tatlım evler yakın ama:):):)bayram için evlerimize geldik yani annesi ablası babası hep evde gidemem ki evlerine mecburenBence bugüne kadar yapmadığınız bir şey yapın ve şaşırtın onu.
Belki bu gel gitlerden yorulmuştur ve tek başına mücadele ettiğini düşünerek artık sıkılmıştır.
Evleriniz yakın ise akşam doldurun termosa bir kahve, alın yanınıza 2 kupa ve resmen dayanın kapısına.
Madem böyle ara vermek istiyor, bunları konuşmanız ve ortak karar almak istediğinizi, aşağıda onu beklediğinizi söyleyin.
Erkekler de ilgiye, jestlere ve sevildiklerini görmeye açtır.
Biz hanımların unuttuğu kısım bu oluyor genelde.
Aynen, ben de yaşadım aynı şeyleri
Deli divane mi olmadım, gururumu hiçe sayıp takip mi etmedim ama nafile...
Ben de bir süre sonra bıraktım aynı sizin yaptığınız gibi, hayatıma devam edemesem de ediyormuş gibi davrandım.
Tam 2 ay sonra hoppp numaralarım bulunmuş da roller değişmiş, o beni takip eder olmuş
Bu numara mı işliyor erkeklere nedir?
canım maşallah sizeCanım kendimden örnek vereyim..
Nişanlımla üniversite dönemimde aynısı başıma gelmişti. Benden soğuduğunu,ayrilmak istediğini söyledi. Nedeni ise onu fazla sevgiye boğmamdı. Ağlaya zırlaya ayrıldım daha doğrusu ayrıldı. Çok şey yaptım geri dönsün diye ama kendimden daha da çok soğuttum beni sıkma istemiyorum dedi en sonunda. Vazgeçmek istemiyorum ddediğimde vazgeç bence dedi. Peki eyvallah dedim ve 2 ay ne aradım ne sordum. Hattımı değiştirdim,sosyal ağdaki hesaplarımı kapattım bana ulaşmasını imkansizlastirdim. Sonra ne mi oldu? 2 ayın sonunda tıpış tıpış kendisi geldi yalvar yakar bir şekilde. Ben sensiz yapamiyormusum dedi. 25 gün sonrada evleniyoruz
dicegim o ki biraz zaman geçsin. Sakın mesaj atıp arayıp bunaltma onu. Bu dediklerim tecrûbeyle sabiteğer zamanında gerçekten senı sevdiyse aklına baska birileri falan gelmez mutluluguda kimsede aramaz. Eğer ki seni gerçekten sevmisse.. Kendine,davranislarina çeki düzen ver. Biraz zaman geçince yokla bakalım onu.. Biraz yalnız kalmaya ihtiyaci var bence sevgilinin. Hayırlısı olsun güzelim..
bana da en büyük neden uzakta olmam gibi geliyor..
frezya önce uğraşıcam onu yeniden kazanabilmek için çünkü hatalı
olduğumu düşünüyorum yaptığım çoğu şeyde. ondan çok uzaklara gitmem
beni ona daha çok bağladı hergün görememek onsuz çarşıya çıkmak çok özledim onu
ama onun benden soğumuş sıkılmış olması daha da üzdü beni
Eğer yaptığım tüm uğraşlara rağmen eskisi gibi olmazsak dediklerini aynen birebir uygulucam
baktım yine olmuyor mecburen rahat bırakıcam onu
tatlım evler yakın ama:):):)bayram için evlerimize geldik yani annesi ablası babası hep evde gidemem ki evlerine mecburen
cafe tarzı bir yerlerde görüşebilirz
tam aradığım şeyler tatlım dediklerin ona jestler yapıp son kez şansımı denemek istiyorum
canım maşallah size
çok sevindim senin adına ama şimdi bilemedim ben tam olarak yorum yapan arkadaşlarımdan kimisi arayı soğutmamalı diyor kimiside toz ol ararsa senindir diyor(((
zaten çıkmazdaydım şimdi ikiye bölündüm
Hatalı olduğunuzu düşündüğünüz için böyle bir örnek vermiştim zaten ben de.
Ama cafe gibi yerlere geleceğini sanmıyorum ve verdiğim tavsiyede çok ciddiyim
Şöyle anlatayım, utanarak söylüyorum ki bir cinnet anında sevgilimin arabasını çizmiştim.
1 ay yüzüme bakmadı, telefonlarımı açmadı.
Evde olduğunu bildiğim bir saatte apartmanın önüne gittim, 'aşağıdayım sen gelene kadar da asla gitmicem' dedim.
Önce afalladı, kötü sözler söyleyerek kovmaya kalktı neredeyse ama baktı ki kararlıyım indi aşağıya.
İleride oturttum bir kaldırıma eline tutuşturdum sıcacık kahvesini.
Son şansımdı gerçekten bu konudaki
Derken hava soğuk, biz soğuk akşamın bir körü resmen evden markete diye çıkıp kaçmışım, 50 km yol gitmişim konuşmak için, yelkenleri indirdi suya.
Sen hakikaten delisin tamam anlaştık, yarın güzelce konuşucaz deyip ayrıldık o gün.
