- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Öyle diyorum hep, diğer çocukları evlendiğinde görecek diyorum, ama artık dayanamıyorumYa hep bu kaynanalar nefret ediyorum benimkide sinsi seytan allah haklarindan gelsin
Dayanamiyosan esine soyle artik esin destek mi sanaÖyle diyorum hep, diğer çocukları evlendiğinde görecek diyorum, ama artık dayanamıyorum
Hiçbirşey görmüyor malesef yine sen kötü sevilmeyen çekemeyen edepsiz saygisiz gelin oluyosun digerlerinin afedersin g.tunu yalar. Ki hicbisi yapamadıkları haldeÖyle diyorum hep, diğer çocukları evlendiğinde görecek diyorum, ama artık dayanamıyorum
Eşim her zaman bana destek oldu, nişanlılık döneminde yüzüğü atacaktım eğer eşim yanımda olmasaydı, beni savunmasaydı, o zaman derdim ha bunlar benim hayatımı mahvedecek kaç kızım derdim, yanımda olduğu için devam ettim, eşim ne dese başedemiyor ki, seni sildim diyor ona, aferin diyor anneni bıraktın diyor, eşimde hiç oralı olmuyor gelip iki gün sonra sırnaşıyor oğluna. Kendi oğlunu silerim diyen kötü davranan elin kızını mi düşünecek?Dayanamiyosan esine soyle artik esin destek mi sana
Galiba sevmediği gelinine inat olsun diye öyle yapıyorlar, benim İnan zerre umrumda değil, diğerleriyle arası nasıl olacak ne yapıyor benden uzak olsunda diyorum, elimden başka birşey gelmediği için diğerlerinde görsün diyorum, gölge etme İhsan istemez ne güzel söz.Hiçbirşey görmüyor malesef yine sen kötü sevilmeyen çekemeyen edepsiz saygisiz gelin oluyosun digerlerinin afedersin g.tunu yalar. Ki hicbisi yapamadıkları halde
Çok şanslıymışsınız, sinir olmayın hiç, ailenize sahip çıkın, allah mutlu etsinAcaba benim kaynanam nasil biri2 yillik evliyim esim Turk degil. Buyuzden kaynanami hic gormedim farkli ulkelerde yasiyoruz.
Dogruyu konusmak gerekirse ayni ulkede olmadigimiz ve ayni dili konusmadigimiz icin bana bir zarari olmadi. Surekli selam falan soyluyor esimle konustugunda. Ama ben buradaki konulari okudukca kadina durduk yere sinir oluyorum. Esimle konusurlarken falan..Sonra kendimden utaniyorum.
Sanirim sizin kayinvalideniz gibi bir kayinvalidem olsaydi yani nisanlilik doneminde annemi aglatsaydi ya evlenmezdim ya da gorusmezdim. Oglu istedigi kadar gorsun neticede annesi. Ama ben gorusmezdim. Iste konusmuyor ya suan sizinle siz de bunu firsat bilin derim ben
Kv kişisinin yaptıklarını saymakla bitiremem, son olanla artık bir cinnet her şeyi çözer mi diye düşünüyorum, resti çekip görüşmeyerek, ne kadar salakmışım ki nişanlılık dönemi ve evliliğimizin ilk dönemlerinde çkardığı büyük olaylarda büyüklük bende kalsın diyerek affettim, halbuki bana allahın bir lütfuymuş kesip atsaymışım görüşmeseymişim, evime gelip bana ailemin bile asla yapmadığı şekilde bağırıp çağırıp hakaret edip rencide ettiğinde, nişanlılık döneminde annemi ağlattığında, sürekli akrabalarına beni kötü tanıtıp dedikodumu yaptığında, ve onların gelip ima ettiğinde, arkadaşıma bile benim dedikodumu yaptığında, evimde eşyaların yerini değiştirmeye kalktığında, şuraları süpürün gibi aşağıladığında. Oğlu ne kadar susturmaya çalışsada bu kadın huyundan vazgeçmedi, şimdi de son olay bize bir hediye almıştı tabi bu hediyeyi güzellikle değil baskınlık olsun diye bak size bunu aldım nankörler bana minnettar olun kafasıyla alıyor çünkü yüzümüze bu şekilde vuruyor her zaman, o hediye 6 ay evimde kaldı, bende dün daha güzelini ve kendi seveceğimi aldım koydum evime onun aldığını kaldırıp başka odaya, paylaştım herkes çok beğendi oda görmüş eşime diyormuş benim hediyemi kaldırıp yenisini almışınız diye konuşmuyor bizimle yani benimle, sanki benim evim değil, sürekli diken üstünde olup acaba bugün ne sorun çıkaracak huzurumuzu bozacak diye yaşamak bana reva mı? Bir cinnet her şeyi halleder mi?
Aslında yaptığı herşeye tepki verdim, tahmin edersiniz saygısız oldum öyle tanıttı beni herkese, saygı denilen kurum sadece ona işlediğini zannediyor, şehir değişerek evlendim ailem akrabalarım uzakta, iyi niyetli davranıp burada kimsem olmadığı için cinnet geçiremedim sanırım, kendi şehrimde eski yaşantımda olsam çoktan bir cinnet geçirmiştimniye kendinizi bunu reva görüyorsunuz ki?
yani merak ediyorum kayınvalidenin hakaretini sineye çekecek kadar ne yaşıyorsunuz ki yani neden susuyorsunuz neden şimdiye kadar resti çekmiyorsunuz?
Gerçekten öyle, normal değil diye benim hayatımı mahvetmek zorunda mi? Bir cinnet herseyi cözer mi sonra ne olur bilemiyorum bir daha asla yüzüne bakmam..Görüşmeyin evinize kabul etmeyin diyeceğim de hem kendisi yüzsüz hem de eşinizin annesi hiçbir şekilde bu kadından kurtulamayacaksın maalesef ama şunu tavsiye edebilirim ki söylediklerini ve yaptıklarını takmayın yaptığı saçma salak hareketlerine de takılmayın başka türlü ömür bitmez bu şizofren kadınla Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?