Bir çıkış bulamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaçkere konuştum kendisiyle hep aynı anlamıyorum ama böyle giderse daha fazla üzülmek istemiyorum ama bir insan bu kadar nasıl değişir ki
canım sen çok haklısın yapman gerekeni yapmışsın şimdi bekliceksin bakalım ne yapıcak açıkcası ben hani evilik stresine yada sorumluluk almaktan korktuğu için böyle davrandığını sanmam çünkü insan seviyorsa böyle davranamaz daha heyecanlı sana daha düşkün olması gerekiyo en azından biz öyleydik eşimle sen şimdi anlarsın zaten bakalım napıcak seviyorsa zaten ayrılmak istemez biraz bekle canım

sana senden neden uzaklaştığını söylemiyormu
yani sana ne gibi bir açıklama yapıyor merak ettimCADIARZU
ayrıca nişanlının davranışları gerçekten şaşırtıcı:uhm:

Ben ona söylediğiimde bana dediği abartıyosun herşeyi diyor 10 gün grüşmesek bu abartı mı oluyo yada günlerce aramaması saçmalıyosun diyo açıklama yok hep üstünü kapatıyo birşekilde ama öyle davranışları varki bana sevgisimi azaldı diyorum bilemiyorum

canım bence hiiiç üstüne gitme seni kaybetme korkusu yaşasın bırak... hiç ilgilenme arama sorma görsün surat yapmak neymiş...

canim nisanli iken nasilsa evlenince de oyle bunu unt=utma ve bunu yazan arkadasa kelimesi kelimesine katiliyorum.

canim bir ders vermenin zamni gelmis.

o yuzuk takmiyorsa ben de takmazdim sahsen. sende dursdun ben kaybederim derdim aramazdim gunlerce. ne olacaksa olsun. o kurtarmiyorsa cabalamiyorsa sen de cabalamamalisin bu kadar cok. hep cabalayan olursun.

istemiyorsa da belli olur zaten, bastan kopsun kopacaksa. alttan almamani tavsiye ederim. cok yuz vermissin gibi geldi.

seni aramayanı arama canım senin üstüne düşmeyeni tanıma bile bence madme bu kadar doldun artık bırakta o anlasın baklaım nelerin olduğunu ... bilmezden,görmezden,tanımazdan ,duymazdan gel bir zaman için umarım senin içinde kolay olacaktır ama bunu denemeden evlenirsen eğer o yuva sana sadece beklemenin sonunda çatığın kapının sahibi olduğunu gösterecektir.... mutlu olmaz dileğimle.....

Bir ililşki nasıl başlarsa öyle gidiyor.Nişanlıyken
böyleyse,evlendikten sonrada böyle iligisiz olacak ve
seni mutsuz edecek gibi görünüyor.ıyi düşün.........

Amman uzak dur....
Bu adamdan sana koca olmaz...
Ne demek evlerine gittiniz ve annene hoşgeldin dedi ama senin yüzüne bakmadı, ve bunu kendi annesi bile farkedip uyarmasına rağmen oralı olmamış....
Sakın ama sakın arama, ve bu davranışlarına inandırıcı ve geçerli bir açıklama yaadığı sürece de affetme...
Çok alttan almış ve yüz vermişsin heralde şımarmış...

Valla canım bana hiiç normal gelmedi bunlar... Ya seven bir erkek nasıl olur da nişanlısı yolda kaldığında aramaz veya 10 günde bir arar (o da bir iş olduğunda ):uhm:
Nişanlının sorunu ne bilemem... Sevgi mi bitti , pişman mı oldu , sorumluluk almaktan mı korkuyor veya bambaşka bir şey... Ama şunu söylüyorum canım zararın neresinden dönersen kardır... Evlenip ayrılacağına , nişanlı olup yüzükleri atman en mantıklısı olur...

bunun altında bıse varmıs gıbı geldı bana
kımse nedensız yere bu kadar ılgısız davranmaz
ben yolda kalıcam nısanlım benı aramıcak ve yardıma gelmıcek
grup halınde dısarı cıkılcak ve nısanlım yok
anca bır ısı olursa benı arıcak
bu ne arkadasım ya
yarın esya bakmaktan tutta ev yerlestırmeye kadar hepsnı tek basına yapıcaksın demekkı
oturun acık acık konusun
bu nasıl nısanlılık donemıdır boyle
en guzel donemınız olması gereken yerde yasadıklarına bak

