Bir Bulut Olsam / Kanal D

az önce tekrarini izledim ama birseycikler anlamadim narinin babasi belediye baskaninin sanirim kardesi..narin neden evlenmek zorunda kaldi? birileri basini izlediyse yazsin anlayamadim .....ben mustafada manyak asik sanirim ..birde ben melisa sözeni hic begenmiyorum ama olsun bakalim bana göre bir dizi degil ama merak ettim yinede

Evet canım bende beğenmiyorum melisayı, güzel rol yapmış hakkını yemiyelim, ama güzellik pek yok..Kuması bile ondan daha güzel...

ya ben tekrarınıda ortadan yakaladım,noldu bu dizinin başındasenağlama

Canım benim aklımda kalan ları yazayım...dizinin başında narin, amcamın oğluyla zorla evlendirildim diye anlatıyordu...
o kocası olacak psikopat, narini elinden tutup benimsin diye sürüklüyordu, anneside kızın arkasından koşarken, merdivenden düştü.. Felç olma sebebi düşmesi yani...
Yanlışım yada eksikliklerim olabilir, düzeltirseniz sevinirim arkadaşlar..
Şu diziniin başını bi rahat rahat izleyemedim bende,izlerken çocuklar durmadan gürültü yaptılar, Neyse hafta sonuda tekrarı vardır kesin...

onlar evlilermi ayrı yatıyolar ama...?

Eevt canım evliler, ama bi gariplik var, oğlan kıza daha hiç dokunmamış..
Deli gibi seviyor ama beraber olamamışlar, kız istemiyor.. Kız istemeyincede oğlan sinirlenip kriz geçiriyor, bayılıyor felan...

Eevt canım evliler, ama bi gariplik var, oğlan kıza daha hiç dokunmamış..
Deli gibi seviyor ama beraber olamamışlar, kız istemiyor.. Kız istemeyincede oğlan sinirlenip kriz geçiriyor, bayılıyor felan...

:1shok::1shok::1shok:..............

o nasıl evlilk ya...

esas oglan esas kız kim doktor.. kız mı kocasıyla kızmı.....???

Bence reytingler ilk bölüme göre gayet iyi...
Yol arkadaşımdan önde....
Prıme tıme da 6. sırada....

fragmanın gördüm az önce kız can çekiştiriyo..:uhm:

kocası kıskançlık peşinden ne ka . kanlı bi dizi... böylesenağlama

bence mustafa erkeklik yok o yüzden yatamıyolar...
Mustafa sara hastası sinirlenince nöbet geliyo....
Melisa sözeni yani inek gözlü kızı bende hiç beğenmiyorum....
Narin soktorla aşk yaşicak sandımca...
Neden ounla zorla evlendirdiklerini anlamış değilim...
Ama narini kimse sevmiyo o zaman neden oğullarıyle evlendirdiler garip izleyip görcez...
Aşiret dizilerini sevmem bende ama bu biraz daha iyi....

Evet canım bende beğenmiyorum melisayı, güzel rol yapmış hakkını yemiyelim, ama güzellik pek yok..Kuması bile ondan daha güzel...
evet güzel rol yapmışta öyle ahım şahım sırılsıklam aşık olnuacak biri değil gerçekten kuması daha çekici senaristmi desem yapımcılarmı desem bir mesaj veriyolar ama anlayamadım güzellik konusunda mesela beren saat nasıl güzel görünüyo tuba büyüküstün mesela ne bileyim daha güzel çekici biri oynamalıydı o rolü

ya kızlar narin kocasının sevmemesinin nedeni onunla evşlenebilmek için okuldan alınmış annesi onu kurtarmaya çalışırkenmerdivenlerden düştü tüm bunlardan dolayı kocasından nefret ediyo

bende aşiret filmlerini sevmem ama izledim biraz çok iyi geldia.s özellikle mustafa çok iyi rol yapıyor:lepi: süperdi ahırdaki sara krizi sahnesi!:hooray:başroldeki kız çok güzel değil ama önemli olan birazda rolünün hakkını verebilmek kızlar birazda bu açıdan bakın olaya!hayattaki herkes çok güzel ve yakışıklı gelmiyor dünyaya:sm_confused: ama bazı yönleri ağır basıp (yetenekleri gibi) ön plana çıkabiliyorlar en azından manken oynatmamışlar değil mi?

aynen canım yei yüzlerede şans verilmeli.. kaydirigubbakcemile2

melisa iyiyde yeni bir yüz değil ama ben severim melisa rolünü her dizisinde güzel yapıyo mesela özgü namalı koysalardı izlemezdim hiç sevmiyorum onu.

Melisa çok çirkin bi kız değil ama, ne bileyim banyo sahnesinde felan, hiç duru bi güzellik göremedim ben, aksine çirkin bile geldi bana..
Dizinin konusu saplantılı bir aşk, aynı zamanda bu doktorda bu kızı ilk görüşte aklına takıyor, (bakışlarından belli zaten,) iyide ilk görüşşte bi insanın güzelliğine vurulunur...Ama bu kızda öyle bir güzellik yok o yüzden bu role daha güzel bir oyuncu olabilirdi..

zaten dr onun süssüz masum ve doğal haline bakıyor.etrafındaki kızlar malum değişik geldi ona

zaten dr onun süssüz masum ve doğal haline bakıyor.etrafındaki kızlar malum değişik geldi ona

Doğallık ve masumiyet diyorsun yanii.. Doğru canım sende haklısın..
Melisanın kocassı rolündeki engine rolü çok ykışmış yalnnız.... Acayip güzel oynuyor...

ben dızıyı cok begendım arkadaslar ılk bolumunu ızleyemdm ınternetten ızledım ve sımdı ıkıncı bolumunu sabırszlıkla beklıyorm cogu yorumları okudum bılmıyorm evet tutkulu bır ask dızısı bırıne asık olmak ıcın onun cok guzel mı olması lazım gönül kimi sevıyorsa guzel odur sadece guzellermı sevılmeye layık bunu bır turlu anlayamadım kaldıkı bu dızıde melısayı baya bı cırkınlestırmısler rol ıcabı olablır bır dergıde okumustum leyla ve mecnun askında leylanın bır col kızı oldugu ıcıcn kara kuru cırkın bı kız oldugunu okumustum ama seven kalb kara kuru anlamaz :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…