• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bülbül ah etti gül aldırmadı gitti.

Ne sözlenmesi . Ciddi misiniz siz ? Siz bu adamı bence tanımıyorsunuz bile . Uzaktan 5 yıllık bir ilişki yaşamışsınız o size itiraf etmese başka birisi olduğunu hissedemeyecek kadar uzakmışsınız .

Bir dediğini iki etmeyen kısmını tam anlamadım.
Her türlü kısıtlamalar var.
Bu demek oluyor ki sen onun dediklerini ikiletmiyorsun..

Tezatlığı ben mi görüyorum sadece?:işsiz:
Doğru anlayamamissiniz. Kısıtlayan benim, her dediğimi yapan iyi davranan o. Gerçekten anlamadığım şey şu ki gayet gzuel bir uslupla (o kıza istemsiz sinirle söylediğim ustu kapalı bi yorum dışında) anlattığım konu sizi neden bu kadar sinirlendirdi. Gercekten ben böyle bir konu okusaydim benden akıl istemiş fikrimi sormuş birine su şekilde yanıt vermezdim.

"herkes evlidir veya evlenecek"

hımm peki, anayasada filan yazıyor herhalde. evlenmezsek cezası ne?
Sizin kendi tercihiniz. Ben toplumun geneli için bir ifade de bulundum malumunuz ki çoğu insan evleniyor ama bu bir mecburiyet değil tercih meselesi. İstemeyen evlenmez. Zorunluluk gibi yazmadım. Genel bir durumu izah ettim.

Ya afedersin de işin var gücün var yani özgür bi kadınsın bu namussuz erkeğe ihtiyacın yok ki.

Yoluna kimler çıkar, sen bu adama yıllarını verdin diye üzülüyorsun ama güven olmaz belli yani.

Merhaba arkadaşlar siteyi o kadar uzun yıllardır takip ediyorum ki neredeyse hepinizi tanıyor gibiyim.. Kısaca bu son bulmaz dertlerimi yazayım malumunuz kı kimseyi sıkıp, bunaltmak değildir derdim. 24 yaşında çiçeği burnunda bir öğretmenim. 5 yıllık bir ilişkim var. 1 aya kadar sözlenecektik. Evet okursanız konumu çoğu aptallığıma dem vuracak. Haklısınız da. Sevdiğim adam (!) yıllar önce üniversiteyi başka bir ilde okudu. Ayrı kaldık çok kavga ettik. Nasıl anlatılır bilmiyorum bu kişi öyle bir imaj çizdi ki gözümde kısıtlamalarına bile katlandım. Öyle güven doluydu ki öyle göz boyamalar sanırsınız benden ayrı kalamıyor. Giittiği ilde serseri arkadaşları oldu içki içmeye başladı o kadar takmadı ki beni. Saflık mı desem apt.llık mı bilmiyorum katlandım. 1 yıl kadar ayrıldık ara ara mesaj attı aradı ağlayarak sandım ki beni unutamamış. 1 yıl uyku haplarıyla uyudum. Meğerse başka bir kızlaymış (benim deyimimle mezhebi genişlerden aynı sevgilim gibi). İlkim olacak dediğim kişinin ilki olamamışım(!) Kendisi zırlayarak itiraf etti. Tövbe etti okulunu sadece sınavlara girerek bitirdi. Affettim inanabiliyor musunuz? Evli bile değilken o yüce sandığım aşkım için affettim. Şuan ise onu kısıtladığım için suçlanıyorum ve bazen bana mal, aptal gibi hareketler edebiliyor ne hakla? Kızlar öyle şeyler acılar yaşadım ki, ölümler gördüm ki ve onun mükemmel ve herkesleşebildiğini gördüm ki hayattan beklentim kalmadı :KK43: Lütfen yaşı büyük ablalarım vardır bu cahil kardeşinize akıl verin? Sinirlenince kabalaşan, 2 yıl önce (ayrıda olsak aldatılma sayıyorum )aldatan, diğer her konuda beni pamuklara saran bir dediğimi iki etmeyen bir adam var karşımda sözlensem pişman olur muyum acaba? Benzer bir şey yaşadınız mı? Çok teşekkürler şimdiden.

Doğru anlayamamissiniz. Kısıtlayan benim, her dediğimi yapan iyi davranan o. Gerçekten anlamadığım şey şu ki gayet gzuel bir uslupla (o kıza istemsiz sinirle söylediğim ustu kapalı bi yorum dışında) anlattığım konu sizi neden bu kadar sinirlendirdi. Gercekten ben böyle bir konu okusaydim benden akıl istemiş fikrimi sormuş birine su şekilde yanıt vermezdim.

