Bir Bulut Olsam / Kanal D

arkadaşlar tanıtımlarda bir cenaze var acaba kim ölüyor narinde intihar ederken gösterdiler acaba şaşırtmacamı birde doktorun bir nişanlısı vardı ortalıktan kayboldu ne biçim nişanlılıksa hiç telefondan bile görüşmüyolar günümüzde üç-g ler falan çıktı doktorun haberi yok narin güzelleşmedi narine gözümüz alıştı canlarım çok uyuz biri narin bence mustafa çok karizmatik o pencereden bakışı varya hastanede başını kaldır narin göreyim yalvarmaları yokmu sanırsın türkan şoraya bakıyor yani eski haliyle oda narin çok narin herkes ona aşık nedense kızda sevimlilik yok güzellik yok çok donuk

şuan tekrarı oynuyor şu çalan müziği
çok seviyorum yaaa
bugün zaten burugum bitirdi beni
ahh kader ahh kaderrrr

ya ben bayıldım bu bölüme, bence güzeldi.. yeni bölüm fragmanında mustafaya neler yapıolar öyle karısı nasıl yalvarıyodu narinin annesine bi kere narini görsün düzelir falan diye üzüldüm asiyeyede yaa narinde asıyo kendini ayy çok karışık bi bölüm gibi ..

Bide mustafaya tedavi amaçlı elektrikmi veriolar :uhm:

bu akşam oynayacak çok heyecanlı gözüküyor
ama çok geç ya izleyemiyecem galiba.
kızlar yarın özet olarak yazın olurmu buraya.

narinede gelen vurdu giden vurdu valla kız ortalık malı oldu
kocasıda tecavüz etti oh
kızın alnında tecavüz edilirmi yazılıyo acaba

ayrıca narin kendini astı ama boynunda hiç morarma bere felanda yok ne dayanıklı cilt dokusu varmış peeah :teytey: :1ninca: sengözlerimebaksanab

Son düzenleyen: Moderatör:
Narin de doktora kalana kadar başına gelmeyen kalmadı delikafadulden gelen vuruo giden vuruo. Narinin ızdırabına döndü film :umursamaz:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…