Bir cinnet her şeyi halleder mi, ne diyorsunuz?

saygısız ol ne farkeder ki? millet sizin saygısız olduğunu düşünse ne düşünmese ne. tüm akrabalarım beni yabani bildi, hiç yanımıza çıkmıyor vs dediler bir gram umrumda olmadı. bana ne onların düşündüklerinden.
eşin ne diyor bu durumlara?

Onun yaptıklarını ona yapmakla asla uğraşmam o kadar kötü niyetli ki

Görüşmeyin mafem öyle. Eşiniz gitsin yanına görsün gelsin. İletişimi sıfırlamak en mantıklısı. Öyle yapınca da siz kötü olursunuz ama.. Eşiniz bile tepki verebilir.

nassssıııılllll güzel bir evlilik o öyleeeee

Nişanlılık döneminde gösterdi kendini bu insan, o zaman izledim eşim ne yapacak diye, atacaktım yüzüğü oda onun gibi çıksa, ama benim yanımda oldu, hatta annesi tarafından benim yanımda olduğu için hayırsız dendi, sildim seni dedi eşime, eşimde oralı olmadı 3 gün sonra eşime yapışmaya başladı, her olayda ufak çaplı bağırdı annesine susturmaya çalıştı, bana da zaten taşınacağız bırak onu ne yaparsa yapsın diyor üzülme diyor o hasta diyor normal değil diyor, normal değil diye benim hayatımı mahvetmeye hakkı varmı? Sonuçta annesi atsan atılmaz...

onun annesi sizin değil. kaldı ki sizin kayınvalidelik yapmış biri de değil, sadece dert olmuş. ben olsam siler çıkarırdım hayatımdan.

Kesinlikle halleder
Bir çocuk kolay yetişmiyor kimseyi annesi başkaları eziyet etsin diye de doğurmuyor
Ya hiç sallama ya da kopar gitsin ipleri

onun annesi sizin değil. kaldı ki sizin kayınvalidelik yapmış biri de değil, sadece dert olmuş. ben olsam siler çıkarırdım hayatımdan.
Öyle yapacağım, zaten anlattığım gibi şuan benimle konuşmuyor bende onunla konuşmayacağım, eşimi arayıp çağırırsa eşim bana soruyor gidelimmi diye ne diyeyim onun yanında 2 saat durmak bile bana eziyet geliyor

gidersen silip atmanın ne manası kalır ki?
net olun bundan sonra.
ben görüşmeyeceğim, evime de gelmeyecek. ben de ona gitmeyeceğim mecbur durumlar harici. sen istediğin gibi görüşebilirsin deyin.

Onun yaptıklarını ona yapmakla asla uğraşmam o kadar kötü niyetli ki
O zaman eşinizle konuşup direkt irtibatı sıfırlamak en iyisi. Oğlunu görsün onunla yetğnsğn başkalarına da hesabı o versin size sorduklarında ona yönlendirin. O kadar kötü niyetli insanla ömür geçmez geçse de sizi deler geçer başka kimseye birşey olmaz

Siz bundan sonra asla gitmeyin, evinize kabul etmeyin.
Eşiniz annesini özlüyorsa gitsin görsün.
Sizin onunla görüşme mecburiyetiniz yok.
Ben olsam onun bana, evime aldığı her şeyi ya atarım ya dağıtırım.

Eşime söyledim zaten bana hak veriyor görüşme dedi, görüşmeyeceğim kendi fesatlığında boğulsun

Cinnettir fln fln neden kendine ruhuna zarar veresin ki en iyi çözüm hayatında yokmuş gibi farzet umursama dikkate alma mümkünse gerekmedikçe görüşme ve polemiğe girme inan bak hem sen rahatlıycaksın hem de o senin bu tavırların karşısında biraz geri adım atacak belki yaranmaya bile çalışacak.. Sizi bu psikolojiye soktuğununda sizin rahatsız olduğunuzunda o kadar farkındaki üzerinize geliyor demekki siz onu yok saydıkça yok olur....Allah başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…