Yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor köpek iç kanama geçirebilir ağrıdan ne yapacağını bilemeyip oradan uzaklaşabilir. Sizin bilmeseniz de o kentte kesin geceleri de ulaşılabilen veterinerler vardır. Facebook instagram hayvanlarla ilgilenen hesaplara yazın. Eğer siz de benim gibi sosyal medya kullanmıyorsanız buradaki arkadaşlar destek isteyin. Çok iyi niyetli davranmışsınız nolur bir adım daha atın da şu hayvancağızın iyi olduğu haberini alalım
Yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor köpek iç kanama geçirebilir ağrıdan ne yapacağını bilemeyip oradan uzaklaşabilir. Sizin bilmeseniz de o kentte kesin geceleri de ulaşılabilen veterinerler vardır. Facebook instagram hayvanlarla ilgilenen hesaplara yazın. Eğer siz de benim gibi sosyal medya kullanmıyorsanız buradaki arkadaşlar destek isteyin. Çok iyi niyetli davranmışsınız nolur bir adım daha atın da şu hayvancağızın iyi olduğu haberini alalım
Maalesef gece vefat etti. Eve bile getiremedik. Başında sadece ağlayabildim. Sordum bir kaç yere ilgilenen Yok. O plakayı polise söyledim. Kamera mobese olmadan ceza yazamıyorlarmış. Kanıt Yok. Allah o kadının belasını versin. Arabanın arkadında oturan çocuklarına ahlak dersi verecek bir de bunlar.
Tabiki şikayet edin buraya yazdgnz gibide hayvansever sayfalarina yazın saolsunlar hiç peşini birakmiyolr. En azından para cezasi alırsa bi nebze içinz soğur.
Az önce bir araba köpeğe çarptı. Arabadan indiler arabaya baktılar ve köpeğin çığlıklarını umursamadan basıp gittiler. Plakayı aldım polise ihbar edebiliyor muyum bunu. Allah ın vicdansızlarını. Köpeğe baktık yalpalayarak yürüyor. Kanaması Yok ama belli canı yanıyor. Su vs verdik ama sabah veterinere götürebilirim. Elimden bir şey gelmedi. Küçük bir ilçe nöbetçi veteriner de Yok.