Bir çıkış bulamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gamze_8

Ziyaretçi
Daha öncede bahsetmiştim aslında nişanlımdan size.Üç aydır nişanlıyım.4 yıllık beraberliğin ardından.Çok ilgisizleşti.Nişandan sonra.Hiç arayıp sormayan biri oldu.Geçen hafta kardeşi askerden izne geldi.Oda nianlı dün içi dei hep beraber gezelim dördümüz tamam dedim.Sonra gelip aldılar beni baktım benim nişanlım yok aradım işi varmış gelmemiş.Hep işi var zaten uzun zamandır görüşmüyoruz adam akıllı.İş dediğide yalan resmen çünkü endi işleri istediği vakit çıkar rahat o konuda.Üstüne üstlük yolda kaldık uzakta hiç birkere beni aramadı.Bende kızmıştım diye.Sonra birdaha hiç aramadı.Aramazda günlerce zaten.Hiçbir zaman yanımda değil.Nasıl nişanlıyız birlikteyiz anlamıyorum.Ve bu umursamazlıgını kaldıramıyorum.Yüzük takmaz alerji yapıyormuş.Sanki ben onu zorladım gel nişanlanalım diye.Üç ayda pişman ettirdi beni.Düşünmekten heba oldum.Neyapsam diye böyle giderse atıcam nişanı galiba.

4 yillik beraberliginizde bu tur davranislari ilgisiz tavirlari ve sizi onemsemez halleri olmusmuydu yoksa bu hallerle ilk kez mi karsilasiyorsunuz?

Hayır arkadaşım hiç olamamıştı ben cevap vermesem telefonlarına kadar kapıya gelirdi.Şimdi ise açmazsam üç dört gün arayıp sormuyor.Aslında aramıcakta bişeyler çıkıyor mecbur konuşuyoruz yani.ıstemeye geldikleri günden sonra böyle oldu.

bunun altında başka bi sebep yatıyo sanki?

açık açık konuşmayı deneseniz?

yani neden bu kadar uzaklaştın başkası mı var diye açık ve net bi dille sorabilirsin yoksa bile emin olmak babında....

cok enteresan ya demek ki erkek milleti boyle evlenene kadar canim cicim bi kere evlenelim tamam deyince de oh bu cepte nasilsa deyip yoluna koyuluyor.
canim altini arastir biraz bu olaylar nedensiz olmaz ailesini arayip soruyor musun yani ne bileyim mutlka bisey olmustr onu sogutacak. biraz ayrintili dusun bakalim.

Kaç kere konuştum ama hiçbir faydası olmadı

peki ona bu durumdan rahatsiz olup olmadigini sordun mu hic? yani memnunsa asil sorun orda basliyor bence.

buhran geçiriyor stresli günler yaşıyor olabilir ona biraz zaman ver derim bi süre daha böyle devam ederse karşına al konuş belki sana anlatmaktan çekindiği bir sorunu problemi vardır kimsenin iç dünyasında neler yaşadığını bilemeyizki hem uzun bisüre olmuş birlkteliğiniz için belki biraz çaba sarfetmen gerekiyordur hemen nişanı atıcam deme zorla nişanlamadınızki kendin söylüyorsun:teselli:

bence konuşun eteğinizdeki dökün ....
birden bire bu tutum ve davranışların bu denki sorumsuzluk ve ilgisiliğin nedeni olmalı...nişanlanınca boşvermişlik olmaz ki...konuşun ve böyle devam ederse işi evliliğe sakın götürmeyin düzelicek umudu ile...

