- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Siteye girişte yukarıda turuncu renkte konu aç var,oraya tikla. Senin için buldumbende sayfaya msj atmsk istıyorum atamıyorum yeni üye oldum nerden atıyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siteye girişte yukarıda turuncu renkte konu aç var,oraya tikla. Senin için buldumbende sayfaya msj atmsk istıyorum atamıyorum yeni üye oldum nerden atıyorsunuz
Sevmeyebilir istemeyebilir ama usulune uygun yaklaşmadı kaçak dövüştü bence hayatında biri var. gerçi var ya da yok bu saatten sonra beni ilgilendirmez. hukuk benim yanımda en azından her şeyi yasal çerçeveye almam lazım. geç bile kaldım..Ben kadar sinirli stresli olursanız olun
Bir kavganın sonu buralara gelmemeliydi
Bahane aramış işine gelmiş adamın resmen
Aslında ilk başlarda konduramadım, 2 aydır sıfır beklenti içindeyim.Allah yardımcın olsun zor bir durum 7 aydır onsuzlugu kabullenmeye calismaliydin sanki ona bu hareketleri konduramamak yerine kısa bir süre sayılmaz.
hiç aynı eve girmedik benden köşe bucak kaçtı. ben hayatında biri olduğunu düşünüyorum. hayatındaki kişiden çekindiği için benden kaçıyor. oğlundan da!eve masraf da yapıldı diye böyle saçma bir şeye katlanmak yani ne biliyim çok mantıklı gelmiyor. siz okuyunca size geliyor mu? çocuğunuz bu ortamda mutlu mudur acaba? mesleğiniz de var galiba neden böyle bir saçmalığa göz yumuyorsunuz?
amin inşallahO duzelirmikilerle kaç kadın hayatını heba ediyor Allah bilir. Allah yolunuzu açık etsin,kararinizdan pişman ettirmesin.
Hiç böyle yapacak biri değildi bize çok düşkündü ne oldu anlamadımAllah akıl fikir versin kocanıza hazır yuvayı bozup gidiyor çocuğa bakmıyor böyleleri baba oluyor işte yazık
Canım çok sağol yazdıkların için. 7 aydır konuşmadığım şey kalmadı. Bizi ortada bıraktın sahip çık bile dedim. Yok yok yok adam nuh diyor peygamber demiyor. Boşanma davası da açmıyor sen aç diyor. En son eve çıkalım bana karışma dedi vs vs mesela 3 gündür yine ortada yok çocuğunu aramıyor.İki medeni insan gibi bi yer ayarla ve orada konuş. Ama suclayıcı dıl kullanmaden ve ben dilini kullanarak. Etkılı olacagını düşünuyorum. Ben eşimle sorun yasamam ama benımde bebegım yenı oldu. Hem calısıyorum hem ıkızlerım var hemde evın işleri zor yetişiyorum ve ben aldım karsıma konustum. Allah var yardımcı oluyo ama ev işlerine cok ellemezdı 4 yıldır. Şimdi onlarında ucundan tutuyor. Ben ama suclamadan bende yoruluyorum,özgür bi hayattan cocuk okul ev olan bi düzene döndüm bunalıyorum yardımcı ol biraz ev işlerinde dedim. Suan elektrik supurgesını banyoları o yapar. Toz alma,silme bende.
Asıl onemli olan ortak noktada bulusmak. İki ayrı kişiliksiniz. Tabıkı catısmalar olacak ama sinirle hareket etmek yerine güzel bi dille ifade edin suclayıcı konusmadan. Ben öyle yaptım ve 4 senedir ki cok yogun işi bende yaptırmadım bişey ama suan yardımcı
Aslında sen ilk konunda farklı bir sıralama anlatmışsınSevmeyebilir istemeyebilir ama usulune uygun yaklaşmadı kaçak dövüştü bence hayatında biri var. gerçi var ya da yok bu saatten sonra beni ilgilendirmez. hukuk benim yanımda en azından her şeyi yasal çerçeveye almam lazım. geç bile kaldım..