- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
az önce tekrarini izledim ama birseycikler anlamadim narinin babasi belediye baskaninin sanirim kardesi..narin neden evlenmek zorunda kaldi? birileri basini izlediyse yazsin anlayamadim .....ben mustafada manyak asik sanirim ..birde ben melisa sözeni hic begenmiyorum ama olsun bakalim bana göre bir dizi degil ama merak ettim yinede
ya ben tekrarınıda ortadan yakaladım,noldu bu dizinin başındasenağlama
Evet canım bende beğenmiyorum melisayı, güzel rol yapmış hakkını yemiyelim, ama güzellik pek yok..Kuması bile ondan daha güzel...
onlar evlilermi ayrı yatıyolar ama...?
Eevt canım evliler, ama bi gariplik var, oğlan kıza daha hiç dokunmamış..
Deli gibi seviyor ama beraber olamamışlar, kız istemiyor.. Kız istemeyincede oğlan sinirlenip kriz geçiriyor, bayılıyor felan...
evet güzel rol yapmışta öyle ahım şahım sırılsıklam aşık olnuacak biri değil gerçekten kuması daha çekici senaristmi desem yapımcılarmı desem bir mesaj veriyolar ama anlayamadım güzellik konusunda mesela beren saat nasıl güzel görünüyo tuba büyüküstün mesela ne bileyim daha güzel çekici biri oynamalıydı o rolüEvet canım bende beğenmiyorum melisayı, güzel rol yapmış hakkını yemiyelim, ama güzellik pek yok..Kuması bile ondan daha güzel...
bende aşiret filmlerini sevmem ama izledim biraz çok iyi geldia.s özellikle mustafa çok iyi rol yapıyor:lepi: süperdi ahırdaki sara krizi sahnesi!:hooray:başroldeki kız çok güzel değil ama önemli olan birazda rolünün hakkını verebilmek kızlar birazda bu açıdan bakın olaya!hayattaki herkes çok güzel ve yakışıklı gelmiyor dünyaya:sm_confused: ama bazı yönleri ağır basıp (yetenekleri gibi) ön plana çıkabiliyorlar en azından manken oynatmamışlar değil mi?
zaten dr onun süssüz masum ve doğal haline bakıyor.etrafındaki kızlar malum değişik geldi ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?