Ailesiyle görüşüyorum.Ortak tanıdıklarımız var onlar çok memnunum gelinimden diyormuş.Çok iyiler çok iyi anlaşıyoruz ama kendisi çok rahat yaşamayı sever gezmeyi eğlenmmeyi öyle evlenmeyi kaldıramıyor heralde tahminimce

ama kendisiyle kaç kere konuştum saçmalıyorsun diyor.kuruntu yapıyormuşum.Tabii günlerce aramıyor bu kuruntumu sizce ben anlamıyorum önceden maddi manevi herşeyini paylaşırdı şimdi herşeyini saklıyor.Konuşmuyor.

canım durum madem böyle madem herşeyini saklıyor ben kendi adıma onunla ciddi bir şekilde onu azarlamadan durmun ciddiyetini anlatıcağım bir dille konuşur ondan beklentilerimi benimde ondan beklentilerimi anlatırdım çünkü böyle bir ilşki üzerine uzun soluklu bir evlilik kurulamaz herşeyini senden saklıyorsamirmirmirmir

çok istediğin çok heveslendiğin bişey elde etmek için herşeyi yaparsın elde edersin veeeee biter nerde kalır o heves?

felaket tellallığı yapmak istediğim en son şey tatlım.. ama yazıyı okuyunca aklıma düşen ilk şeybu.. doğru yada yanlış bilmiyorum senide yönlendirmek istemem asla..

peki şu olabilirmi EVLıLıK STRESı?

çok ilginç geldi banada, siz az çok tahmin edersiniz neden böyle uzak duruyor

Nedir bu ?
3-4 gun aramiyor, hiç birsey anlatmiyor, bir program yapiliyor, adam tenezzul bile etmiyor gelmeye
açikçasi onun biraz silkelenmesi lazim
yani yerinde olsam soyle yapardim inan ki derdim ama kafani karistirmak istemem.
tek sunu diyim..bazen guzel Rabbim nisanlilik doneminde bastira bastira isaretler veriyor ama biz anlamiyoruz; aslinda, bu isaretleri goze alarak en buyuk karari vermek gerek.
ha sunu da diyim, sakin, evlenince degisir, degistitiririm diye dusunme. asla degismiyorlar evlenince. daha berbat oluyor.

Merhabalar
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Dün annemle nişanlımlara gittik kardeşi askerden geldi diye hoşgeldine.Kendisi baya bir sonra geldi anneme hoşgeldin dedi.benim yüzüme bile bakmadı annesi bile dedi nişanlına hoşgeldin desene diye yine hiç oralı olmadı bende anneme kalk gidelim dedim moralim çok bozuldu diye sonra yazdım mesaj ben seni böyle çekemem derdin neyse söyle diye.Oda yazmış bende senin suratını çekemem bende dedim tamam ozman gel yüzüklerini al bitsin bu iş dedim cevap yazmadı ses soluk yok aramazda uzun süre beklicem diyorum 10 -15 gün eger arayıp sormazsa bitireicem bu işi evine gitmişimn benimsurat yapmam gerek kendi bana yapıyor birde anlamadım gitti ne hayallerle nişanlanmıştık şimdi şu durumumuzu görünce kahroluyorum hiç tanıyamamışım şu davranışlarını görünce

ya ben gerçekten bu erkekleri anlamıyorum yaa nasıl bukadar çabuk değişebiliyorlar canım benim tavsiyem çok iyi düşün ve yol yekınken dön biz eşimle nişanlandıktan sonra inan çıktığımız günlerden çok daha güzel günler geçirdik şimdi ben bunları okuyunca şaşıp kalıyorum valla insan sevdiğiyle beraber yaşamaya ilk adım atıyo nasıl bukadar soğuk olabilir yada bukadar değişebilir ben onun stresten yada evliliğe hazır olmadığından yaptığını düşünmüyorum al karşına bence adam gibi konuş şimdi böyleyse evlendikten sonrada değişen bişey olmaz canım :1no2::1no2::1no2:

Gamzecim bazi erkeklerde bu vardir malesef.....Is ciddiye bindigi icin korkmaya basliyor...evliligin sorumlulugunu tasiyamamak korkusu muhtemelen..bekarligna asiktir bu tür erkekler...evlendikten sonrada böyle bekar gibi olmak isterler...

Bence sen suan en iyisini yaptin...simdi bekle bakalim...ne yapacakCADIARZU

Kaçkere konuştum kendisiyle hep aynı anlamıyorum ama böyle giderse daha fazla üzülmek istemiyorum ama bir insan bu kadar nasıl değişir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…