- 31 Ağustos 2016
- 659
- 206
- 23
- 33
İyi geceler benim biraz ilişkimle ilgili sıkıntılarım var. Sürekli tartışıyoruz önceden yanyanaydık ama o gecen sene mezun oldu ve şuan ayrı şehirlerdeyiz benim okulumda bu yıl bitecek önceden bu kadar sık tartışmazdık çunku dibimdeydi şimdi uzaklık bizim aramızı bozdu. Her neyse asıl konulara girmek istiyorum erkek arkadaşım bana mezun olmadan dediki işe başlayınca burs veririm yada para gönderirim ve o öğrenciyken benim ona kontur atmışlığım olmuştur parasal yardım etmişliğim çoktur. Neyse işte bu şuan çalışıyor bana hiç burs konusunu açmadı onu denemk için konturum olmadığını ve param olmadığı için yapamayagımı söyledim o da paran bitmesin dedi. Kontur göndereyim filan demedi hiç. Atıyorum bi takıcı vardı 2 liraya bileklikler vardı demediki sana alalımmı. Bu kişi bana sadece özel günlerimde hediye alıyor hiç düşünüp bi süpriz yapmışlığı hediye almışlığı yoktur bende artık bu durumdan bunaldım önceden öğrenci diye almıyor diyodım şimdiyse çalışıyor durum niye aynı ne zaman sorsam parası yok. Diğer bir konu onu çok sıkıyo muşum. Onun dışında buluşma ayarlamadığı da oluyor. Ben önemsememyi seçiyorum akıllanır belki diye. Sizin nasıl bir çözüm öneriniz var nasıl davranaym bu konu hakkında düşünceleriniz neler merak ediyorum