Bir Can için yardım.

eylulcmre

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
9.838
32.206
748
Az önce bir araba köpeğe çarptı. Arabadan indiler arabaya baktılar ve köpeğin çığlıklarını umursamadan basıp gittiler. Plakayı aldım polise ihbar edebiliyor muyum bunu. Allah ın vicdansızlarını. Köpeğe baktık yalpalayarak yürüyor. Kanaması Yok ama belli canı yanıyor. Su vs verdik ama sabah veterinere götürebilirim. Elimden bir şey gelmedi. Küçük bir ilçe nöbetçi veteriner de Yok.

Kadın o kadar rahattı ki eşi ile ARABAYA baktı. ARABAYA üzüldü. ARABAYA ah vah etti. Ben eşimle koştum hayvanı buldum öyle yatıyor Çalılıkta. Ağlaya ağlaya yiyecek ve su verdim ama neye yarayacak. Allah bin beter etsin onları.

Ay allahım geçen piknikten dönüyoruz . Biraz geçti saat sanırım 11 civarı .
Yolda boş eşim biraz hızlı gidiyordu . Biranda yola kedi fırladı arkamızda araba var yavaşlayamaz . Çift şerit yol diğer yıla geçemez.
O an Allahım nolur çarpmayalım kahrolurum . Nolur nolur nolur derken eşim kediyi ortalayıp geçti çok şükür.
Çarpmadığımız halde o kadar kahroldum ki . O kadar üzüldüm ki .

Birde çarpmış olsak heralde vicdan azabından ölürdüm ..
Tek dileğim rabbim onları bu durumla baş başa bırkasın .
Evet bilerek çarpmamış olabılır. Köpek fırlamış olabılır.
Ama o cana yardım etmek zorundalardı . Rabbım bildiği gibi yapsın . Lütfen o cana sahip çıkın gerekli yerlere götürün . Eğer veteriner fazla masraf çıkarırsa yardımcı olurum size .

Alip eve getiremez misiniz? Bir havluyla kucaklayin, kucaginiza alin. Yazik cok zuuldum hayvancagiza.
malesef bizden çok korktu kaçmaya çalıştı. Ama kaçamadı. Tekrar yola çıkacaktı. Elime fener alıp ışık tutarak arabaları uyardım. Tekrar çalılara yattı. Eşim su ile biraz rahatlattı. Ben de yiyecek koydum yanına. Hayvan bakmadı bile bize sonra. Öylece yattı. Zaten ağlamaktan mantıklı bir şey gelmedi aklıma. Eşim sabah veteriner çağıracak

sabah cok gec olur . ve ayni yerde kalmaz. imkaniniz varsa alin getirin bahcede va bekler sabah direkt goturursunuz.

Hanımefendi köpek iç kanama geçirebilir. İnstagramdan hayvan sayfalarına, duyarlı insanlara ulaşın. Araç desteği isteyin.
Eğer ölmediyse başka yere götürülsün.
Ama bir çok hesaba yazacaksınız unutmayın. Bir metin belirleyin kopyala yapıştır bütün hepsine yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…