Bir buuk sene iinde bir bolukmuum sadece ...

kujujuk

AjkuSunun Ömrüü =))
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
159
0
96
İstanbul
Merhaba ArkadasLar.. Benim Derdim su bugunlerde .. erkek arkadasımLa 1 bucuk senedir beraberiz .. hersey güzel gidiyor sanarken ben bi anda erkek arkadasım baNa '' Sen bana bi kere bile icten sarılmadın ve ben tutmasam Elimi tutmadın Beni hic arzulamadın'' dedi .. o bunları söylerken gözyaslarım sel oldu gitti .. bi kac gün bunu icimde tuttum laylaylom gibi hersey .. ama en sonunda patladım Ona .. ve dün gece mesaj cektim mesajımı aynen yazıyorum buraya : hani demistin ya sen bana bi kere bile icten sarılmadın die haLa o günün sokundayım.sana sıcak davranmadıgımı nası söylersin diye hala dediklerin icimi acıtıyo .bu beni yıprattı.seni severken yaptıgım seyler demekki sana göre hcbsymis .ya da ben sana göre 1 bucuk senedir bos biriymisim .öle yanında durmusum sadece ..ben demekki hic icten ve samimi gelmemisim sana . seninle bulusmak istiyordum fakat vazgectim cünkü sana her sarıldıgımda yalan dolan gelicekti . ve ben bunu gözgöre göre yapamazdım ..bunlar senin bizim iliskimiz hakkındaki gercekleri ögrenmemi sagladı ..bi karar verdim seni kendimden uzak tutmaya zorda olsa bi müdddet bu gerekiyo .cünkü senin gözünde ben sevdigine ne icten sarılabilen nede elini tutmayı becerebilen biriyim . msjLarım soguk olucak sana ister istemez cünkü aklıma sana gercekten sıcak davranıp sarıldıgım günler gelicek ve senin bunlara inanmadıgın . o söylediklerin asla aklımdan cıkmıcak '' .. ve daha sonra benimLe uzak durmak istemedigini ve bu adam seninle var oluyo ve olucak falan dedi .. ama kızlar ben ona karsı o kadar sıcak davranmama ragmen bana bunları söyledi unutamıyorum .. kafamdan silip atamıyorum napıcam ben .. napıcam ??:1no2::1no2:

boşuna sorun çıkarmayın bence
belki senden daha fazla ilgi bekliyodur daha yakın olmak istiyodur ondan öle demiş olabilir
nedenini sordunmu

nedeni yokki be canım bi anda söyleyiverdi bunları .. hep ben bekliyomusum biseyler güya gibi ..

Sevgilinin de seninde canınız sıkılmıyorsa bende ne olayım...kafamçokkarıştı
Bu ne beee..Resmen dert yok bedavaya dert çıkartıyorsunuz..

erkeklerin densizlikte üstüne yok benim gerizekalı sevgilim bana biz evlenmek için çıkıyoruz ama evlenmek için 2 yılımız var seninle ciddiyim ama beni bekle diyemem dedi şimdi bu ne perhiz ne lahana turşusu o kadar çok gafı var ki ben 27 o 32 yaşında ben öğretmen o doktor tam komediyiz yani.üzülme hepsi aynı bunların.

bence siz sorun arıyorsunuz erkek arkadasınızın dediğinden siz bunu mu cıkardınız neden sıcak davranmayı denemediniz demek gercekten soguksunuz yada baska bir sorun var bence mesaj yazmanız sadece sıkıntıdan olsa gerek bu durumda mesaj yazmak yerine çözüm arasanız daha mantıklı olur yazık 1,5 seneye

canım sen psikolog değil miydin ne çabuk meslek değiştirdin :icecream:

siz psikolog değilmiydiniz. şimdi öğretmenim demişsinizde..CADIARZU.

yaa çok garip bu gençlikk....ne var bu kadar didik didik edecek.....bunu dedi şunu dedim diye kafaya takacak....birde bu cep telefonu çıktı çıkalı mesajla iletişim ilişkileri daha bir çıkmaza sokuyor....insanın aklından geçeni o anlık öfkesini anında karşı tarafa boşaltmasına sebep oluyor....ve işin içinden çıkılmaz oluyor....ben de oğlumdan biliyorum.....ilişki cadısı oldu bu ceptelefonları....
şu sıralar bizde de aşağı yukarı aynı şeyler yaşanıyor....durumlar kötü.....oğlum üzgün ben ondan üzgün....
neyse size gelirsek erkek arkadaşınızın ve sizin burçlarınızı merak ettim nedir acaba ....

hayır gayette sıcagımdır .. bunu kendiside biliyor .. ama yaptıklarımın icten olmadıgına bi anda karar vermesi beni olumsuz etkiledi .. hemde canımlı cicimli konusurken bi anda söyledi Bunları .. daha sonra o anda bunları düsündüm demesi cok sacmaydı .. belkide 1 aydır görüsmüyoruz acaba ondan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…