- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
Canım benim ya ne güzel moral veriyorsun ama inan kendimi kaptırmak istemiyorum bu ay geçen ay okdar hazırlamıştım ki inan sanki herşeyi onun üzerine kurmuştum sonuçta olmadı hoş tüp bebek yaptırıp da tutmayanlar var çok şükür halimize Rabbim doğru zamanı biliyordur bizim için biz bilemeyiz.... Hamilesin işte olacaksınız 8 ay sonra az kaldı... Yakında koca göbekli olacaksın o Arabanın direksiyonuna değecek göbüşün, çorabını giyemiyeceksin, ayak uçlarını göremiyeceksin sonrada minik bir melek gelecek evinize, annesinin tüm günahlarını silecek kız olursa bide Babasına cennet kapılarımaçılacak, abisinde arkadaş dost olacak... Demedi deme hazırla kendini arkadaşım hamilesiiiin....Bu gerginlikler hep oluyor tatlım boşver hayatın tuzu biberi onlar, Deniz iyi gelmiştir. Ben deli gibi işe gömüldüm.tatil modu hiç bitmese keşke, İnşallah bu ay tutmuştur inşallah pozitifi alacaksın ben inanıyorum. Kendimde ise kalbini görene kadar rahat edemeyeceğim sanırım sürekli kendimi yokluyorum. Dinliyorum, yapmak istemiyorum ama elde değil, artık nasip be arkadaşım Pazartesi olsa inşallah görürüm kalp atışını, onu görmeden bana pek huzur da rahat da yok gibi, daha tadını çıkaramadım anlayacağın...