- 25 Mart 2014
- 536
- 199
- 48
- Konu Sahibi _tiramisu_
-
Merhaba kizlar. Buradaki yogun istek uzerine bir psikiyatriste gittim ve depresyonda oldugumu ogrendim.
Herseyi kafamda buyutmemin, hayati anlamsiz gormemin, en mutlu animda bile mutsuz olmamin, sevdiklerime birsey olacak korkusuyla yasamamin vs. sebebi depresyonmus meger.
Bir ilac yazdi doktorum 15 gun kullanacagim sonra kontrole gidecegim. Sonra da psikologa.
Kizlar bu tedavi ise yarar mi ? Kurtulur muyum bu hastaliktan ve ne kadar surede kurtulurum? Normal insanlar gibi hayatima devam edebilir miyim?
Yasayanlar ve yasayanlarin yasadiklarina tanik olanlar yardimci olursa cok sevinecegim. Simdiden hepinize tesekkur ederim.
canım öncelikle geçmiş olsun kardeşimde depresyonda ve aylardır ilaç kullanıyor böyle şeyler beyinden biter doktor isterse takla atsın yinede geçmez canım o yüzden kafanda bitir bu işi kardeşim bitiremiyor o yüzden doktorunu zengin ettik:44::44:
Doktorunuza güvenin, ilaciniza güvenin, tedavinin işe yarayacagina inanın.
Bu bilinçaltıni iyileseceginize inandirir ve beyin uyurken bile buna çalışır.
Ilac başta uyku yapar, halsizlik yapar vs vs ama sakın kesmeyin inatla devam edin.
20 gün sonra değişimi fark etmeye başlarsınız.
Kimseye ilaç sizde nasıl etki etti diye sormayın. Herkesin ruh yapısı farklıdır çünkü ve negatif şeyler duyarsınız iyileşmeye direnç göstermeye başlarsınız.
Umutlu olun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar. Buradaki yogun istek uzerine bir psikiyatriste gittim ve depresyonda oldugumu ogrendim.
Herseyi kafamda buyutmemin, hayati anlamsiz gormemin, en mutlu animda bile mutsuz olmamin, sevdiklerime birsey olacak korkusuyla yasamamin vs. sebebi depresyonmus meger.
Bir ilac yazdi doktorum 15 gun kullanacagim sonra kontrole gidecegim. Sonra da psikologa.
Kizlar bu tedavi ise yarar mi ? Kurtulur muyum bu hastaliktan ve ne kadar surede kurtulurum? Normal insanlar gibi hayatima devam edebilir miyim?
Yasayanlar ve yasayanlarin yasadiklarina tanik olanlar yardimci olursa cok sevinecegim. Simdiden hepinize tesekkur ederim.
Ne kadar telaşlanmışsınız böyle. biz kadınlar gireriz arada öyle korkulacak bir durum yok. Zaten gitmişsiniz doktora... Acaba bu kk da depresyonda olmayan var mıdır? Hepimiz ucundan kıyısından içinden ortasından nasiplenmişizdir...
ilaç ne yazdı ki?
Depresyon en hafif psikolojik rahatsızlıktır eğer psikoloğa gidip terapiye başlarsanız bikaç ayda kurtulursunuz,yok sadece ilacı kullanırsanız geçici olarak kurtulur,sonrasında daha şiddetli bir depresyonla başetmek zorunda kalırsınız..
Kendisi hafif ama yasattiklari agir:)
ruh halim biraz duzeldikten sonra gidecekmisim psikologa doktorumun dedigine gore. Umarim fazla uzun surmez..
Kendisi hafif ama yasattiklari agir:)
ruh halim biraz duzeldikten sonra gidecekmisim psikologa doktorumun dedigine gore. Umarim fazla uzun surmez..
Borderline pattern e sahibim ve majör depresyon tanım var..el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış :) geçer geçer merak etmeyin :)
Gecmis olsun size. Durumum cok agir en kotu benim demiyorum. Tabi daha kotusu vardir ama sizde biliyorsunuzki bu da basit birsey degil. Her neyse insallah dediginiz gibi olurda gecer. Siz de en kisa zamanda iyilesirsiniz umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?