Bir Bulut Olsam / Kanal D

Öğretmeni başından beri sevememiştim :1closedeyes:

öğretmen baştan resim falan çizdi narini ayartana kadar dondurma yemeğe götürüyordu çocukya narin dondurmalarla gözünü boyadı kendini iyi gösterdi biraz kıskançlık birazda erkekler evlenince sahip olunca değişiyolarmı nedir kendilerini farklı gösteriyorlar beraber yaşamaya başlayınca asıl yüzeleri ortaya çıkıyor harun öğretmen gibi kaybedincede çok pişman oluyolar nedense

Çok doğru yazmışsın.Kızın da ne çileli bir bahtı varmış,hiç yüzü gülmedi.

ben gene izleyemedim.
ama özeti okudum izlemiş kadar oldum.
hafta sonu keşke tekrarı olsaydı izlerdim.

ben gene izleyemedim.
ama özeti okudum izlemiş kadar oldum.
hafta sonu keşke tekrarı olsaydı izlerdim.
bende maç nedeniyle izleyemedim ama tekrarları çıkıyor diyebilirim kaç defa çıkıyor hemde izlyemediklerimi izliyorum bu sayede iyi oluyor yaprak dökümnünü falan izleyememişsem tekrarlarını izliyorum
bu arada mustafanın bebeğini ona benzetmeye çalışmışlar bir ara sonuna doğru baktım zayıf mustafaya benzer bir çocuk bulmuşlar adınıda nar koydu mustafacık nedense

bayramın 3.günü bir bulut olsamda buluşmak üzere :)Narin hamile

Mustafa, iyileşip hastaneden taburcu olurken, Narin’in de hamile olduğu ortaya çıkıyor.
Mustafa’nın yavrusunu kucağına aldığında hissettiği duygu bir başkadır. Sadece ona bakar, onu düşünür. Mustafa’nın bu davranışları, zamanla uysallıkları onu içine düştüğü bu cehennemden kurtarır ve hastaneden taburcu olur. Bulut Ailesi mutlu ve umutludur. Mustafa taburcu olduğu gün Narin’i görmeden yapamaz. Bunu duyan Harun, Mustafa’nın üzerine önce arabayı sürer, sonra arabadan iner ve üstüne saldırır. İki erkek birbirine çok öfkelidir. Polisin zor ayırdığı bu kavga karakolda biter. Yaşar ve Gülengül evlilik hazırlıklarına başlar. Yaşar kendi elleriyle Hatun anneye davetiye götürür. Düğüne gitmeye karar veren Narin’e Harun’un tepkisi büyük olur ve boşanmak ister. Düğün güzel başlamıştır her şey yolunda gibidir. Bulut Ailesi, Narin’lerin gelmesinden dolayı çok mutludur. Fakat Mustafa rahat durmaz. Serdar’la karşı karşıya kalırlar ve birbirlerini tehdit ederler. Mustafa alaycı bir şekilde lafını söyler ve gider. Serdar, Narin’in de isteğiyle herkesi toplayıp gitmeye karar verir. Tam bu sırada sarhoş bir halde Harun gelir ve Narin’ i hırpalayarak arabaya bindirmeye çalışır. Narin birden bayılır. Tayini çıkan Harun hastanede Narin’in hamile olduğunu öğrenir.

ben izledim mustafa hastaneden çıktı
kızının adını NAR koydu
öğretmenin tayini sökeye çıktı narin ben gelmem dedi
sonra boşanma kararı aldılar
yaşarın düğünü gzl geçti ama sonunda öğretmen bastı ve narin bayıldı hastaneye gittiler ve narinin hamile olsuğu öğren,ildi
acaba kimden hamile
mustafadan mı harun hocadan mı
şimdi boşnmazlarda bunlar
merakla bekliyorum haftayı

elime kağıt kalem alcam bir dahaki bölüme saçmalıkları yazacam unutuyorum sonra gerçi bendede sorun var hem saçmalıklarla dolu hemde kaçırmadan izliyorum belki saçmada olsa yalanda olsa böyle bi aşkı istedğim içinmi ne ,benide mustafa gibi seven olsa...

bende izledim narin iyice sevimsizleşmeye başladı yazık harun öğretmene ya adamı çıldırtı adam yatağına kahvaltı bile gütürdü hiçmi mutlu olmaz bukız

dizi tuhaflasti...dizinin inandiriciligi gitti bence...izledikce benimde narini dövesim geliyor valla...birde miy miy o sesi...birde herkez tecavüz etti...:1shok:...yakinda doktorda tecavüz eder...oy oy oy :hulya:

bir tek asiye gercekci geliyor...o cok tatli yaa...

sanirim senaristlerin aklina yeni bir sey gelmiyor...:umursamaz:

Asiye süper delikafadulden tam komedi kız yaaa sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…