Hakkında hayırlısı olsun .
Bir ilişki çok yıprandıysa toparlamak zor oluyor canım.
Şimdi olmasa sonra yine patlak verirdi bir yerden.
Çok üzmemeye çalış kendini.
Elbet atlatırsın.
hayatın seninle ilgili başka planları varmış demekki..
az önce konuştuk ve bana bitmesii gerektiğini ima etti başka hayatlar belki daha iyi gelecektir bize
sayende biz olmanın tadını süremedik yoruldum tükendim yaptıkların söylediklerin hepsi diken olup batıyor bana kaldıramıyorum seni
çok sıkıldım senden ara verelim en azından flan dedi bana
benim için yapmadığı fedakarlık kalmadı beni 5 dk görmek için deli olan çocuk şimdi 1 ay görmemesine rağmen özledim bile demiyor
beni seviyor musun dediğimde bilmiyorum ama aklıma bile gelmiyorsun sanırım sevmiyorum dedi
hiç inanmıyorum ama ben birden bire 3-5 ayda bir insan nasıl soğuyabilir ki sevdiğinden offf
kızlar tüm hatalar benim kabul ediyorum. hayatımda ilk kez ona karşı yaptığım saygısızlıkları haksızlıkları
kabul ediyorumablasıyla tartıştımda yeri geldi kuzeniyle de uğraştım sayısız tartışmalarımızda oldu sevgilimle çok güzel anılarımızın yanında
ne yazıkki bir sürü kötü anılarımızda oldu ama ben hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim
yani birgün benden sıkılacağını düşünememiştim şimdiye kadar ben defalarca ayrıldım ondan en ufak tartışmada bile defol dediğim çok olmuştur
o demezdi öyle şeyler ben deyince gözleri bile dolardı beni bırakma diye ya ne yaptım ben ona bu kadar ya
nasıl döndürebilirim kendime onu
hep dua ettim hayırlısı olsun die inşallah hayırlısı olan budur canım tşk edermBelkide senin için hayırlısı budur böyle daha mutlu olabilirsin...
canım vazgeçmim dedim ama gözümün içine baka baka istemiyorum dediSeviyorsan vazgeçme derim inan sevgilim bana büyük bir yanlış yapmamış olsaydı bana dönmesi için elimden ne geliyorsa yapardım hakettiğine inanıyorsan asla vazgeçme ama arada aldatma v.s olmadığına eminsen bu ayrılığın sebebi başkası değilse sen bütün suçu kendinde bulurken belkide o senle birlikteyken başkasıyla da ilişkisi olabilir.Çünkübende aynı şeyleri sevgilime yaptım sonra başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrendim o da bana değer vermedin bana yapmadığın kalmadı seni unutmak için başkasıyla çıktım dedi mazerete bak tamam haklı olabilirdi çok şey yaptım ancak beni bırakıp beraber olsaydı bu kadar üzülmezdim sende emin ol ona göre dürüstse aşkından vazgeçme derim gerçekten bu zamanda adam gibi adam bulmak çok zor!:2::2:
canım yüzyüze konustuk bugün ama tanıyamadım bile benimle konusan kişi kimdiCanım lütfen bana kırılma ama ben senin şu kadarcık yazından bile sevgilini ne kadar kırdığını anlıyorum hatalar insanlara mahsus bence her insan 2. şansı hak eder bence haksız olduğunu onu kırdığını bize anlattığın gibi anlatan bir yazı yaz özür dile mail olarak at
sana seni sevmiyorum desede bence seni halen seviyordur senin yaptıklarından kalbi kırılmıştır seni düşünmemeye çalışarak kırgınlıklarını düzeltmeye çalışıyordur
eğer seni en ufak bir terselemende gözleri dolacak kadar seviyorsa seninde onu sevdiğini ve pişman olduğunu hissederse bir süre sonra tekrardan seni arayacaktır
ama bu arada sen arayıp sıkma bunaltma sadece bekle umarım herşey istediğin gibi olur
çok üzüldüm tatlım sana ya Allah yardımcın olsun babanın da mekanı cennet olsun inşallah...Canım kaç ay çıktınız berabersiniz bilmiyorum ama.. benim ilişkimnde seninkine benzeyen yanları vardı
Kaprislerimde oldu ama nasıl aşkla baktığımı çok iyi bilirdi..