Teşekkür ederim yorumlarınız için
Aslında biz çok zor nişanlandık kendine pek güvenemiyorduki para biriktircem öyle diyordu hep ama bende ozaman bitirdim aylarca peşimde koştu işyerime kadar takip ediyoprdu sabah altıda giderdim işe kapıda beklerdi ne nişan yapmaya cesaret edebiliyodu nede kaybetmeye en son baktı ben kararlıyım bitirmeye ailesi geldi öyle oldu nişanımız ve ben öyle kolay kolay alttan almam çünkü çok yüzbuluyo ama son zamanlar nişanlıyız mutlu olalım artık diye tartıştıgımızda hemen affedip olayı kapatıyorduk yine genelde onun ilgisizliğindendi ama dogru bu konuda alttan aldım bekliyorum arayana kadar beklicem eger arayıp gönlümü almazsa bu işin devam ettirmicem artık benim yüzüme bile bakmayan insanı başıma bişey gelse yanımda olmayan insanın hayatımda niye yeri olsunki sanıyor ondan başkası yok dışarda dolu belki daha iyi biri bile çıkar ama seviyorum diye tama dedim pis birhayatı var ama bana karşı hep iyiydi çok kahrını çektim hakketiğim bu değildi bitersede ben değil kendi kaybeder bakalım sonumuz ne olucak şimdilik beklicem biraz

slm adam gibi konuş böyle yapamıyacağını söyle baktın aynı evlenme derim ben
ben evlendiğime pişmanım ve boşanma dilekçesini ben verdim ağlaya ağlaya çünkü çok seviyordum canım sakın sende bu hataya düşme baktın olmuyo arkana bile bakmadan çek git
sağ ne der sol ne de umursama bile kimseyi takma
herşeyi çekecek olan sensin ilerde üzülen sensin
daha yolun başındasın tatlım bakdın konuştun olmuyor bırak gitsin kaydirigubbakcemile5

böyle değişmesi garip gerçekten, bana da altında başka bişey var gibi geliyo.. evine gelen nişanlının yüzüne bakmamak da ne demek oluyo, tırlatmış mı ne? sen bekle biraz arama, baktın sesi çıkmıyo git ver eline yüzüğünü.. bu ne yahu, senin ömrün beyefendinin keyfini bekleyerek mi geçecek?

Nasıl yani canım burayı anlayamadım , farklı kötü alışkanlıkları filan da mı var yoksa:uhm:

niye böyle bu erkekler ya sevgi anlayışlarımı farklı nedir kendilerini bulunmaz zannediyolar galiba.ah zamanında farketsekte hislerimize yenilmesekte hiçbikonuda taviz vermesek.genelleme yapmıyorum matığı çok kuvvetli bayanlarda var bende onlardan olmak istiyorum artıkcanım zor senin içinde Allah yardımcın olsun inşşlh herşey düzelir

allah yardimcin olsun canim ilgisizlik cok zor ama bence bu normal degil o karakteri o degil diyorsun neden oyle yapiyor bence seni isteyip istemedigini senden ayrilmak istiyorum diyip olcebilirsin bakalim ne yapicak ailesi degil nisanlin lazim sana ne kadar m.olurlarsa olsunlar onemli degil

canım istemeye geldikten sonra değişti demişsin.. o gün neler oldu nasıl geçti? çok fazla maddi taleplerde bulundunuz mu? onun huzurunu ilgisini kaçıran bu tür ağır yükler de olabilir.
aldattığını ben sanmıyorum iş yerine siz gidebiliyordunuz. ve aradığınızda konuşuyordu sanırım. ama yüzük takaması hiç hoş değil. yalnız dediğim gibi siz şunları alın şunları yapın gibi konuşmalar bazı erkekleri soğutabiliyor.

Teşekkürler
Hayır hiç bir talepte bulunmadık hatta ailem hiçbirşeye ses etmediler ne dedilerse tamam oldu yani demek istediğim ogünden değişti derken yani pişman oldu galiba gerçekten kaldıramıyorum nasıl bu kadar değişir hadi sorunu var diyelim bu yanındayken yüzüme bile bakmamasıyla ne alaka artık bişey diyemiyorum hayırlısı herşeyin pis hayatı derkende çok rahat arada arkadaşlarıyla takılır eve gitmez annesi bile beni arardı sen ara kızım gelsin diye yinede sineye çektim hep herneyse hala çıt yok aramıyor ama bekliyorum az biraz daha beklicem nasıl herşeyi koparıyorum görücek ama iş işten geçerse bu sefer dönmicem hersefer oldugu gibi

Konunuz içerik nedeniyle" Ah erkekler" bölümüne taşınmıştır bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…