Doğru anlatamamışsın öğretmenim:KK14:

Biliyorum çok zor ama hayatından tamamen cikart ne güzel mesleğin elinde hayatına bak daha iyileri çıkacak karşına ve daha mutlu olacakken boşuna böyle karaktersiz biriyle kendini yipratiyorsun sana yazık kendini soldurursun genc yasta..

Çoğunuzun tanıyorum derken konularinizi ve yaptığınız yorumları okuyordum surekli bir biçimde. Ve uzun yıllardır. Kimliklerinizi bilmiyorum. Başka şehirde ama her hafta gelirdi yanıma canım yorumun için teşekkürler
Onu anladim canim, yoksa hepimizi nerden taniycaksin. Beni taniyip tanimadigini merak ettim, isim olarak. Sadece merak ettim kk da bi un salmismiyim diye:ıslık:
Demekki pek bilinmiyorum :110:
Neyse hayirli aksamlar sana:KK1:

Çoğunuz hiç el değmemiş bir adamla evleneğini mi sanıyor? Bi de birliktelik yaşayan her kadın kötü kadın mı sizin gözünüzde? Hiç kimseyle cinsellik yaşamamış biri olarak dahi şaşkınım.

Aşırı ciddiyim. Maalesef. Ben yaşadım bunları. üniversite hayatım oldu ve sınıf arkadaşlarımın yüzde 90 nı evlilik dışı beraberlik yaşadığı için namuslu biri bulamam izlenimine kapılmışım resmen. Bir kez yapan hep yapar mantığındayım aslında ama söz geçiremedim kendime uzadıkça uzadı zaman.

Bazı cümleleriniz kadın-erkek ilişkilerinde insanlara bakışınızı öyle belli ediyor ki diğer kızı savunmak durumunda kalabiliyor buradaki bazı hanımlar, gayet anlıyorum. Bakın yukarıdaki cümlenize, siz evlilik öncesi ilişkiyi namussuzluk olarak tanımlıyorsunuz. Namus sizin tek elinizde biçimlenen bacak arası bir kavram değil, bugün bu bakış yüzünden kadınlar dayak yiyor, ölüyor.

Vicdanlar bakir kalabilsin, bir hatasında insanın suratı utançla kızarabilsin, özü sözü bir olsun kıvırmasın, başkasına bir zararım dokunursa diye düşünsün bir işi yapmadan, çekinsin, ihanet etmesin... İşte namus dediğin şey odur öğretmen hanım.

Konunuza dönersek;
Size hakaret ediyor bu adam, bakir kalmayı başarsa kabul edecek miydiniz bu sözleri?
Hayatına hiç kadın girmemiş olsa, ilkiniz olsa, sizi sıkmaya, kısıtlamaya, üzerinizde baskı kurmaya daha da hakkı olacak mıydı?

Maharet ilk olmak değil, insan gibi insan olup bir kadının-erkeğin kalan ömründe teki olmayı başarabilmektir belki de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asla hakaret boyutunda bir şeyler yazmadım ne garip insanlarsiniz saygı çerçevesinde yapılan yorumlara bile sayginiz yok. Doğru okuyamamışsiniz hanımefendi o hakarete bulunduğum kişi beni büyü yapmakla suçladı yazdım. Ah siz bilmişler ne çok ahkam kesmeyi seversiniz. Çocuklara sanki sevgililigi anlatıyorum derslerde. Bu kadar da okunmadan yorum yapılmaz pes. Ne yaşadığımi enine konuuna bilmeden sacmalamanin böylesi . Sizde böyle bir şey yasarrsanız baskalsri da size der bu ettiğiniz lafları. Bin kez dedim kız ile konuştum takip ettim cocuk hiçbir şekilde kimseye çamur atmadi diye. O değerli vaktinizi boş konusacaginiza doğru okuyarak harcasaydiniz. Allahım ya rabbim ya.

asla hakaret etmedim mi?
yahu namussuz dediniz, herkesin altına yatan dediniz

daha ne diyeceksiniz? sizin nazarınızda hakaret nedir? 7 sülaleye küfretmeniz mi lazım, nedir?