Babam vefat etti. bu acımla hüznümü de onunla yaşayacağım sevincimi de dimi?
sonuçta bana yakın olan adam
ama o ne yaptı biliyormusun...
-sen beni çok bunalttın. seninle bir saat bile yapamam dedi çekti gitti..
derdimin üzerine dert ekledi:.
ama ben onun içinn neeeelerrrr yaptım..
kaç ay geçti gene aradım şu acı halimle dahi özür diledm .. ama onun dediği şu istemiyorum senii
bu kadar basit işte bu kadar kolay sorumluluk istemiyormuş beyefendii kafası rahat olsun istiyormuşş.
amaçları farklı bunların inan... boşşş
az önce konuştuk ve bana bitmesii gerektiğini ima etti başka hayatlar belki daha iyi gelecektir bize
sayende biz olmanın tadını süremedik yoruldum tükendim yaptıkların söylediklerin hepsi diken olup batıyor bana kaldıramıyorum seni
çok sıkıldım senden ara verelim en azından flan dedi bana
benim için yapmadığı fedakarlık kalmadı beni 5 dk görmek için deli olan çocuk şimdi 1 ay görmemesine rağmen özledim bile demiyor
beni seviyor musun dediğimde bilmiyorum ama aklıma bile gelmiyorsun sanırım sevmiyorum dedi
hiç inanmıyorum ama ben birden bire 3-5 ayda bir insan nasıl soğuyabilir ki sevdiğinden offf
kızlar tüm hatalar benim kabul ediyorum. hayatımda ilk kez ona karşı yaptığım saygısızlıkları haksızlıkları
kabul ediyorumablasıyla tartıştımda yeri geldi kuzeniyle de uğraştım sayısız tartışmalarımızda oldu sevgilimle çok güzel anılarımızın yanında
ne yazıkki bir sürü kötü anılarımızda oldu ama ben hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim
yani birgün benden sıkılacağını düşünememiştim şimdiye kadar ben defalarca ayrıldım ondan en ufak tartışmada bile defol dediğim çok olmuştur
o demezdi öyle şeyler ben deyince gözleri bile dolardı beni bırakma diye ya ne yaptım ben ona bu kadar ya
nasıl döndürebilirim kendime onu
tşk ederm cnm yorumun için hatalarımın farkındayım haklısın sendefazla naz aşık usandırır affedeceğini sanmıyorum sende bu olaydan ders al ki bir daha ki ilişkilerinde bunları yaşamayasın ...bana biri defol dese ben o kişinin aşkından ölsem de suratına bakmam kusura bakma arkadaşım umarım kırıcı olmamışımdır.
hıc gelısme yok mu aramadı mı
aramadı canım ve arayacağını da düşünmüorum:S
ben bugün neyime güvendim bilmiyorum ama cidden içimden geçencanım sonuçta insanız değil mi doğrular da yanlışlarda hatalar da bizde olmalı..
yaşamadan tecrübe sahibi olmadan bilemeyiz..
bende zamanında senin yaptığın hataları yapmışımdır..
hani şöyle dese sana seni seviyorum sende beni seviyorsun gel birbirimize zaman verelim
ikimizinde şöyle şöyle hataları var hem zaman geçince dinginleşir daha doğru kararlar veririz.
çünkü ne ben seni ne de sen beni kaybetmek istemiuorsun dese..
silip atmakk bu denli kolay erkekler içinn sen dünyayı versenn eee sen bana şunu yapmadın diyecekk..
yemn ediyorum yaranamıyorsunn ben neler yaptımm afedersn ağzının içine baktım resmen çokk sevdimm anlatamam anlatılmazz
ben bugün neyime güvendim bilmiyorum ama cidden içimden geçen
sarılırız barışırız gülüşür bir iki saat dolaşır gelirim eve diye düşünmüştüm
bir insanın sevgisi pat diye biter mi ya şok oldum yemin ederim
'''''''hani şöyle dese sana seni seviyorum sende beni seviyorsun gel birbirimize zaman verelim
ikimizinde şöyle şöyle hataları var hem zaman geçince dinginleşir daha doğru kararlar veririz.
