bir çare:(

Aynı eski nişanlım gibisin onunda bana yapmadığı şey kalmadı sonunda artık ona aşık olmadığımı söledim sevgilin gibi.
1 ay konuşmadık soğudum ondan kendine aşık etmek herşeyi denedi ama bi faydası olmadı.
Umutsuzluğamı kapılırsın bilmem ama bikere kendinden soğuttuysan eskisi gibi olmasını bekleme.

Malaesef canım tüketmiş içîndeki duyguları.
Çok yıpratıp zorlasın demekki.
Bazen insan taşımaya çalışsada sırtında yük haline geliyoy kırgınlıklar.
Bu ilişki bitmiş ve yapabileceğin bir şey yok.
Bu hataları başka ilişkinde tekrarlamazsın sende.

Emindiniz di mi bırakmaz beni sever o her şeyime katlanır diyodunuz..
İnsan kibirli olmaya görsün..

Son düzenleme:

doğru anlamışsın canım
bilemiyorum ne düşünüyor canım pek aramadım onu bayramda olunca öyle böyle zaman geçti
akşam üstü aradım dedim ki seninle görüşmek istiyorum karara bağlayalım dedim gayet soğuk bir şekilde
vaktim yok flan dedi yani görüşmek bile istemedi 3-5 birşeyler zırvaladı
sanmıyorum ben beni denediğini bence gerçekten bitmiş sürünüyoruz hatta sadece ben sürünüyorum

uzatmalar acıdan başka birşey vermiyor canım ya
gitsin gitmesine de ben ne olacağım yaçok alışmıştım

Bu devirde hiç birşeyin garantisi yok ne yazık ki

Durumlara kesin gözle bakamamak ne kadar çok canımızı sıkıyor di mi ? (aşk olsun,hastalık olsun,iş konusu olsun,vs)

Harbiden bi çare diyorum
çare sanırım onu rahat bırakıp onun hayatına müdahale etmemek ...

Bir müddet kendi haline bırakmanızı tavsiye ediyorum. Biraz tepkisizilik iyidir bazen..
rahat bırakıcam da nasıl tutucam kendimi ya

ara verme bencede ayrılığa hazırlık gibi geliyor görüşmek istedim ama istemedi yarın flan
isterse görüşmek başta güzel güzel konusucam sözümü keserse yada soğuk davranırsa yüzüğünü verip
(öylesine aramızda takmıstık)ayrılıcam yanından

genel olarak denilen hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı sanırım bugün birde abalama fal baktırdım genelde
bilir falında yanılmaz oda onun kafasında ilişkiyi bitirdiğini söyledi zorlayarak daha küçülmek istemiyorum gözünde saol tatlım..

bencede btmiş hele bugünden sonra sanmıyorum artk saol cnm

cok sIkIldim ara verelim demis zaten bu is bitmis bence
bencede cnm ttsk ederm
Emindiniz di mi bırakmaz beni sever o her şeyime katlanır diyodunuz..
İnsan kibirli olmaya görsün..

kibir evt aslında insan o kadar ilgi alakadan sonra na yazıkki yapabiliyor öyle bi hata gidebileceğini hiç düşünmemiştim
işte her şey insanlar için tşk ederm

araya 1 hafta zaman koyun. tut kendini hiç arayıp sorma 1 hafta sonra mesaj at "napıyorsun" diye. önceleri arkadaş gibi konuşcaksınız sonra gene barışırsınız. zaten o size biraz ara verelim demiş. ara verince daha iyi oluyorsunuz. eskisi gibi kavgalı tartışmalı davranma. ben hep böyle yapardım :)

Ben sizin gibi düşünmüyorum.
2ayda beni unutacak, ya da benim sevdiğimi unutacağım, soğuyacağım ilişkilerim olmadı.
Zaten öyle bir şey olacaksa, 2 gün arkamı dönünce bir erkek benden soğuyacaksa yolu her daim açık olsun.
O sürede ben onun sesini duymadıysam o da benimkini duymadı, yani karşılıklı ama bu benim sevgimi hiç değiştirmedi ki başkasının değiştirmesini bekleyeyim?
Değil 2 ay eğer ilişki bitmiş olsaydı büyük konuşmak istemiyorum ama kendi tercihimle hayatıma en az 2-3 yıl kimseyi almaz, alamazdım.
Bu bahsettiğimiz zaten ara vermek değil, ayrılıktı.
Tabi herkesin yapısı farklıdır ama kendi başıma gelenden örnek vermem gerekirse başka şehirler değil, aynı okuldaydık.
Bana yakın olmak için aldığı bir ev vardı son yıllarda, evime 5 dk mesafede, hergün önünden mecburen geçtiğim bir yer.
Yani bihaber şekilde görmeden yaşanmadı bu süreçler.
Ha şunu da söyleyeyim ucunda mutluluk varsa insan değil 2 ay yıllarca bekler sessizce.
Bazen insanların elindekinin kıymetini anlaması ya da hayatındaki yerini tam olarak oturtabilmesi için bir süre onun yokluğunu çekmesi gerekir.
Konu sahibinin de şuan yapacağı bundan başka bir şey görünmüyor.