Sizin kendi tercihiniz. Ben toplumun geneli için bir ifade de bulundum malumunuz ki çoğu insan evleniyor ama bu bir mecburiyet değil tercih meselesi. İstemeyen evlenmez. Zorunluluk gibi yazmadım. Genel bir durumu izah ettim.

o niyetle yazdıysanız mesela, "malum genellikle insanlar evlenmeyi tercih ediyor" filan gibi bir şey yazabilirdiniz. "herkes evli ya da evlenecek" yazınca herkes doğar ve ölür gibi 2x2=4 gibi bir doğruyu yazmış gibi bir ifade olmuş ve malum herkes evlenmez!

neyse uzatmayayım, ifadelerinizde kadın-erkek ilişkisine, toplumsal rollere nasıl baktığınız net anlaşılıyor, kendinizi evlenmeye şartlandırdığınız da kabak gibi ortada. Adama hem evlilik dışı ilişki yaşamış diye açıkça namussuz deyin,(yoksa sadece kadınlar mı namussuz, ilişki yaşıyorsa, erkelerin namusu yok mu?) hem hala evlenmeyi düşünün onunla. pes doğrusu. Evlilik dışı ilişki benim için namussuzluk değildir. Ama o veya bu nedenle namussuz olduğunu düşünseydim bir insanın o kişiyle evlenmek aklımın ucundan bile geçmezdi.

Kendi kendinizle çelişiyorsunuz.

Yorumlari okumadim. Herkes gerekeni soylemistir eminim. Ben de fikrimi soylemek isterim. Seni pamuklara sardigini soyluyorsun ama bir tarafyan da hakaret de var anlafigim kadariyla. Herseyi gectim de sana hakaret ediyorsa simdiden, bu adamun sana ssygisi yok demektir. Ilerde daja kotu olur. Daha evlenmeden hakaret varsa, arada da olsa, bunun daha ileri boyutlari gelir. Ben olsam bu adamla ilerisine devam etmezdim. Ailenle enine boyuna konusmalisin. Eminim.onlar da ayril diyeceklerdir.

asla hakaret etmedim mi?
yahu namussuz dediniz, herkesin altına yatan dediniz

daha ne diyeceksiniz? sizin nazarınızda hakaret nedir? 7 sülaleye küfretmeniz mi lazım, nedir?

o niyetle yazdıysanız mesela, "malum genellikle insanlar evlenmeyi tercih ediyor" filan gibi bir şey yazabilirdiniz. "herkes evli ya da evlenecek" yazınca herkes doğar ve ölür gibi 2x2=4 gibi bir doğruyu yazmış gibi bir ifade olmuş ve malum herkes evlenmez!

neyse uzatmayayım, ifadelerinizde kadın-erkek ilişkisine, toplumsal rollere nasıl baktığınız net anlaşılıyor, kendinizi evlenmeye şartlandırdığınız da kabak gibi ortada. Adama hem evlilik dışı ilişki yaşamış diye açıkça namussuz deyin,(yoksa sadece kadınlar mı namussuz, ilişki yaşıyorsa, erkelerin namusu yok mu?) hem hala evlenmeyi düşünün onunla. pes doğrusu. Evlilik dışı ilişki benim için namussuzluk değildir. Ama o veya bu nedenle namussuz olduğunu düşünseydim bir insanın o kişiyle evlenmek aklımın ucundan bile geçmezdi.

Kendi kendinizle çelişiyorsunuz.
Elinize sağlık. Konu sahibine aynı soruları ben de yönelttim. Ama cevap veremeyip sadece çemkirdi.

Kendisi sevgilisinden hakaret görmeye alışkın olduğu için namussuz ya da herkesin altına yatan lafları hafif geliyor ona sanırım.

Merhaba arkadaşlar siteyi o kadar uzun yıllardır takip ediyorum ki neredeyse hepinizi tanıyor gibiyim.. Kısaca bu son bulmaz dertlerimi yazayım malumunuz kı kimseyi sıkıp, bunaltmak değildir derdim. 24 yaşında çiçeği burnunda bir öğretmenim. 5 yıllık bir ilişkim var. 1 aya kadar sözlenecektik. Evet okursanız konumu çoğu aptallığıma dem vuracak. Haklısınız da. Sevdiğim adam (!) yıllar önce üniversiteyi başka bir ilde okudu. Ayrı kaldık çok kavga ettik. Nasıl anlatılır bilmiyorum bu kişi öyle bir imaj çizdi ki gözümde kısıtlamalarına bile katlandım. Öyle güven doluydu ki öyle göz boyamalar sanırsınız benden ayrı kalamıyor. Giittiği ilde serseri arkadaşları oldu içki içmeye başladı o kadar takmadı ki beni. Saflık mı desem apt.llık mı bilmiyorum katlandım. 1 yıl kadar ayrıldık ara ara mesaj attı aradı ağlayarak sandım ki beni unutamamış. 1 yıl uyku haplarıyla uyudum. Meğerse başka bir kızlaymış (benim deyimimle mezhebi genişlerden aynı sevgilim gibi). İlkim olacak dediğim kişinin ilki olamamışım(!) Kendisi zırlayarak itiraf etti. Tövbe etti okulunu sadece sınavlara girerek bitirdi. Affettim inanabiliyor musunuz? Evli bile değilken o yüce sandığım aşkım için affettim. Şuan ise onu kısıtladığım için suçlanıyorum ve bazen bana mal, aptal gibi hareketler edebiliyor ne hakla? Kızlar öyle şeyler acılar yaşadım ki, ölümler gördüm ki ve onun mükemmel ve herkesleşebildiğini gördüm ki hayattan beklentim kalmadı :KK43: Lütfen yaşı büyük ablalarım vardır bu cahil kardeşinize akıl verin? Sinirlenince kabalaşan, 2 yıl önce (ayrıda olsak aldatılma sayıyorum )aldatan, diğer her konuda beni pamuklara saran bir dediğimi iki etmeyen bir adam var karşımda sözlensem pişman olur muyum acaba? Benzer bir şey yaşadınız mı? Çok teşekkürler şimdiden.

