• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bülbül ah etti gül aldırmadı gitti.

arkadaşlar siz de nasıl girmişsiniz. Adam ayrıyken sanki 8 kızı doğramış. Kızın annesini kaçırıp etinden lahmacun yapmış gibi 'aslaaaaaaaaaaaa' falan.
Herkesin eşi bakir :) Bazı arkadaşlara helal olsun diyorum onurlu kadınlar haklılar da. Zaten bende bu olayı sindiremediğimden akıl aldım. Ancak dediğiniz gibi telekız(!) dediğimiz kızı da savundular bi ben suçlu kaldım=) Öğretmenliğime bile laf yedim alakası varmış gibi.

Pamuklara sararlar hep zaten iyiken. Azıcık bir şey söyle senden kötüsü olmaz. Ettigi hakaretleri asla göz ardı etme. Ayriyken başkasıyla takılması sen hala onu düşündüğün için ihanet gibi gelmiş olabilir ama bence değil. Kocaman 1 seneden bahsediyoruz. Bence en mantiklisini yapmış. Keşke sen de önüne baksaydin
Keşke önüme baksaydım bir daha sevememekten korktum...

Diyorum ya eger boyle birine yuz vermeyi aklindan bile gecirirse kapida bulur kendini, yuzumu toplayip da bakmam ardima. Ben bana asilan flort etmeye calisan adamlara yuz vermemem gerektigi biliyorum. O bilmiyorsa zaten defolsun gitsin.adam demek uckuruna mukayyet olan demek.
BU konuda hemfikiriz. Biraz başlarda kırıcı olsanızda yorum yaptığınız için teşekkür ederim sonuçta düşünceniz farklı olabilir.

arkadaşlar siz de nasıl girmişsiniz. Adam ayrıyken sanki 8 kızı doğramış. Kızın annesini kaçırıp etinden lahmacun yapmış gibi 'aslaaaaaaaaaaaa' falan.
ALLAH korusun bu moral bozukluğu ile beni gülümseten bir yorum oldu. Psikolog gibisiniz. İnsanın başına her seyin gelebileceğini pekala öğrenmişsiniz. Değerli tavsiyeleriniz, beni gülümseten yorumunuz, desteğinizi tatlı dil ile yol göstermeye çalıştığınız için çok minnettarım size. ALLAH ım bu mübarek günde razı olsun sizden.

Herkesin eşi bakir :) Bazı arkadaşlara helal olsun diyorum onurlu kadınlar haklılar da. Zaten bende bu olayı sindiremediğimden akıl aldım. Ancak dediğiniz gibi telekız(!) dediğimiz kızı da savundular bi ben suçlu kaldım=) Öğretmenliğime bile laf yedim alakası varmış gibi.
Mesleginize de laf yersiniz evet cunku konuyu basta eksik anlattiniz ve ben de universitede herkesin altina yatan bir kiz ifadesini olsa olsa sevgilinizden duymussunuzdur. bir erkegjn lafiyla kadinlari yaftalamayin dedim. Ogretmen olarak toplumun en aydinlik yuzlu en hosgorulu ve anlayisli insanlari olmamiz gerek ki cocuklarimiz da bizden boyle gorsun. Sonradan kizla kendi iletisiminizi de anlattiniz ona da yanit verdim hatirlarsaniz

Sadece sunu merak ediyorum gercekten su an ayrilabilrcek durumda misin bunu yapabilir misin.Mutluluk gormuyorum ben.
Misal ben simdi cok kotuyum derdimi anlatsam bana da ayril deseler ben bunu yapabilecek cesarette degilim.Gerci belkide o ayrilmistir bilmiyorum o derece kotu durumlar