çünkü ne ben seni ne de sen beni kaybetmek istemiuorsun dese..''''''''
şu cümleleri bir araya getirmek çok mu zor ya
acaba ne kadar sürede atlatabilirim ki onun demediklerini keşke deseydi diye kendi kendimi yemekten??:S
ben çok ağladımm bağıra çağıra nasıl bitti sevgin söyle de bende bitireyim dedimm..
dediği laf ise şu :
sen bitirdin seninle 1 saat yapılmaz bunalttın beni..
ama güzellikleri de söylemiyor Allah razı olsun bana aileme yeri geldi çok yrdımcı oldun saygıda kusur etmedn aileme vs. vs..
ona rağmen annesi bayramda gizlice aradı ve bayramımı kutladı öyle mutlu oldum kii .. o kişiden beklentm yok beni mahvetti hastanelere düştümm resmen
yemeden içmeden kesilmiştimm ne beter oldum öyle
vallahi aynı cümleyi bende duydum bugün sen bitirdin davranışların beni hala getirdi bilmem ne aynı haltlar işte
yine annesi vefalı çıkmış canım bnmkinin annesiyle benim hiç alakam yok bir kere konuşmuşluğum yok kadının
tavuğuna kış demedim bir beklentim yok yazın biz ayrıldığımızda(1 günlük ayrılıktı) annesine demiş ayrıldık diye annesinin yaptığı
gel oğlum alnından öpücem kurtuldum o kızdan:)
sanki yedik oğlunu çok üzüyormuşum da bilmem neymişte zaten oğlu barışınca söyleyemedi bile annesine haberi yoktu
beraberliğimizden 3-4 aydır söylemedi annesi üzülecek diye:)ailede istenmeyen gelin adayıydım galiba
şuan sadece kendimi toparlayıp derslerime odaklanmak istiyorum bir çıkartsam aklımdan yeterli
canımm o günlerde resmen ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum sank, duvarlar üstüme üstüme geliyor..
cnımın acısı fenaydıı ,lk defa canım bu denli acıdı...
insan der bu kızın zor zamanı babasını da kaybetmiş bir de benm acım eklenmesn..
ama yok
bunların Allah korkusu yok..
sorumluluk istemiyormuşş.. sürekli mesaj atıp haber vermekten sıkılmış bunalmışş.. evlilik gibi bir düşüncesi yokmuşş.. gezyim eğleniyim kimseye hesap vermiyim içiyim.
isteklere bak ya bu adamdan ne eş olur ne çocuğuna baba
sen iyi kurtulmuşsun bu adamdan ya valla sadaka vermelisin bence
zihniyete bakar mısın gezecek dolaşacak paşamız gününü gün edecek
senin en acılı gününde yanında olmayacak
çok haklısın ne eş olur ne çocuğuna baba günübirlik yaşam derdinde
yarınını düşünmek gibi bi amacı yok Allah korusun tatlım böyle insanlardan
aramadı canım ve arayacağını da düşünmüorum:S
gözlerime bakıp ağlayan biriydi .. elimi bırakmazdı anlamıyorum adam niye böyle oldu..
demekki içinde varmış böylelerinin..
zaten arkadaşlarıyla vakit geçiremiyor diye kem küm ediyordu..
ama çok yalvardım hatam varsa özür dilerim bak sana ihtiyacm var nolur ağzından kötü laf çkmasn her lafın çok değerli dedim..
bana dediği zorluyorum ama olmuyor..
insan bile diyemiyorum.. karaktersiz.. dilerimm benm baktığım gibi kimse bakmaz ona.. yarın birgün arkadaş da göçüp gider..
insan yanında nefes arar.. birini arar... ama yok ya benm gibi değer veren olabilir mi inan znnetmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?