• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ceza meselesi....

2seker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
335
209
103
33
Merhaba hanımlar bugünkü daha doğrusu uzun zamandır derdimiz olan bir konu var oğlum 1.sınıf öğrencisi tembel bir çocuk sayılmaz sınavlarından 60dan aşağı hiç not almamıştır matematiği çok iyi notları hep 80 100 arasidir.okumada dk 30 35 arası okuyor .şimdi problem su öğretmenimiz bu sayıyı çok az buluyor sürekli bu konuda bizi çağırıp daha fazla okuma yaptırın diyor (bir kaç öğrenci daha var oğlumla okuma seviyesi aynı olan) cocugum elinden geleni yapıyor daha fazla sıkmak istemiyorum bir de şöyle bir uygulaması var dönem başından beri sınıfta simariklik yapan olursa hemen whtsap grubundan ifşa edip annesinden tüm sınıfa kendi belirlediği bisey getirmesini istiyor oglumdan daha önce gofret istedi bir kez aldım yolladım bugünde ayakta gezindiği için bir tencere yaprak sarması istiyor üstelik bunu okul kesmesine verecekmiş ayrıca mesaj atıp kermes için tatlı yapmamı istedi mecbur olmadigimi biliyorum ama cocugum da mahcup olsun istemiyorum nasıl davranmalıyız sizce?
NOT:senin elinde var mi falan diye sormak yok direk sen sunu sen sunu yapacaksın diyo benim 1 yaşında bebeğim var ve saatlerce oturup yaprak saramam hemde elim öyle hizli değil malesef :(

Ogretmene haddini bilmesi gerektigini aksi takdirde bimer e sikayet edeceginizi soyleyin ayni anda milli egitime de tabii ki.
Siz sarma ,borek yapmak zorunda degilsiniz .
Disli olun biraz...
Hanim sarma istiyormus bak sen suna :D
Hastayim su ogretmenlere ya

Yok artık...oğlunun notları gayet normal
Oğretmenin istekleri ise baya saçma...
Ne değişik...artık böyle mi bu işler!?

Oğlunuzun yerinde saymak yerine ilerlemesini ve geriye kalan 3 sene boyunca sarma sarmak , okula yiyecek taşımak istemiyorsanız bu üslup bilmez öğretmeni değiştirin derim. Gruptan ifşa etmek nedir? Sen şunu bunu getir demek nedir? Bu nasıl bir eğitim anlayışı ? Kime ceza neye ceza? Nasıl bir öğretme çabası güdüyor olabilir bu öğretmen kişisi. Acayip sinir oldum ogretmene

Nasıl öğretmen bu böyle hem.ayeica her çocuğun kapasitesi bir degilki yazık çocuklar yarış atına döndü resmen

Bencede çok saçma ya var mı yok mu sormadan bu ne saçma bir uygulama

Hepiniz haklısınız hanımlar daha önce ödev konusunda disimi gösterdim çocuğu eve abartsiz 20 sayfa odevle gönderip eksik yaptığımız zaman çocukla ilgilenmemekle suçladı o ara ufak tartismalarimiz oldu ve sınıf değiştirmek istedim okul müdürü kafama göre is yapamayacağımı söyledi meğer sonradan öğrendim bu tip şeyler için kesenin ağzını açmam gerekiyormuş...bir tek tek velilerle konuşunca şikayetçi olan çok ama konuyu yönetime taşıyalım deyince ortada kimse kalmiyo yani bu bimere falan bireysel şikayette bulunabilir miyim

Açıkçası ben pskolojik şiddetin zaten bu yaptığının ta kendisi olduğunu düşünüyorum maddi açıdan çok iyi durumda olan bir aile değiliz malesef sınıfta bunu istediği zaman çocuk goturemezse icine dusecegi durumu tahmin etmiyor olsa gerek :(

Eger oglunuzun yil sonunda sinifini degistrimeyi falan dusunuyorsaniz haddini sert bir sekilde bildirin. Yok yuz goz olmak istemiyorum derseniz de siz de ona gruptan mesaj atin hocam bu sekilde emrivaki bir sey istemeniz hic hos degil bizler veliyiz sizin emrinize amade beklemiyoruz benim küçük cocugum var ve sarma yapmayi bilmiyorum. Keske kendinizce belirleme yapmadan once bana sorsaydiniz yapabilir misiniz diye deyin.

Su an ozelden attığı mesajı paylaşmak istiyorum; yaprak sarması yapamayacağımı söyledim oda e..size neden istedimi anlatsın dedi bnde ayakta dolaşmış ddim verdiği cevap NEYSE SIZ BILIRSINIZ...

Su an ozelden attığı mesajı paylaşmak istiyorum; yaprak sarması yapamayacağımı söyledim oda e..size neden istedimi anlatsın dedi bnde ayakta dolaşmış ddim verdiği cevap NEYSE SIZ BILIRSINIZ...
Orda neden istiyorsunuz deseydiniz keşke bal gibi ispatlı mesaj olacakti

Yorumlardaki üsluplar çok çirkin.Sarma yapmak istemeyebilirsiniz en doğal hakkınız.Ama yok haddini bildirin yok hastayım şu öğretmenlere laflara bak.Biraz saygı duyun çocuklarınızı yetiştiren insanlara.

Koskoca kadın sizin göndreceğiniz dandik gofrete mi kaldı.Belli ki kendince bir ceza sistemi geliştirmiş.Doğru yanlış bilemem istemiyosanız yapmayın.Yazın öğretmene müsait değilim yapamam deyin.Daha da olmuyosa sınıfı okulu değiştirin.Benim annem ve babam da öğretmen ve yüzüne gülen veliler demek arkadan böyle konuşuyormuş.

Öğretmen sarma yaptırıyo diye şikayet ederseniz bi zahmet bana da haber verin sonucu.Bir taraflarıyla gülerler size çünkü

hiçbir şeye takılmadım da 1. sınıfta yapılan "sınavlar"a ve 60'dan aşağı düşmeyen notlara takıldım.. 1. sınıfta sınav yasak değil mi yahu? bu sebepten 1. kademede not değil de iyi-pekiyi yazmaz mı? ne ara okudular da neyin sınavını yapıyorlar?

Biraz farklı bir öğretmenimiz var çocukları şimdiden sınavlara hazırlama cabasinda rehberlik servisine cocuklari cok bunaltiyor diye sikayet ettim rehber ogretmenimiz egosunun tavan olduğunu bir kaç sikayet aldıklarını fakat hanımefendinin pek önemsemediğini söyledi işi büyütmek istemiyorum bulunduğum semtte yeniyim yani okulda hangi öğretmen iyi hangisi değil bilemiyorum sınıf değiştirip yağmurdan kaçarken doluya tutulmayan diyorum...:( birde alt komşum çocuğu ama sınıfına giderken yaşadığı bir tartışmanın 1.sınıf öğretmenine anlatıldığını ve öğretmenin kendisini arayıp bu sene böyle şeyler istemiyorum gibisinden alttan bir mesaj verdiğini söyledi yani burada körler sağırlar birbirini agirlar olmus

Back
X