Ama işe yaramazsa, yaptığınız şeyle yumuşatamazsanız pembemavi'nin dediği gibi en iyisi kendi haline bırakmak olur.
Kendi kendine kaldığında, her şeyi zaten göz önünde bulundurarak size dönecektir diye düşünüyorum.
Cesaretine hayran kaldım doğrusuBiliyo musun bende şu araba çizme olayını deneme aşamasına gelmiştim ama yapamamıştım Mazallah her şey ters teper daha çok diye
Kesinlikle katılıyorum. Yalnız kalınca her şeyi kafasında tartacak,düşünecek zaten.
şu an itibariyle aramamaya çalışcam onu hatta yarın o beni ararsa ondan önce ben dicemTatlım anladım kendini suçlu hissediyorsun ama hiç bir erkek ayrılmayı kafasına koymuşsa durdurulamaz en azından bir süre kafasını dinlesin bırak,sakin ol,üzerine gitme..şu an sana dönse senin zorunla yürüyecek,öyle de nereye kadar gider sence,pembemavi de yazmış aynen ona katılyorum..aslında seni çok iyi anlıyorum,hem uzaksınız hem kaybetme korkusu var hem de hatalar var, biz ne dersek diyelim aklındakini yapacaksın ama o halde bu ihtimalleri de aklında bulundur,iyi olmayabilir sonucu..madem yapmak istiyosun bir süre düzeltmeye çalış ama bence işe yaramaz,çünkü pembemavinin yaşadığı durumu ben de yaşadım aynısını yalvardım yakardım her şeyi yaptım düzelsin diye ancak olmadı sonra onu serbest bıraktım,bir kere bile aramadım o zaman geldi ama tabi ben de bitmişti,kalbini dinle tatlım senin içinden hangisi doğru diye geçiyorsa onu yap,inşallah hayırlısı olur..
Hatalı olduğunuzu düşündüğünüz için böyle bir örnek vermiştim zaten ben de.
Ama cafe gibi yerlere geleceğini sanmıyorum ve verdiğim tavsiyede çok ciddiyim
Şöyle anlatayım, utanarak söylüyorum ki bir cinnet anında sevgilimin arabasını çizmiştim.
1 ay yüzüme bakmadı, telefonlarımı açmadı.
Evde olduğunu bildiğim bir saatte apartmanın önüne gittim, 'aşağıdayım sen gelene kadar da asla gitmicem' dedim.
Önce afalladı, kötü sözler söyleyerek kovmaya kalktı neredeyse ama baktı ki kararlıyım indi aşağıya.
İleride oturttum bir kaldırıma eline tutuşturdum sıcacık kahvesini.
Son şansımdı gerçekten bu konudaki
Derken hava soğuk, biz soğuk akşamın bir körü resmen evden markete diye çıkıp kaçmışım, 50 km yol gitmişim konuşmak için, yelkenleri indirdi suya.
Sen hakikaten delisin tamam anlaştık, yarın güzelce konuşucaz deyip ayrıldık o gün.
Ama işe yaramazsa, yaptığınız şeyle yumuşatamazsanız pembemavi'nin dediği gibi en iyisi kendi haline bırakmak olur.
Kendi kendine kaldığında, her şeyi zaten göz önünde bulundurarak size dönecektir diye düşünüyorum.
Sağol canım benim..
Bana güven.. Biraz zaman ver ona. Bundab daha fazla soğuyabilir mi? Hatta daha çok özler seni uzak kal. Zaten sıkıldığı için bitirmek istiyor sen eğer bir şeyler yaparsan daha çok sıkılır sevinmek yerine. Emin ol..
Ben sana jest falan yapma demiyorum. Sadece bir süre kafasını dinlesin sevgilin. Aradan zaman geçsin ve o zaman göster işte değiştiğini,onu ne kadar çok sevdiğini.
Lütfen onu sıkma arayıp sorarak uzerine gitme.
oda bu tarz birşeyler de söyledi tatlım çok haklısınBence zamanında çok çaba sarf etmiş sizin için ama bir türlü düzeltememiş bazı şeyleri,şimdi ise sırf bu ilişkiden umudu olmadığı için ayrılıyor sizden yoksa sizi sevmediğinden falan değil.
Bir ilişki için umut göremiyorsa bir insan isterse aşkından ölsün ayrılmakta kararlıdır,yaşadım biliyorum
oda bu tarz birşeyler de söyledi tatlım çok haklısın
teşekkür ederm cnm yorumun için yarın beni ararsa kafamda tasarladığım birkaç cümle var onları söyleyip kafasını dinlemesini söyleyeceğim herşeyin hayırlısı olsun inşallahO zaman ona sevgiden çok güven vermeniz gerekiyor,yani şimdiye dek olanları birçok kez düşündüğünüzü ve hatalarınızı bir daha yapmamaya gayret edeceğinizi dile getirin.
Bu ilişki son bir şansı hak etmiyor mu deyin,cevabı yine olumsuzsa en azından siz de kendi yolunuzu çizersiniz...
teşekkür ederm cnm yorumun için yarın beni ararsa kafamda tasarladığım birkaç cümle var onları söyleyip kafasını dinlemesini söyleyeceğim herşeyin hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?