bir çare:(

Hakkında hayırlısı olsun .
Bir ilişki çok yıprandıysa toparlamak zor oluyor canım.
Şimdi olmasa sonra yine patlak verirdi bir yerden.
Çok üzmemeye çalış kendini.
Elbet atlatırsın.
hayatın seninle ilgili başka planları varmış demekki..

teşekkür ederim canım ii ki varsınız gerçekten
zorlamanın bi anlamı yoktu hayırlısı böyledir inşallah

Belkide senin için hayırlısı budur böyle daha mutlu olabilirsin...

Seviyorsan vazgeçme derim inan sevgilim bana büyük bir yanlış yapmamış olsaydı bana dönmesi için elimden ne geliyorsa yapardım hakettiğine inanıyorsan asla vazgeçme ama arada aldatma v.s olmadığına eminsen bu ayrılığın sebebi başkası değilse sen bütün suçu kendinde bulurken belkide o senle birlikteyken başkasıyla da ilişkisi olabilir.Çünkübende aynı şeyleri sevgilime yaptım sonra başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrendim o da bana değer vermedin bana yapmadığın kalmadı seni unutmak için başkasıyla çıktım dedi mazerete bak tamam haklı olabilirdi çok şey yaptım ancak beni bırakıp beraber olsaydı bu kadar üzülmezdim sende emin ol ona göre dürüstse aşkından vazgeçme derim gerçekten bu zamanda adam gibi adam bulmak çok zor!:2::2:

Canım lütfen bana kırılma ama ben senin şu kadarcık yazından bile sevgilini ne kadar kırdığını anlıyorum hatalar insanlara mahsus bence her insan 2. şansı hak eder bence haksız olduğunu onu kırdığını bize anlattığın gibi anlatan bir yazı yaz özür dile mail olarak at
sana seni sevmiyorum desede bence seni halen seviyordur senin yaptıklarından kalbi kırılmıştır seni düşünmemeye çalışarak kırgınlıklarını düzeltmeye çalışıyordur
eğer seni en ufak bir terselemende gözleri dolacak kadar seviyorsa seninde onu sevdiğini ve pişman olduğunu hissederse bir süre sonra tekrardan seni arayacaktır
ama bu arada sen arayıp sıkma bunaltma sadece bekle umarım herşey istediğin gibi olur

Canım kaç ay çıktınız berabersiniz bilmiyorum ama.. benim ilişkimnde seninkine benzeyen yanları vardı
Kaprislerimde oldu ama nasıl aşkla baktığımı çok iyi bilirdi..
Babam vefat etti. bu acımla hüznümü de onunla yaşayacağım sevincimi de dimi?
sonuçta bana yakın olan adam
ama o ne yaptı biliyormusun...
-sen beni çok bunalttın. seninle bir saat bile yapamam dedi çekti gitti..
derdimin üzerine dert ekledi:.
ama ben onun içinn neeeelerrrr yaptım..
kaç ay geçti gene aradım şu acı halimle dahi özür diledm .. ama onun dediği şu istemiyorum senii
bu kadar basit işte bu kadar kolay sorumluluk istemiyormuş beyefendii kafası rahat olsun istiyormuşş.
amaçları farklı bunların inan... boşşş

Belkide senin için hayırlısı budur böyle daha mutlu olabilirsin...
hep dua ettim hayırlısı olsun die inşallah hayırlısı olan budur canım tşk ederm

canım vazgeçmim dedim ama gözümün içine baka baka istemiyorum dedi
ısrarla dedim gözümün içine bak ta de diye yine dedi istemiyor ya çok belli
nefret ettirdin kendinden bilmem ne ezildim resmen kırıldım çok
ama yinede tşk ederm tatlım saol
canım yüzyüze konustuk bugün ama tanıyamadım bile benimle konusan kişi kimdi
olmadı bende vazgeçeceğim ondan
çok üzüldüm tatlım sana ya Allah yardımcın olsun babanın da mekanı cennet olsun inşallah...
güven olmuyor işte erkeklere 2 yılı geçti biz beraber olalı 4 yıla yakında tanıyordum ama işte
olmadı mı olmuyor

fazla naz aşık usandırır affedeceğini sanmıyorum sende bu olaydan ders al ki bir daha ki ilişkilerinde bunları yaşamayasın ...bana biri defol dese ben o kişinin aşkından ölsem de suratına bakmam kusura bakma arkadaşım umarım kırıcı olmamışımdır.

tşk ederm cnm yorumun için hatalarımın farkındayım haklısın sende
ii bi ders oldu bana gerçektn

aramadı canım ve arayacağını da düşünmüorum:S

canım sonuçta insanız değil mi doğrular da yanlışlarda hatalar da bizde olmalı..

yaşamadan tecrübe sahibi olmadan bilemeyiz..

bende zamanında senin yaptığın hataları yapmışımdır..

hani şöyle dese sana seni seviyorum sende beni seviyorsun gel birbirimize zaman verelim
ikimizinde şöyle şöyle hataları var hem zaman geçince dinginleşir daha doğru kararlar veririz.
çünkü ne ben seni ne de sen beni kaybetmek istemiuorsun dese..

