canım sen çok haklısın yapman gerekeni yapmışsın şimdi bekliceksin bakalım ne yapıcak açıkcası ben hani evilik stresine yada sorumluluk almaktan korktuğu için böyle davrandığını sanmam çünkü insan seviyorsa böyle davranamaz daha heyecanlı sana daha düşkün olması gerekiyo en azından biz öyleydik eşimle sen şimdi anlarsın zaten bakalım napıcak seviyorsa zaten ayrılmak istemez biraz bekle canımKaçkere konuştum kendisiyle hep aynı anlamıyorum ama böyle giderse daha fazla üzülmek istemiyorum ama bir insan bu kadar nasıl değişir ki
Nedir bu ?
3-4 gun aramiyor, hiç birsey anlatmiyor, bir program yapiliyor, adam tenezzul bile etmiyor gelmeye
açikçasi onun biraz silkelenmesi lazim
yani yerinde olsam soyle yapardim inan ki derdim ama kafani karistirmak istemem.
tek sunu diyim..bazen guzel Rabbim nisanlilik doneminde bastira bastira isaretler veriyor ama biz anlamiyoruz; aslinda, bu isaretleri goze alarak en buyuk karari vermek gerek.
ha sunu da diyim, sakin, evlenince degisir, degistitiririm diye dusunme. asla degismiyorlar evlenince. daha berbat oluyor.
Teşekkür ederim yorumlarınız için
Aslında biz çok zor nişanlandık kendine pek güvenemiyorduki para biriktircem öyle diyordu hep ama bende ozaman bitirdim aylarca peşimde koştu işyerime kadar takip ediyoprdu sabah altıda giderdim işe kapıda beklerdi ne nişan yapmaya cesaret edebiliyodu nede kaybetmeye en son baktı ben kararlıyım bitirmeye ailesi geldi öyle oldu nişanımız ve ben öyle kolay kolay alttan almam çünkü çok yüzbuluyo ama son zamanlar nişanlıyız mutlu olalım artık diye tartıştıgımızda hemen affedip olayı kapatıyorduk yine genelde onun ilgisizliğindendi ama dogru bu konuda alttan aldım bekliyorum arayana kadar beklicem eger arayıp gönlümü almazsa bu işin devam ettirmicem artık benim yüzüme bile bakmayan insanı başıma bişey gelse yanımda olmayan insanın hayatımda niye yeri olsunki sanıyor ondan başkası yok dışarda dolu belki daha iyi biri bile çıkar ama seviyorum diye tama dedim pis birhayatı var ama bana karşı hep iyiydi çok kahrını çektim hakketiğim bu değildi bitersede ben değil kendi kaybeder bakalım sonumuz ne olucak şimdilik beklicem biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?