Bir çıkış bulamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim bak ben bir konu actim istersen bir kontrol et,soyle bir goz gezdir mesajlarima...
eger bu sekildeyken evlenirsen , benim yasadiklarimi yasaman muhtemel (Allah korusun belli olmaz ama durum oyle gorunuyor)
nisanliligi beceremeyen adam evliligi hic beceremez.. ben bu hatayi yaptim (ki seninki kadar bile renk vermedi benimki) sen yapma ... nisanliligin geri donusu evliligin geri donusunden daha kolaydir,sonra cok uzulursun,belki bosanirsin ama giden senden gider... Allah dogruya ulastirsin seni cnm...

bunun altında birçok sebep olabilir.
stres,aile,evlilik stresi,iş ya da bir hareketinden dolayı senden soğumuş olabilir.
bence açık açık konuş.

bnce dök eteklerindekileri düşüncelerini kafandakilerini,isteklerini,hem kandırıp hem ilgilenmemek olmaz.en güzel zamanlarınızı zehir etmeyin.eğer evlilikten korkuyorsada konuşarak aşın bunu ilgisizlikle ancak sizi soğutur kendinden.sizde arayıp sormayın öyle hem kandırıp hemde tek başına bırakılmaz yok öyle yağma.işine gelmiyorsada yapacak bişi yok.bol şans ne diyim :teselli:

Yaa olurmu öyle şey benim eşim küsgün duramaz hayatta uyuyamaz bile barışmadan maş.bende öyle :asigim:
Konuş canım güzelce herşeyi bakalım neden böyle yapıyor anlamaya çalış.Allah kolaylık versin

içerik nedeniyle konunuz"aşk acısı çekenler" bölümüne taşınmıştır

bunun altında birçok sebep olabilir.
stres,aile,evlilik stresi,iş ya da bir hareketinden dolayı senden soğumuş olabilir.
bence açık açık konuş.

sahra_deniz ' e katılıyorum sana anlatmadığı bir nedeni olmalı evlilik stresine giriş olmalı ki benim aşkımda nişan hazırlıkları esnasında böle oldu hazırlıklar tamamlanmaya yakın zamandayız şimdi şimdi rahatlıyo onuda düğün evlilk stresi sarmıştır. bekle derim elbet bir derdi vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…