Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Canım benim olacağı varsa o TEK ilişki ile de olur hiç merak etme Rabbim ol desin yeterki inşallah bu ay güzel haberlerinizi alacağım çok inanıyorum buna :)
Inşallah cnm ya Allah hepimizin yüzünü güldürsün o kadar yoğun çalışmalarda olmayınca tek çalışma insanı tedirgin ediyor tabi takdir Allah ın dilerse olur beklemedeyim

Inşallah cnm ya Allah hepimizin yüzünü güldürsün o kadar yoğun çalışmalarda olmayınca tek çalışma insanı tedirgin ediyor tabi takdir Allah ın dilerse olur beklemedeyim
Canım senin bat nezaman dı benim 26 Ağustos yani 10 gün var daha bu kadar erken gün saymaya başlamamıştım hiç

Canım senin bat nezaman dı benim 26 Ağustos yani 10 gün var daha bu kadar erken gün saymaya başlamamıştım hiç
Cnm benimki de en geç 30 Ağustos o zamana kadar test yapmayı düşünmüyorum.kırmızılar o zamana kadar gelmedi yüzde 90 hamileyim demektir beklemedeyim İkimiz için de Hayırlısı inşallah

Telefondaki program da benim için 27 Ağustos diyor bat için:)) ben yine de 30 Una kadar beklemekte kararlıyım inşallah olmam:)

Cnm benimki de en geç 30 Ağustos o zamana kadar test yapmayı düşünmüyorum.kırmızılar o zamana kadar gelmedi yüzde 90 hamileyim demektir beklemedeyim İkimiz için de Hayırlısı inşallah
İnşaallah gelmez canım bu arada ben test konusunda kendime güvenmiyorum yani ben bu günden sonra Heran yapabilirim inşaallah pozitifti görürüz bu ay bende kan pıhtılaşması var doktorlar mümkün olduğu kadar erken Öğren diyorlar çünkü beklememeliliyim

HurremSultan HurremSultan nerdesin canım ya merak ediyorum sizi BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 senide hani Cumartesi doktora gidecektin yazmadın birşey yapmayın böyle ama beni bıraktınız çok çabuk...
Yok canım bırakır mıyım hiç :( yoğun günler geçiyorum hem iş hem ev misafir var evde iş kabus gibi çok yoğun ve yoğun bir bulantı başladı inşallah devam etmez yiyebiliyorum ama pek durmuyor midemde :( sanırım ufaklık iyi yarın akşam kontrole gideceğim kalbi için inşallah herşey yolundadır tek duam bu sana da az kaldı inşallah bu ay öğreneceğiz bebişi herşey kendiliğinden gelişti çünkü süpriz yapıp gelir inşallah canım BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 i bende merak ediyorum hiç yazmadı kontrol nasıl geçti merak ediyorum.

İnşaallah gelmez canım bu arada ben test konusunda kendime güvenmiyorum yani ben bu günden sonra Heran yapabilirim inşaallah pozitifti görürüz bu ay bende kan pıhtılaşması var doktorlar mümkün olduğu kadar erken Öğren diyorlar çünkü beklememeliliyim
Cnm inşallah herşey yolunda gider.cnm hangi faktör de sorun vardı sanırım söylemiştin ama unuttum bende 4G5G ve mthfr1298C heterozigot

Cnm inşallah herşey yolunda gider.cnm hangi faktör de sorun vardı sanırım söylemiştin ama unuttum bende 4G5G ve mthfr1298C heterozigot
Inşaallah canım faktör 4 ve 5 çıktı hemozigot Heterozigot çıktı off günler Geçmek bilmiyor çok sıkıldım bu bekleyişten

