bir çare:(

tatlım evler yakın ama:):):)bayram için evlerimize geldik yani annesi ablası babası hep evde gidemem ki evlerine mecburen
cafe tarzı bir yerlerde görüşebilirz
tam aradığım şeyler tatlım dediklerin ona jestler yapıp son kez şansımı denemek istiyorum

Kesinlikle kesinlikle..
Bende aynen bu durum oldu. Derbeder olmuştum yahu Fazla sıkmamak gerekiyor,yalnız kalmaya ihtiyaçları oluyor bazen. Bence en iyisi rahat bırakmak tıpış tıpış dönüyorlar

canım maşallah size
çok sevindim senin adına ama şimdi bilemedim ben tam olarak yorum yapan arkadaşlarımdan kimisi arayı soğutmamalı diyor kimiside toz ol ararsa senindir diyor(((
zaten çıkmazdaydım şimdi ikiye bölündüm

Tatlım anladım kendini suçlu hissediyorsun ama hiç bir erkek ayrılmayı kafasına koymuşsa durdurulamaz en azından bir süre kafasını dinlesin bırak,sakin ol,üzerine gitme..şu an sana dönse senin zorunla yürüyecek,öyle de nereye kadar gider sence,pembemavi de yazmış aynen ona katılyorum..aslında seni çok iyi anlıyorum,hem uzaksınız hem kaybetme korkusu var hem de hatalar var, biz ne dersek diyelim aklındakini yapacaksın ama o halde bu ihtimalleri de aklında bulundur,iyi olmayabilir sonucu..madem yapmak istiyosun bir süre düzeltmeye çalış ama bence işe yaramaz,çünkü pembemavinin yaşadığı durumu ben de yaşadım aynısını yalvardım yakardım her şeyi yaptım düzelsin diye ancak olmadı sonra onu serbest bıraktım,bir kere bile aramadım o zaman geldi ama tabi ben de bitmişti,kalbini dinle tatlım senin içinden hangisi doğru diye geçiyorsa onu yap,inşallah hayırlısı olur..

Hatalı olduğunuzu düşündüğünüz için böyle bir örnek vermiştim zaten ben de.
Ama cafe gibi yerlere geleceğini sanmıyorum ve verdiğim tavsiyede çok ciddiyim
Şöyle anlatayım, utanarak söylüyorum ki bir cinnet anında sevgilimin arabasını çizmiştim.
1 ay yüzüme bakmadı, telefonlarımı açmadı.
Evde olduğunu bildiğim bir saatte apartmanın önüne gittim, 'aşağıdayım sen gelene kadar da asla gitmicem' dedim.
Önce afalladı, kötü sözler söyleyerek kovmaya kalktı neredeyse ama baktı ki kararlıyım indi aşağıya.
İleride oturttum bir kaldırıma eline tutuşturdum sıcacık kahvesini.
Son şansımdı gerçekten bu konudaki
Derken hava soğuk, biz soğuk akşamın bir körü resmen evden markete diye çıkıp kaçmışım, 50 km yol gitmişim konuşmak için, yelkenleri indirdi suya.
Sen hakikaten delisin tamam anlaştık, yarın güzelce konuşucaz deyip ayrıldık o gün.

Ama işe yaramazsa, yaptığınız şeyle yumuşatamazsanız pembemavi'nin dediği gibi en iyisi kendi haline bırakmak olur.
Kendi kendine kaldığında, her şeyi zaten göz önünde bulundurarak size dönecektir diye düşünüyorum.

Sağol canım benim..
Bana güven.. Biraz zaman ver ona. Bundab daha fazla soğuyabilir mi? Hatta daha çok özler seni uzak kal. Zaten sıkıldığı için bitirmek istiyor sen eğer bir şeyler yaparsan daha çok sıkılır sevinmek yerine. Emin ol..

Ben sana jest falan yapma demiyorum. Sadece bir süre kafasını dinlesin sevgilin. Aradan zaman geçsin ve o zaman göster işte değiştiğini,onu ne kadar çok sevdiğini.

Lütfen onu sıkma arayıp sorarak uzerine gitme.

Bence zamanında çok çaba sarf etmiş sizin için ama bir türlü düzeltememiş bazı şeyleri,şimdi ise sırf bu ilişkiden umudu olmadığı için ayrılıyor sizden yoksa sizi sevmediğinden falan değil.

Bir ilişki için umut göremiyorsa bir insan isterse aşkından ölsün ayrılmakta kararlıdır,yaşadım biliyorum

Cesaretine hayran kaldım doğrusu Biliyo musun bende şu araba çizme olayını deneme aşamasına gelmiştim ama yapamamıştım Mazallah her şey ters teper daha çok diye

Kesinlikle katılıyorum. Yalnız kalınca her şeyi kafasında tartacak,düşünecek zaten.

