzuldum ama size bir sorum var sadece nikah gunu cikartip daha sonrasinda tekrar alciya alma ihtimalimiz var midir? Sadece bilgisi olanlar yazabilir mi? Alci 1 ay kalacakmis. Dirsekten kirik
Tabikide cok uzuldum ama sadece nikahi degil ki devaminda her seyi ertelesek tekrar masrafta olucak devamindaNikahi ertleseniz ? Adama hic mi acimiyorsunuz ya.
hic daha once kirigim olmadi ve tanidigiminda basina gelmedigi icin bilmiyorum suan yaninda degilim doktora soramadigim icin size soruyorumŞaka mısınız ??? Dirsekten kırılmış diyorsunuz birde... Çok zor olmalı eşiniz için... Eşim de dirsekten kırdı oradan biliyorum... Güç kaybı olmaz inşallah ne diyim...
Bence düğüne sadece gelin gitsin. Alçı da adam da rahat rahat takılsınlar oh missBence düğüne sadece alçı gelsin. Adamı salın.... Yoksa yazık olacak garibana
hic daha once kirigim olmadi ve tanidigiminda basina gelmedigi icin bilmiyorum suan yaninda degilim doktora soramadigim icin size soruyorumBu soruyu doktorunuza sorsanız daha iyi olmaz mı?
Alçı oyuncak değil takıp çıkarılmaz bence.
Koyun can derdinde kasap etIyi aksamlar sevgili kk uyeleri.
Biz doktor muyuz yaw. Ben şansen damattan ziyade sizin bir psikologa gitmenizi tavsiye ederimhic daha once kirigim olmadi ve tanidigiminda basina gelmedigi icin bilmiyorum suan yaninda degilim doktora soramadigim icin size soruyorum
Bu arada eşiniz ameliyat oldu mu?hic daha once kirigim olmadi ve tanidigiminda basina gelmedigi icin bilmiyorum suan yaninda degilim doktora soramadigim icin size soruyorum
O zaman ertelemeyin alci da olsa da farketmwz yani cok onemli bir sorun değil.Tabikide cok uzuldum ama sadece nikahi degil ki devaminda her seyi ertelesek tekrar masrafta olucak devaminda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?