Eşim de ben de öğretmeniz masraf sıkıntı olmaz. Yarın sabah erkenden bakacağım bir çaresine. Ama sabaha çıkar mı bilmiyorum. Kötü duruyordu.
malesef bizden çok korktu kaçmaya çalıştı. Ama kaçamadı. Tekrar yola çıkacaktı. Elime fener alıp ışık tutarak arabaları uyardım. Tekrar çalılara yattı. Eşim su ile biraz rahatlattı. Ben de yiyecek koydum yanına. Hayvan bakmadı bile bize sonra. Öylece yattı. Zaten ağlamaktan mantıklı bir şey gelmedi aklıma. Eşim sabah veteriner çağıracakAlip eve getiremez misiniz? Bir havluyla kucaklayin, kucaginiza alin. Yazik cok zuuldum hayvancagiza.
sabah cok gec olur . ve ayni yerde kalmaz. imkaniniz varsa alin getirin bahcede va bekler sabah direkt goturursunuz.malesef bizden çok korktu kaçmaya çalıştı. Ama kaçamadı. Tekrar yola çıkacaktı. Elime fener alıp ışık tutarak arabaları uyardım. Tekrar çalılara yattı. Eşim su ile biraz rahatlattı. Ben de yiyecek koydum yanına. Hayvan bakmadı bile bize sonra. Öylece yattı. Zaten ağlamaktan mantıklı bir şey gelmedi aklıma. Eşim sabah veteriner çağıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?