silip atmakk bu denli kolay erkekler içinn sen dünyayı versenn eee sen bana şunu yapmadın diyecekk..

yemn ediyorum yaranamıyorsunn ben neler yaptımm afedersn ağzının içine baktım resmen çokk sevdimm anlatamam anlatılmazz

ben bugün neyime güvendim bilmiyorum ama cidden içimden geçen
sarılırız barışırız gülüşür bir iki saat dolaşır gelirim eve diye düşünmüştüm
bir insanın sevgisi pat diye biter mi ya şok oldum yemin ederim
'''''''hani şöyle dese sana seni seviyorum sende beni seviyorsun gel birbirimize zaman verelim
ikimizinde şöyle şöyle hataları var hem zaman geçince dinginleşir daha doğru kararlar veririz.
çünkü ne ben seni ne de sen beni kaybetmek istemiuorsun dese..''''''''
şu cümleleri bir araya getirmek çok mu zor ya
acaba ne kadar sürede atlatabilirim ki onun demediklerini keşke deseydi diye kendi kendimi yemekten??:S

ben çok ağladımm bağıra çağıra nasıl bitti sevgin söyle de bende bitireyim dedimm..
dediği laf ise şu :
sen bitirdin seninle 1 saat yapılmaz bunalttın beni..
ama güzellikleri de söylemiyor Allah razı olsun bana aileme yeri geldi çok yrdımcı oldun saygıda kusur etmedn aileme vs. vs..
ona rağmen annesi bayramda gizlice aradı ve bayramımı kutladı öyle mutlu oldum kii .. o kişiden beklentm yok beni mahvetti hastanelere düştümm resmen
yemeden içmeden kesilmiştimm ne beter oldum öyle

vallahi aynı cümleyi bende duydum bugün sen bitirdin davranışların beni hala getirdi bilmem ne aynı haltlar işte
yine annesi vefalı çıkmış canım bnmkinin annesiyle benim hiç alakam yok bir kere konuşmuşluğum yok kadının
tavuğuna kış demedim bir beklentim yok yazın biz ayrıldığımızda(1 günlük ayrılıktı) annesine demiş ayrıldık diye annesinin yaptığı
gel oğlum alnından öpücem kurtuldum o kızdan:)
sanki yedik oğlunu çok üzüyormuşum da bilmem neymişte zaten oğlu barışınca söyleyemedi bile annesine haberi yoktu
beraberliğimizden 3-4 aydır söylemedi annesi üzülecek diye:)ailede istenmeyen gelin adayıydım galiba
şuan sadece kendimi toparlayıp derslerime odaklanmak istiyorum bir çıkartsam aklımdan yeterli

canımm o günlerde resmen ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum sank, duvarlar üstüme üstüme geliyor..
cnımın acısı fenaydıı ,lk defa canım bu denli acıdı...
insan der bu kızın zor zamanı babasını da kaybetmiş bir de benm acım eklenmesn..
ama yok
bunların Allah korkusu yok..
sorumluluk istemiyormuşş.. sürekli mesaj atıp haber vermekten sıkılmış bunalmışş.. evlilik gibi bir düşüncesi yokmuşş.. gezyim eğleniyim kimseye hesap vermiyim içiyim.
isteklere bak ya bu adamdan ne eş olur ne çocuğuna baba

sen iyi kurtulmuşsun bu adamdan ya valla sadaka vermelisin bence
zihniyete bakar mısın gezecek dolaşacak paşamız gününü gün edecek
senin en acılı gününde yanında olmayacak
çok haklısın ne eş olur ne çocuğuna baba günübirlik yaşam derdinde
yarınını düşünmek gibi bi amacı yok Allah korusun tatlım böyle insanlardan

gözlerime bakıp ağlayan biriydi .. elimi bırakmazdı anlamıyorum adam niye böyle oldu..
demekki içinde varmış böylelerinin..
zaten arkadaşlarıyla vakit geçiremiyor diye kem küm ediyordu..
ama çok yalvardım hatam varsa özür dilerim bak sana ihtiyacm var nolur ağzından kötü laf çkmasn her lafın çok değerli dedim..
bana dediği zorluyorum ama olmuyor..
insan bile diyemiyorum.. karaktersiz.. dilerimm benm baktığım gibi kimse bakmaz ona.. yarın birgün arkadaş da göçüp gider..
insan yanında nefes arar.. birini arar... ama yok ya benm gibi değer veren olabilir mi inan znnetmiyorum canım

aramadı canım ve arayacağını da düşünmüorum:S

sen aradın mı hıc ?Ara mı vermıs oldunuz yoksa sen hala net bırsey söylemedın mı ona?
Benım bır eskı sevgılım ara vermıstı sonra da ayrılmıstı 10gun sonra Ara demek
ayrılıga hazır ol demek maalesef

Unutma kısmı da şöyle;hep kötü şeylerımı dusun,butun hedıyelerı yırt at,fotografları
at herşeyı sıl daha kolay unutuluyor demıstı!!!

ah canım benim ya nasıl da uğraşmışsın düzelir mi diye ama işte olmadı mı olmuyor
bak göreceksin o kendini rahatlamış özgür kalmış hissediyor ama bir zaman sonra
eminim aklı başına gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…