Bir Bulut Olsam / Kanal D

ndh1903

evli:)mutlu:)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
1.814
7
156
BİR BULUT OLSAM " ŞUBAT AYI SON HAFTA...KANAL D ekranlarında yayınlanacak
Dizi MArdin Midyatta çekiliyor;hakkı haluk cömert berfu öngören ve melısa sözen dızının oyuncu kadrosudan bir kaç isim..İçerik için şuan pek bir veri yok elimizde bakalım zaman göstericek .Gerçi kanal d krizi bahane edip elindeki dizileri doğru düzgün yayınlayamazken yeni bir diziyi nasıl kaldıracak orası da en çok tartışılan nokta ..Hadi bakalım umarım izlemeye değer bir dizi olur ...Bu arada senaryoyu Meral Okay'ın yazmış olması çok sevindirici ..
oyuncu kadrosu ;Başrollerde
Melisa Sözen,
Hakkı Haluk Cömert,
Engin Akyürek,
Engin Altan Düzyatan,
Meral Okay,
Ünal Gümüş,
Berfu Öngören,
Cahit Gök ...
Ve Altın Portakal ödüllü yönetmen: Ulaş İnan İnaç​

ben bbu konun senın tarafından açıldıgı bilmiyodum silerler canım merak etme

bende izledim fragmanı bana ,ilginç geldi bakalım izleyelim güzel olursa zaten tutarsa devam eder tutmazssa zaten bir haftada yok olur gider

kadro çok zayıf geldi popiler kimseyi göremedim...

ama engin süper oyuncu türkiyenın yıldızlarında birinci olmuştu

ilginç görünüyo tam çözemedim.onca dizi varken ne grek vardı dedm sezon diil bişi diil

SILA 2 gibi geldi bana biraz.
mardin,midyat filan
pek tutacağını sanmıyorum........
ağalı aşiretli dizilerden fenalık geldi herkese........

ya ben fragmandan bağlantı kuramadım sadece merak uyandırdı bakalım 1. bölümde anlarız ak mı kara mı

tüühhh bana ya kaçırdım diziyi iyi mi :mymeka: nasıldı izleyen oldu mu?izlemeye değer mi..gerçi 100 kez tekrarını verirler yakalrım mutlaka kötükedihüso

Canımben şuan izliyorum ben beğendim güzel üzülme tekraarını verirler nasıl olsa

her sezon ağalı aşiretli bi dizi olmazsa olmaz oldu artık ama beğendim biraz bakalım devamı nasıl olacak

Tek kelimeyle harika bi diziiii
Ben bu diziyi asmalı konak a benzettim, zaten senaristi aynı(meral okay)..
Bu kız bu adamla niye velenmiş, neden istemiyor orasını anlamadım ama, dizideki pek çok sahneleri çok beğendim...

canim bende anlamadim orasini , ama bende begendim ... daha önce ben silayi izlememistim sevmemistim o diziyi, bakalim bunuda benzettim ama begendim gibi

ben diziyi pek beğenmedim
çünkü artık böyle dizilerden fenalık geldi artık..
çocuk psikopatın teki...

ben açayım diye geldim, democum açmış bile
nasıl kaçırdın kız, allah iyiliğini versin
arkadaşlar hemen önyargılı olmayalım, ağalı falan diye
ekip kaliteli bence, popüler oyuncu yok ama iyi ve kaliteli oyuncu çok
ben melisa sözeni çok beğenirim zaten, onun için izledim ilk ve şimdilik beğendim
o doktor olan çocuk da sinema filmleind falan oynuyor, o da hoş geldi bana

ya bende sonuna yetiştim kızı vurdu düğünde o kız onun nesi oluoki narin .. oynadı oynadı manyak kızı vurdu yaa piskopat bişi belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…