• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çocuğa 3 ayrı kişi bakar mi ??

Yakında ise başlayacağım için bebeğime bakması için bi bakıcı ile görüşüyordum. Eve gelirim ama Benim işim olduğunda 2 başka arkadaşım var onlara söylerim onlar gelir bakar, kefilim onlara da dedi. Böyle Şey olur mu??? Çocuk afallamaz mi ?
Ben çocuk sıkıntı çeker ama deyince de başka birini arayın o zaman dedi. Anlamadım ben mi abartiyorum
BaşKa birini ara sen de ..kraliçe Elizabeth e güvenme : ) özgüvene bak ya .,burdan ta kk ya yol olur :) demek ki hobi olarak yapıyor bu işi ,paraya ihtiyacı yok ..böylesine çocuk emanet edilmez ..daha sorumluluk sahibi ,bilinçli ve kibar bakıcılar ara ..

Çalıştığı günler boyunca gelmek mecburiyetinde olacağı bir "iş" değil de, lütfederek zaman doldurmak için geleceği bir ev bulduğunu sanan biriyle görüşmüşsünüz. Çözümünü de hoş, kendi söylemiş. Dediği gibi, başka biriyle görüşmelisiniz.

Gezmeye gelmiyor, çocuk büyütmeye geliyor, kendisi bunun farkında değil sanırım. Şanslısınız, sonradan söyleyip siz zorda bırakmamış. Başka birini arayın, yaptığı işe saygı duyan, sorumluluğunun farkında olan.

Yakında ise başlayacağım için bebeğime bakması için bi bakıcı ile görüşüyordum. Eve gelirim ama Benim işim olduğunda 2 başka arkadaşım var onlara söylerim onlar gelir bakar, kefilim onlara da dedi. Böyle Şey olur mu??? Çocuk afallamaz mi ?
Ben çocuk sıkıntı çeker ama deyince de başka birini arayın o zaman dedi. Anlamadım ben mi abartiyorum
başka brini ara. bakıcı zaten tanımadğn biri birde tanımadğn birilerine daha emanet etmiş olacaksın

Çok şanslısınız

Tam çocuk alışınca değil de şimdi demiş

Başkasını arayın

Bakıcım daha işe başlamadan yılda iki kere çocuğumu hastaneye kontrole götürüyorum onu tolore edebilirseniz başlayalım dedi

Yılda iki yarım gün için başta konuştu kibarca

Annesi hastaneye kaldırıldığında da işe geldi zira çocuğu bırakacak bir yerimiz olmadığı bilincinde idi

Eşim çocuğa baktı o hastaneye gitti

Back
X