Bir çay içmeye gittim ama...

Tayinnnnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
715
644
103
43
Herkese selamlar hanımlar moralim bozuk sorun bendemi acaba diye size danışmak istedim.arkadaslarim beni biriyle tanıştırdı fotolarla görduk birbirimizi önce diğer günde bahçeli bir kafede buluşmaya karar verdik telefonda.adam gayet seviyeli ilgili konuştu mesajlar atıyordu nasılsın diye gün içinde böyle bir kaç mesaj bende MS Lara cevap yazıyordum hani.Diger gün buluşmak için heyecanla gittim adam geldi fotoğrafla alakası yok gerçekten abartmıyorum adami küçümsemek için demiyorum kesinlikle fotoda beyaz mesala geldi çok esmer çok göbekli alakası yoktu.ben konuskanim normalde konuşuyorum adam sürekli telefonuna bakıyor yani böyle arada bir değil sürekli gözü telefonda doğru dürüst yüzüme bile bakmadı sanki ben öylesine orda oturmusum çayım bitti adamın bitmiyor sürekli telefon tuttu birini aradı konuştu konuştu kapattı dedi ya kusura bakma .bende cevap vermedim sustum konuşmayı bıraktım adam da doğru düzgün konusmayinca moralim bozuldu bende tam sustum dedim işim var falan adamı bıraktım gittim eve.beklemiyordum ama yoldayken adam beni aradı naptın işini hallettinmi falan bende normal konuştum kapattım sonra bu gene aradı kusura bakma dedi ben düşünceni öğrenmek istiyorum ben seni çok beğendim dedi bende şaşırdım .orda ben yokmuşum gibi yapıyor bide diyor beğendim.ben de öyle olduğunu hissedemedim dedim oda Yok yani sen hemen kalktin ondan şaşırdım bende diyemedim telefonu bırakmadın diye.adam ondan sonra birdaha aramadı bugün.ben adamida hiç terslemedim.yani bu adamin yaptığı neydi şimdi

Burada birçok kadın kocasının telefona takılmasından yakınıyor.
Görüştüğünüz kişi ise ilk buluşmadan yapmış. Yüzünüze düzgün bakmayıp, sizle pek konuşmayıp üstüne sizi beğenmesi de evlenirsek sana bu fragmandaki filmin uzun metrajını izleteceğim demek.

İyki beğenmiş beğenmese ne yapacaktı acaba

Heyecandan saçmaladı mı acaba

Tam olarak ne istedigine karar verememis gibi dusunduruyor. Belki mantik yonu agir basiyordur, histen cok diger konulardaki uyumu aradigi gibi bulmustur. O yuzden tekrar geri donmustur size, tam cozemedim.

Hoşlandın mı? Hoşlanmamışsın gibi görünüyor ama istersen bir kez daha görüş yine aynı ilgisiz ve dikkati dağınık hareketlerine devam ederse görüşmezsin. Deli mi ne

Ay bosverin belliki telefon bağımlısı. Ben telefonla konusacaksam karsimdakinden izin alırım. Gerek ilk bulusma olsun gerekde yüzüncü bulusma olsun arkadasim da olsa sevgilim de olsa "telefonu açsam sorun olur mu senin icin ? " derim. Görgüsüzmüş iyi kurtulmussunuz.

O yaşım geldi evleneyim,düzenim kurulsun kafasında olduğundan kim olsa olur düşüncesinde bence..Sizden gerçekten elektrik alsa anlardınız ,ilgisiyle de belli ederdi zaten..Şimdiden böyle olan adam evlendikten snra kadına hizmetçiden öteye saygı göstermez..Her şeyi geçtim, sevgili adayı olmasa bile insan aynı masayı paylaştığı biriyle nezaketen de olsa ilgilenir.Öküzün tekiymiş,baştan belli ettiği iyi olmuş. Siz kafanıza takmayın hiç,çok daha iyisinin en kısa sürede karşınıza çıkması dileğiyle

Beğenen belli eder bence. Belki tanıdığınız ara iyi kız dediyse aramıştır. Boşver gitsin.

Heyecanlanınca insanlar saçma şeyler yaparlar bana heyecandan tel ile uğraşmış gibi geldi konuşacak birseyde bulamadıysanız ...
Begenmediyseniz söyleyin güzel bir dille yada ararsa bir kez daha görüşün

Nasıl davranacağını bilmiyor, eğitilecek yaşı biraz geçmiş gibi. Hoşlanmamışsın da. Aracıya görüşmeden bahsettiysen aracı iletmiştir. Niye arasın ki. Aklınızda kalmış belli ki bir kere daha görüşün, bu defa sohbet açın bakalım ilerleyecek mi

Seni çok beğendim dedi normal konuştum tersleme falanda yapmadım bı daha da aramadı ki.arasa idi belki düşünürdüm kararsız kaldım bile diyemiyorum aramadı çünkü

Adamı beğenmemişsiniz zaten. Yaptığı şeyi de dert etmeyin. O günü unutun gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…