Bir Bulut Olsam / Kanal D

hayatımda izledigim en saçma dizilerden biriydi...

konudan konuya zıplamalar.. daha baglantı kurumadımm...

genel olarak begenmadımm.. anlamaya çalıştım ama çekici gelmedi dizi bana.. ilerde belki baglabiliri konusu anlamadım....

klasik ağa,aşiret dizilerinden biri.

yol arkadaşım gibi keyifli bir dizi varken

bu bayat senaryoyuyu izlemeyi düşünmüyorum.......

narin o ağanınm kardeşinin kızı anladığım kadarıyla yani kocasıyla amca çocukları zorla evlendirilmiş belli ayrıca annesi yatalak babasıda o konakta hizmetçilik yapıyor nasıl akrabalık falan anlayamadım ilginç bir senaryo bakalım izledikçe göreceğiz ayrıca miskette seher rolünde hizmetçi olmuş

slm arkadaşlar, izledim ve beğenmedim , ilk başta sürüklemedi karışıktı,değişik yapalım demişler ama tutturamamışlar.

of çok saçma bir dizi. ağalı paşalı dizilerden bir adet daha :dilcikar: bari mekanları değiştirselerdi biraz

Diziyi dün eşimle izledik, sabah kahvaltıdada diziyi konuştuk...
Benim aklıma takılan bu psikopat adam bu kızla daha ilişkiye girmemişya, dedim bu adam bu kıza tecevüz eder yine beraber olurdu..Orası saçma geldi bana..
Eşimde oğlan sara hastası kız onu istemeyince sinirleniyor, kızı dövüyor ve bayılıyor, o yüzden kıza beraber olamuyor bence dedi..
Banada mantıklı geldi, oyuncular tanınmamış ama bence harika rol yapmışlar, özlellikle melisayı ve engini çok beğendim...

Yeni bölüm fragmanında da şu kuma yüz görümlüğü olmadan açmam diyor, sonra ağzı gözü kan içindyedi..
Adam zaten deli, sevdiğini vurmuş, bu bide yüz görümlüğü istiyor..
Bu kumayıda heç sevmedim zaten, yazık ama iyi olmuş demekde geldi içimden...

ya bende izledim ama birşey anlamadım pek ama daha ilk bölümü izledikçe anlarız merak uyandırsın diye pek açık verilmemiş mantıklıca birdaha birdaha izlensin diye sonrada zaten artık bağımlısı oluyoruz ama ben sonunu izleyemedim demek pisko vurdu narini .tekrarını mutlaka izleyeceğim hoşuma gitti ben zaten fregmanı izlediğimde bir parça vaardı o süperdi çok hoşuma gitti ...

kanal d super bı dızıyı daha ekranlara getırmıs harıka bır dızı herkese tavsıye edıyorum

ben diziyi çok beğendim açıkçası tutar bu dizi ya çocuğun sakat haliyle askerden geldiği yer ve en son kızı vurduğu sahne acayipti ağladım yani.

filimi başından itibaren izleyemedim ortasında yetiştim
ama güzel bir filim bence ben begendim
bakalım nasıl ilerleyecek
bu şekil ilerlerse bence tutar.

kızı vurduğu an bend eçok duygulandım
müziğide güzeldi kızlar
kim söylüyordu biliyormusunuz.

1Arka sokaklar [net] kand 11.70 25.70
2 ugur dundar''la star haber [net] star 8.40 20.70
3 arka sokaklar (tkr) [net] kand 8.10 26.00
4 elveda rumelı [net] atv 8.10 17.70
5 var mısın yok musun-pt [net] show 8.10 17.20
6 bır bulut olsam [net] kand16,30[/B
7 alı kırca ıle ana haber [net] show 6.80
İlk bölüme göre reytingler gayet iyi bence

oo bencede güzel
izlenir gibi geliyor banada.

ben beğendim ama anlamadığım yerler oldu.mesela bu kız o evde gelinse neden hizmetçi gibi.kız neye yemin etti.başını kaçırdım ondanmı bilmem ama detaylı özetide yok intte.anlayan oldumu bilmem.ama bu diziyi şimdilik izlerim

benim gibi kaçıranlar küçük kadınlar dizisinden sonra tekrarı var :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…