Sözlenmek mi??
arkana bakmadan kaç...
ne sözlenmesinden bahsediyorsun!

Pişman olmak değil mesele, hayatını mahvedersin.
Bu kadar net ve açık...

Hayat senin karar senin, Allah yardımcın olsun.

Hadi şaka de
Senin bir dediğini iki etmeyen ve aldatmayan versiyonunu bul derim
Böylesi daha uzun ömürlü olur

Merhaba arkadaşlar siteyi o kadar uzun yıllardır takip ediyorum ki neredeyse hepinizi tanıyor gibiyim.. Kısaca bu son bulmaz dertlerimi yazayım malumunuz kı kimseyi sıkıp, bunaltmak değildir derdim. 24 yaşında çiçeği burnunda bir öğretmenim. 5 yıllık bir ilişkim var. 1 aya kadar sözlenecektik. Evet okursanız konumu çoğu aptallığıma dem vuracak. Haklısınız da. Sevdiğim adam (!) yıllar önce üniversiteyi başka bir ilde okudu. Ayrı kaldık çok kavga ettik. Nasıl anlatılır bilmiyorum bu kişi öyle bir imaj çizdi ki gözümde kısıtlamalarına bile katlandım. Öyle güven doluydu ki öyle göz boyamalar sanırsınız benden ayrı kalamıyor. Giittiği ilde serseri arkadaşları oldu içki içmeye başladı o kadar takmadı ki beni. Saflık mı desem apt.llık mı bilmiyorum katlandım. 1 yıl kadar ayrıldık ara ara mesaj attı aradı ağlayarak sandım ki beni unutamamış. 1 yıl uyku haplarıyla uyudum. Meğerse başka bir kızlaymış hani herkesin altına yat.nlardan üniversitelerde. İlkim olacak dediğim kişinin ilki olamamışım(!) Kendisi zırlayarak itiraf etti. Tövbe etti okulunu sadece sınavlara girerek bitirdi. Affettim inanabiliyor musunuz? Evli bile değilken o yüce sandığım aşkım için affettim. Şuan ise onu kısıtladığım için suçlanıyorum ve bazen bana mal, aptal gibi hareketler edebiliyor ne hakla? Kızlar öyle şeyler acılar yaşadım ki, ölümler gördüm ki ve onun mükemmel ve herkesleşebildiğini gördüm ki hayattan beklentim kalmadı :KK43: Lütfen yaşı büyük ablalarım vardır bu cahil kardeşinize akıl verin? Sinirlenince kabalaşan, 2 yıl önce (ayrıda olsak aldatılma sayıyorum )aldatan, diğer her konuda beni pamuklara saran bir dediğimi iki etmeyen bir adam var karşımda sözlensem pişman olur muyum acaba? Benzer bir şey yaşadınız mı? Çok teşekkürler şimdiden.

Muhtemelen kendisi o kiz hakkinda boyle soyleyerek o "masum iliski" eylemini hafife indirmeye calismistir. Ayrildiginiz icin aldatmis bile diyemem.

Sana bi sey soyleyeyim mi diger konularin cokta bir onemi yok.

Söylenirsen pişmanlığın en dibini yaşarsın arkadasım
Yahu ögretmen olmuşsun neden kendini böyle iğrenç bir adama Layık görüyorsun
Çakırkeyf ve zevkine düşkün bir adamdan ne koca olur ne de çocuklarına baba olur nesini affedeceksin
Ne güzel tertemiz okulunu okuyan bir Sürü adam var bulursun bir tane, evlenirsin de bu adamdan kendini kurtar.

Back
X