Canım bundan önceki Dr ları saymıyorum ben çünkü senin Dediğin gibi çok rahatlardı. Ilkkez tedavi olduğumu düşünüyorum bu ikinci ayım çünkü ondan evvel bir kez ilaç aldım onda da kist oldu Dr çok önemli bu burada bu işe bakan Dr yani sadece çocuk sahibi olmak için geliyorlar hamile olanlar tedavi ile kalanlar çok yoğun çok darılıyorum özel olmasına rağmen asla muayene saatinde giremiyorum 2 saat buluyor hastaneden çıkmak

işe yarar inşallah da beklediklerime değer pıhtılaşma olabilir diye iğneye yumurtlama ile Başlıyor. Kısmet be arkadaşım bu sefer bende çok umutlandım birini kaçırdım ama biri tuttu kaçmadı inşallah iğnenin etkisinden göğüs ucum çok acıyor onun dışında hiçbirşey yok şimdilik bende hep ümitkenme dinleme kendini diyorum ama mümkün değil tabii olmazsa yine üzüntüsü büyük olacak biliyorum, hayırlısı inşallah canım kısmet Rabbim yüzümüze Gülsün canım... Ben 24. 25 gibi test başlarım herhalde ilki 13 ünde çatlağı çünkü inşallah yine tatilde Öğrenmek nasip olur canım bu sefer sağlıklı bir hamilelik olur inşallah