Kızım çok hastaydı dün. İşten de izin alamadım. Utana sıkıla kaynanama dedim bugün bakarmısın gitmesin kreşe dedim. tamam dedi.
Öğleden sonra aradım nasıl oldu diye. Napıyosunuz anne dedim. Gündeyiz oturuyoruz dedi

nasıl iyimi duruyomu dedim. hasta ya az mızmızlanıyo dedi. ama şaşırdım. bi gün koydum ne olurdu gitmeseydin değil mi?
Sonra akşam eve gittim. yavrum iyice hastalanmış bi baktım kabanı yok incecik ceketi giydirmiş öyle çıkarmış çocuğu dışarı buz gibi. gece öksürmekten gram uyumadık. Bu gün mecburen bıraktım yine okula. Öğleden sonra izin alacağım vermeselerde zorla gideceğim bu sefer. Ben yanlış mı düşünüyorum. ne olurdu azcık düşünceli olsaydı her gün değilki bi kere bıraktım. bişey de diyemiyorum hemen ben suçlu oluyorum offf Allahım bıktım bunlardan ya. Sabahta eşim diyoki gece uyuyamadım öksürük sesinden sabahında köründe kaldırıyorsun diyo oysa sadece giyinip kahvaltı edip çıkıyo. bense kalkıyorum erkenden kahvaltıyı hazırla kızı giydir kendin hazırlan kahvaltı masasını topla giyin çık ben şikayet etmiyorumda o ediyo ben günlerdir uykusuzum geçen gün bayıldım işyerinde anlamıyo gerçekten çok çaresizim. İnsanlar nelere tahammül ediyo ama ben küçük şeylere de tahammül edemiyorum

(

14: