Kızlar daha önce de konu açmıştım. Eşimin 7 ay önce iş arkadaşıyla gereksiz samimi yazışmalarını gördüm. Ama net bir şey var diyemeyeceğim şekilde.. Neyse tartışma büyüdü aile büyüklerine de söyledim o sinirle vs. vs. Önce evliliğimizi kurtaralım diye yalvaran adam sonra sen beni herkese rezil ettin iftira attın diye bana düşman oldu. 2 yaşında çocuğumuz var çocuk için sabrettim hadi düzelir dedim. Evliliğin genel hatlarında benim de çok suçlarım vardı aşırı sinirli stresli bir yapım var. Bezdirmiş olabilirim diye düşündüm. Fakat gelin görün 7 ay geçmiş olmasına rağmen ne doğru düzgün çocuğunu görüyor ne beni. Maddi manevi bir faydası yok. Hatta kavgalı olduğumuz halde benden kaç kere para istedi verdim. Hadi düzelir umuduyla. Ailem de hiç karışmadı barışırsınız sonra biz kötü oluruz diye beklediler. Saygılarını korudular. Ben 7 aydır ailemle kalıyorum. Haftasonları da geziyor bazen gece kalmalı programlar yapıyor. Kaç kere boşanmak istediğini de söyledi ama dedim ya insan önce konduramıyor düzelir geçer sanıyorsun. Annem konuştu yapmayın toparlayın kendinizi ev tutalım size yeni dediler. Ok dedi ama ev işine de maddi manevi karışmadı. Her şeyi ailesi ve biz yaptık. Nihai konuşmamız ben sana karışmıcam naparsan yap dedim. Çocuk için bakalım deneyelim yoksa bitsin dava açalım dedim. Kararımız bu yönde oldu. Ben ona hiç karışmasam da en ufacık tartışmada seni o evde oturtmam diyor. Her şeyi bozarım diyor. Haftasonları zaten ortada yok, arkadaşlarlayım diyor. Ben ne yapsam kızlar yeni eve masraf da yapıldı. Aynı eve girip deneyip mi ayrılsam? Yoksa direkt dava açsam mı? Davayı da kendi açmıyor git sen aç diyor aylardır. Mesela geçen cuma geceden cumartesi geceye kadar yoktu. Ben de aramadım umurumda olmadığı için kendisi geldi suçlu psikolojisi ile yanağımı falan sıktı baktı ben sinirli değilim. Annemler vardı çekti gitti güya gönlümü aldı aklınca. Babam olmasa diyecektim bana kafana göre dokunamazsın diye. Sanırım kaç aydır tutarlı olmadığım için kaybettim. Davaya gideyim mi? Eve çıkıp birkaç ay havayı soluyup öyle mi açayım

Not: Çocuğunu sadece sevip gidiyor. Babalıkla alakası yok. Maddi manevi faydası yok.