Mesleginize de laf yersiniz evet cunku konuyu basta eksik anlattiniz ve ben de universitede herkesin altina yatan bir kiz ifadesini olsa olsa sevgilinizden duymussunuzdur. bir erkegjn lafiyla kadinlari yaftalamayin dedim. Ogretmen olarak toplumun en aydinlik yuzlu en hosgorulu ve anlayisli insanlari olmamiz gerek ki cocuklarimiz da bizden boyle gorsun. Sonradan kizla kendi iletisiminizi de anlattiniz ona da yanit verdim hatirlarsaniz
İnanın o adam(!) o kız hakkında hiçbir kelime demedi. Ben kızla konuştum , araştırdım, bana yaptıkları ve söyledikleri doğrultusunda konuştum. Yoksa kimsenin günahına girmem sonuçta bana yanlısı yapan kız değilim sevgilim farkındayım. Sözleriniz ağrıma gittiği için böyle kafaya taktım ama sonradan ben olayı daha iyi aydınlatınca sanırım bir yanlış anlaşılmamız kalmadı sizinle.

Sadece sunu merak ediyorum gercekten su an ayrilabilrcek durumda misin bunu yapabilir misin.Mutluluk gormuyorum ben.
Misal ben simdi cok kotuyum derdimi anlatsam bana da ayril deseler ben bunu yapabilecek cesarette degilim.Gerci belkide o ayrilmistir bilmiyorum o derece kotu durumlar
Ben daha çok tecrübesizim ve gözümü bu adamla açtım ya da açtırdı bana diyelim :) Çevremdekilere durumu bu şekilde izah edemediğimden vede şuan çok mühim bir karar aşamasında olduğumdan akıl alma ihtiyacı duydum. Yapabilecek güçteyim çünkü yaşadığım iki yıl benden daha önemlisi olmadığını gösterdi bana millet iki çocukla ayrılıyor. Zaafım aşktı artık bunu aşabilecek bir olgunluğa ulaşmış olmayı umut ediyorum.

Yapabiliyorsaniz ayrilin cunku evlenince hersey iyiye gitmeyecek
Eski ve ilk erkek arkadasim 5 yilimda beni surekli aglatti cok uzdu hakaretler etti hepsine katlandim neden ask var sandim diye.Simdi ne salakmisim diyorum

Adı üzerinde ayrılık olmuş. Adam sizsiz olmayı yapabilecek mi yoksa yapamayacak mi onu denemiş. Ne yapsaydı yas mi tutsaydı? En doğrusunu yapmış hayatına devam etmiş. Önemli olan suandır. Size davranışları nasıl iyi bir eş iyi bir baba olabilecek mi siz bunu tartın. Geçmişe takılı kalanlar geleceği yaşayamazlar. Hakaret var diyorsunuz bence siz bunun üzerinde durun. Hakaret denince ben sevgilinizin size değer vermediğini çıkarıyorum. Bana saygı duymayan bir adamı eş yapmazdım ben. Cinsellik vs kişinin kendi tercihi kendi günahıdır. Kaldiramiyorsaniz devam etmeyin hem kendinize hem esinize o hayat zehir olur. Bu lafları babası annesini aldatmış biri yazıyor erkek arkadaşınız sizi aldatmamış. Siz bu hakaret olayı üzerine düşünün bence.

Yapabiliyorsaniz ayrilin cunku evlenince hersey iyiye gitmeyecek
Eski ve ilk erkek arkadasim 5 yilimda beni surekli aglatti cok uzdu hakaretler etti hepsine katlandim neden ask var sandim diye.Simdi ne salakmisim diyorum
Ayrılabildiyseniz ve yeni bir yol çizdiyseniz mutluluklar diliyorum

Adı üzerinde ayrılık olmuş. Adam sizsiz olmayı yapabilecek mi yoksa yapamayacak mi onu denemiş. Ne yapsaydı yas mi tutsaydı? En doğrusunu yapmış hayatına devam etmiş. Önemli olan suandır. Size davranışları nasıl iyi bir eş iyi bir baba olabilecek mi siz bunu tartın. Geçmişe takılı kalanlar geleceği yaşayamazlar. Hakaret var diyorsunuz bence siz bunun üzerinde durun. Hakaret denince ben sevgilinizin size değer vermediğini çıkarıyorum. Bana saygı duymayan bir adamı eş yapmazdım ben. Cinsellik vs kişinin kendi tercihi kendi günahıdır. Kaldiramiyorsaniz devam etmeyin hem kendinize hem esinize o hayat zehir olur. Bu lafları babası annesini aldatmış biri yazıyor erkek arkadaşınız sizi aldatmamış. Siz bu hakaret olayı üzerine düşünün bence.
Hakretleri hep çok sinirlenince sonra konuşalım diyor bende susamıyorum aptal mısın? gibi hakaret içeren şeylerin sonuna soru işareti koyuyor. 5 yılda 10 kez buna benzer şey söylemiştir.

Hakretleri hep çok sinirlenince sonra konuşalım diyor bende susamıyorum aptal mısın? gibi hakaret içeren şeylerin sonuna soru işareti koyuyor. 5 yılda 10 kez buna benzer şey söylemiştir.
Öfke kontrolü yok o zaman. Benim için bu da bir hakarettir ama sürekli olan bir şey değilse artıları daha fazlaysa uyarır bir daha yapmamasını söylerdim. Süreklilik arzetmiyorsa uyarımı dinlerse benim için ayrılma sebebi olmazdı bu.

Çok haklısnız ancak kaç kadın emin olabilir ki eşinden? İnanın o kadar çok hikaye dinledim ki benimkinden farklı olarak. Hepsi namuslu geçiniyor ama o kötü kadınların olduğu yerden çıkmıyor. He bunu benim midem kabul etmiyor en azından evlenmek için. Öyle iyi davranıyor ki surekli ilgileniyor bir daha yapmaz diyorum ama emin olamıyorum. Tevbe edip başarabilen yok galiba erkeklerden ya da azdır. Kendimi kandırıyorum ben. İlk bu ayrılığı aileme mi söylemeliyim çünkü söz için her şey planlandı maalesef. Acabalarla doğru değil sözlenmem :KK43:
Ya ne tevbesı ne pısmanlıgı. Bak guzel kardesım, tevbe etsın neye edıyorsa. Fakat sen sadece aldatmasına mı takıldın anlamadım? Suan bana mal aptal dıyor dyorsun. Adam dengesız gıbı. Sozlenırsen cok yanArsın

Çok haklısnız ancak kaç kadın emin olabilir ki eşinden? İnanın o kadar çok hikaye dinledim ki benimkinden farklı olarak. Hepsi namuslu geçiniyor ama o kötü kadınların olduğu yerden çıkmıyor. He bunu benim midem kabul etmiyor en azından evlenmek için. Öyle iyi davranıyor ki surekli ilgileniyor bir daha yapmaz diyorum ama emin olamıyorum. Tevbe edip başarabilen yok galiba erkeklerden ya da azdır. Kendimi kandırıyorum ben. İlk bu ayrılığı aileme mi söylemeliyim çünkü söz için her şey planlandı maalesef. Acabalarla doğru değil sözlenmem :KK43:
Kimse emin olamaz belki eşinden ama sen şanslısın kı daha evlenmedın.

Yani derdinizi öfkenizi anlatın ama başkaları hakkında 'herkesin altına yatan' tarzı tabirler kullanmanız hiç yakışmıyor, ben okurken rahatsız oluyorum. Kim söyledi herkesin altına yattığını, erkek arkadaşınız mı? Aldatma iki taraflıdır hep diyoruz, o kız erkek arkadaşınıza zorla mı sahip olmuş, beraber yapmışlar ne yaptılarsa, ama erkek arkadaşınıza aynı tabiri kullanmıyorsunuz, hem hala berabersiniz hem de sözleneyim mi diyorsunuz.

Diğer yazdıklarınızı da okudum, sizin gibi birinin öğretmen olup insan yetiştirecek olması büyük talihsizlik olmuş, neler yazmışsınız, insan biraz usturuplu olur, büyü vs de cabası, kızım sizin öğrenciniz olsun istemezdim. Erkek arkadaştan önce biraz kendinizi değiştirin derim.

Back
X