Aman diyeyim, bir erkeğe yapılmaması gereken en büyük haraketlerden biri.
Hele bir de arabasına aşık bir erkekse off neler çektim....
Hayır bir de tam sürücü kapısına koskocaman adımın baş harfini kazıdım utanmadan.
Nasıl bir cehalet ve gafletteysem...
Kafasını kırın gerekirse ama asla arabaya dokunmayın, tecrübeyle sabittir

Bende aynı fikirdeyim, rahat bırakmak konusunda.
Kendim bile çok haklı bir mevzudan kavga etsem, ya da ağzımdan ayrılık kelimesi çıksa 5 bilemediniz 6 gün sonra e ne oldu, neden aramıyor diye yanıp tutuşmaya başlıyorum.
O kadar haklılığıma rağmen, bir şey yapsa da konuşsak, aslında halledilebilirdi, ben fevriydim diye suçlarımı bulmaya, kendimi telkin etmeye çalışıyorum.
Herkes böyle galiba

şu an itibariyle aramamaya çalışcam onu hatta yarın o beni ararsa ondan önce ben dicem
kafamızı toplayalım aramayalım birbirimizi diye

Son düzenleme:

canım ne güzel düşünmüşsün yapmışsın böyle oda kıyamamış sana ne güzel:):)
kendi kendine kalsın seviyorsa zaten ulaşacaktır bana ve inşallah döner.:S

tatlım dediklerini uygulucam rahat bırakıcam onu özler mi bilemiyorum ama beklicem
zorla güzellik olmaz biraz zamana ihtiyacı var kafasını toplasın

oda bu tarz birşeyler de söyledi tatlım çok haklısın

oda bu tarz birşeyler de söyledi tatlım çok haklısın

O zaman ona sevgiden çok güven vermeniz gerekiyor,yani şimdiye dek olanları birçok kez düşündüğünüzü ve hatalarınızı bir daha yapmamaya gayret edeceğinizi dile getirin.

Bu ilişki son bir şansı hak etmiyor mu deyin,cevabı yine olumsuzsa en azından siz de kendi yolunuzu çizersiniz...

teşekkür ederm cnm yorumun için yarın beni ararsa kafamda tasarladığım birkaç cümle var onları söyleyip kafasını dinlemesini söyleyeceğim herşeyin hayırlısı olsun inşallah

teşekkür ederm cnm yorumun için yarın beni ararsa kafamda tasarladığım birkaç cümle var onları söyleyip kafasını dinlemesini söyleyeceğim herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Bu arada aklıma şöyle bir şey geldi.
Bugüne kadar çoğu şeyi erkek arkadaşınızın yaptığını yani ilişkinizi bir anlamda ağırlıklı olarak yürütmek için onun daha fazla emek sarfettiğini anladım ben.(yanlışsam düzeltin)
Genelde biz kadınlar yaparız bu gibi şeyleri ama, erkek arkadaşınız gerçekten kendisinin sizin için ne ifade ettiğini görmeye çalışıyorsa?
Tabi ki bu bir oyun değil ama, çevremde çok gördüm bunu.
'Ben yorulmuştum, ara vermek istediğimi söyledim ama o peki diyerek kabul etti.Halbuki anlatmak istediğim benim vereceklerim tükendi, artık sen de bir şeyler yap ki eski hevesimi kazanayım ve ilişkimize, beni istediğine daha çok inanayım' tadında sebepler duymuşluğum çoktur.
İşin ilginç yanı yapanlar hep erkekti.
Aradığında, konuşmanız esnasında her şeye tamam demeyerek, aslında devamı istediğinizi belirterek, sadece kendisi açısından bu süreci kabul ettiğinizi söyleyin derim.
Ters köşe olmasın sonra.

söylediklerine bakarak ben artık döneceğini düşünmüyorum. Belki bir süre daha devam eder ama bu yalnızca uzatmalar olur. davranışları da söylediklerini destekler nitelikte olduğu için söylüyorum bunu. Bence boşuna kendinizi yıpratmayın eğer gitmek istiyorsa.

Bu devirde hiç birşeyin garantisi yok ne yazık ki

Durumlara kesin gözle bakamamak ne kadar çok canımızı sıkıyor di mi ? (aşk olsun,hastalık olsun,iş konusu olsun,vs)

Harbiden bi çare diyorum

Son düzenleme:
Bir müddet kendi haline bırakmanızı tavsiye ediyorum. Biraz tepkisizilik iyidir bazen..

Ben de anlamıyorum 2 ay sonra tıpış tıpış geldi size kızlar.
Peki siz bu sürede soğumadınız mı? yani düşünüyorum ben 2 ay bensiz, sesimi duymadan
yaşayan adam bir ömür de bensiz yaşar diye düşünüyorum ben!
O iki ay benim o sevgiye inancımı yok eder kaldıki 10 gün için bile yanı şeyi düşünüyorum ben
Aşk insanın kendine engel olamaması değil midir? 2 ay 60 gün eder kızlar ya ne bileyim
insan kendini nasıl tutar anlamsız geliyor bana..
Ara verme ayrılığa alıştırma gibi geliyor bana da sağlıklı bulmuyorum..
Konu sahibi arkadaşım önerim üstüne gtme,kendi haline bırak bu süre.
Ama ona güzel günlerinizi hatırlat..
Mesela ilk buluşma yerinize gidin o günü yeniden yaşayın.
Daha önce yaptığın çok mutlu olduğu sürprizi tekrarla
mutlu bi anınızın fotosundan bir kitap kapağı yaptır o kitaba aşkının günlüğünü tut
bir hafta sen de kalsın bir hafta onda.. Umarım eskisi gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…