Ben bu kadar olumsuz düşünemiyorum.
Belki kendi yapımla kaynaklıdır ama ilişkiler bu kadar kolay bitmemeli.
Yani evet, yorulmuşluk, verdiğini alamamak olarak algılanabilir ama bunca uğraş ve emek de sessiz sedasız bitmemeli.
En azından ben çok büyük bir olay(onur, gurur meselesi) olmadıktan sonra hala büyük bir şans var olarak görürüm.

İnsanlar değişmez derler, ancak bir süre rol yapar ama herkes eskiye döner derler.
Bu söze asla inanmıyorum, çünkü kendimden biliyorum.
O anlattığım süreçte biz de sizinki gibi bir sebepten ayrıldık, nasıl burnumun kaf dağından indiğini ben bilirim.
Her şeye cart curt kesen ben nasıl bir erkeğin ağzının içine bakar hale geldi, kendimden biliyorum.
Önemli olan hayatınızdaki şeyin kıymetini anlayıp bundan sonrası için davranışlarınıza çeki düzen vermeniz.
Bu da ancak bir süre uzak kalarak sağlanabilir.
Erkek arkadaşınız konuşmadığınız süre içerisinde illa ki sizin haberinizi alacak ya da kendi ulaşacak.
Ona olan davranışlarınız, tavrınız, geçmişteki hatalarınızı o söylemeden bilmeniz ve bunların hepsini artık yaşandığı yerde bırakarak devam etmeniz gerekli.
Ben aranızda güçlü bir bağ olduğuna inandım, yoksa zaten bu kadar devam etmezdi.
Beyefendi kendisi de sizdeki bu farkındalığı ve kendiyle yüzleşip öz eleştiri yapan bir hanım olarak gördüğünde işler çok rahat değişebilir hatta şimdiye kadar olmadığınız gibi mutlu olabilirsiniz.
Tek tavsiyem, hemen karamsarlığa kapılmayın.
İlişkinizden önce kendi yapınızı biraz daha naifleştirmeye, sivri köşeleri törpülemeye çalışın.
Zaten olmayacaksa bile bu bakış açısı gelecek zamanlarda size çok şey kazandırır.

Son düzenleme:
Unutmaki insan oğlunun bir Sabri var, bir insan cok deger görünce ve cok sevildiğini anlayınca karşısındakine ezziyet eder zaten.. Bence biraz rahat bırak adamı kendine gelsin eğer istiyorsa o zaten sana dönecektir. Biyandan hatanı anlamanda guzel ama bırak adam biraz nefes alsın, zaman bazen herseyin ilacı olabiliyor daha asla üstüne düşüp daha fazla bunaltma derim ben.

kızlar yarın için dua edin bana buluşacağız
aslında ne diyeceğimi bilmiyorum onun hal hareketlerine göre
davranmak istiyorum inşallah hayırlısı olur bu arada az önce
kurabiyelerin içine notlar yazdık küçük küçük onları pişirdik
(annecim ve ablacım saolsun:))
yarın bu kurabiyeleri vericem ona birde:)
teşekkür ederim her birinize cvplarınız için....

saol tatlım ya bana öylesine cesaret veriyorsun ki yazdıklarınla yarın gitmeden bi daha okuyacağım bu yorumunu
ii ki varsın inşallah herşey güzel olur:)

saol tatlım ya bana öylesine cesaret veriyorsun ki yazdıklarınla yarın gitmeden bi daha okuyacağım bu yorumunu
ii ki varsın inşallah herşey güzel olur:)

İnşallah canım, önemli olan her şeyden önce umarım hayırlısı neyse o olur.
Sen sadece kendini sıkma, kendine yaptığın öz eleştirileri görmesini sağla.
Aslında konuşurken bir nevi ilişkinizle yüzleş ve olması gereken arasında dengeler kur.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırlar demişler, kolay sinirlenme lütfen ve ne anlatmak istiyorsan çok dikkatli bir şekilde kur o cümleleri.
Bir insanı ikna etmenin gücü kelimelerde gizlidir.
Doğru yerde doğru ve samimi dozlarla verilen ipuçları daima işe yarar.
Yarın haberlerini bekliyoruz bak sakın bizi unutma eve dönünce
Şans melekleri seninle olsun...

anlatıcam kendimi özürde dileyeceğim çok nazlandım ona çok çekti beni
anlatırken sinirlenmem ama kırarsa beni oturup ağlamaktan korkuyorum
bide terslerse kimse tutamaz valla ağlarım
ay rezil olmasam bari:)
yarın bi olsa ya bir an öncede bende artık yolumu bulsam hayırlısı olsun inşallah:)
saol canım güzel dileklerin için sizlere haber vericem mutlaka:):)

evt bugün buluştuk kızlar gayet kötü bi buluşmaydı olmadı ayrıldık
gayet istekli görünüyordu istediğini yapmış olduk
hayırlısı böyleymiş sanırım herşey olacağına varır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…