kimin ne olduğunu beraber yaşamadan bilemeyiz öğretmende çok masum görünüyordu ama evlenince oda psikopatlaştı yani sapıttı narinde ne narinmiş eski türk filmleri gibi gelen vuruyor giden vuruyor narine çok pasif kalıyor narin herkese karşı acaba o ne zamana kadar saf kalacak göreceğiz
Keşke Narin Doktoru sevseydi.O Onu mutlu ederdi bence...................................
öğretmen baştan resim falan çizdi narini ayartana kadar dondurma yemeğe götürüyordu çocukya narin dondurmalarla gözünü boyadı kendini iyi gösterdi biraz kıskançlık birazda erkekler evlenince sahip olunca değişiyolarmı nedir kendilerini farklı gösteriyorlar beraber yaşamaya başlayınca asıl yüzeleri ortaya çıkıyor harun öğretmen gibi kaybedincede çok pişman oluyolar nedense
bende maç nedeniyle izleyemedim ama tekrarları çıkıyor diyebilirim kaç defa çıkıyor hemde izlyemediklerimi izliyorum bu sayede iyi oluyor yaprak dökümnünü falan izleyememişsem tekrarlarını izliyorumben gene izleyemedim.
ama özeti okudum izlemiş kadar oldum.
hafta sonu keşke tekrarı olsaydı izlerdim.
bende izledim narin iyice sevimsizleşmeye başladı yazık harun öğretmene ya adamı çıldırtı adam yatağına kahvaltı bile gütürdü hiçmi mutlu olmaz bukız
dizi tuhaflasti...dizinin inandiriciligi gitti bence...izledikce benimde narini dövesim geliyor valla...birde miy miy o sesi...birde herkez tecavüz etti...:1shok:...yakinda doktorda tecavüz eder...oy oy oy :hulya:
bir tek asiye gercekci geliyor...o cok tatli yaa...
sanirim senaristlerin aklina yeni bir sey gelmiyor...:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?