Yok canım bırakır mıyım hiç :KK43: yoğun günler geçiyorum hem iş hem ev misafir var evde iş kabus gibi çok yoğun ve yoğun bir bulantı başladı inşallah devam etmez yiyebiliyorum ama pek durmuyor midemde :KK43: sanırım ufaklık iyi yarın akşam kontrole gideceğim kalbi için inşallah herşey yolundadır tek duam bu sana da az kaldı inşallah bu ay öğreneceğiz bebişi herşey kendiliğinden gelişti çünkü süpriz yapıp gelir inşallah canım BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 i bende merak ediyorum hiç yazmadı kontrol nasıl geçti merak ediyorum.
Ay hadi inşaallah pıt pıtları duyacaksın ne güzel insan çok duygulanırken o sesden... Bize yaz hemen Aklım sende çünkü.. Bana günler Geçmiyor bir türlü bata 9 günvar içimden bir ses yine hüsrana uğrayacaksın diyor ama o sesi kısıyorum hep pozitif görmeye odaklanıyorum artık...

Inşaallah canım faktör 4 ve 5 çıktı hemozigot Heterozigot çıktı off günler Geçmek bilmiyor çok sıkıldım bu bekleyişten
Ay cnm seni çok iyi Anlıyorum kendine bir Uğraş bul yoksa insAn psikolojikmrn kendini o bekleyişe kaptırıyor.belirti dinlemekten yoruluyor sonra da kırmızıları görünce büyük yıkım oluyor ben iki gün kendime gelemiyorum neyseki bu ay bat günlerim şuanda memleketteyim:))

Ay cnm seni çok iyi Anlıyorum kendine bir Uğraş bul yoksa insAn psikolojikmrn kendini o bekleyişe kaptırıyor.belirti dinlemekten yoruluyor sonra da kırmızıları görünce büyük yıkım oluyor ben iki gün kendime gelemiyorum neyseki bu ay bat günlerim şuanda memleketteyim:))
Bizde eşimin memleketindeydik dün gece döndük orada aklına gelsede ev çok kalabalık olunca unutuyorsun ama şimdi evdeyim Uğraş çok aslında valizler boşalacak yıkanacak buzdolabı elden geçecek ama insanın canı istemiyor şu bir hafta bir bitse hayırlısıyla

Kizlar ben simdi geldim doktordan bulantilar yuzunden cumartesi gidemedim
Allahima bin Şükür ikizmis:KK71::KK71::KK71:
Ikisinin de kalbi atıyo:nazar:
Allahim kaybettigim kuzumun yerine iki bebis gonderiyo bize
Allahim cok Şükür Yarabbim dualarimi duydun
Kizim hep ikiz deyip duruyodu icine doğmuş kuzumun
Allahim hepinize kismet etsin inşallah inanin tum kalbimle diliyorum
Ama doktor senin icin cok zor olucak dedi cunku minyonum
Doktor inşallah 38 haftasina kadar getire bilirsin dedi
Bulantilarim artik 4 gundur kusmaya dondu gun icinde 4-5 kez
Doktor gecmezse hastaneye yatacaksin dedi
Kizlar bir birimze dua edelim

Süper ne kadar sevindim anlatamam ya harika bir haber bu inan çok mutlu oldum Rabbimin mucizesi inşaallah sağ salim alırsın kucağına sen bakma doktorunun dediğine benim ufak tefek bir arkadaşım ikiz doğurdu çoksa kolay geçti hamileliği birde birde hamile kaldığında ilk bebeği bir yaşındaydı... Rabbim kolaylığını verir inşaallah... Çok dikkat et kendine kuzulara da

Süper ne kadar sevindim anlatamam ya harika bir haber bu inan çok mutlu oldum Rabbimin mucizesi inşaallah sağ salim alırsın kucağına sen bakma doktorunun dediğine benim ufak tefek bir arkadaşım ikiz doğurdu çoksa kolay geçti hamileliği birde birde hamile kaldığında ilk bebeği bir yaşındaydı... Rabbim kolaylığını verir inşaallah... Çok dikkat et kendine kuzulara da
Cok teşekkür ederim canim darisi başına inşallah
Cok seviniyorum ya esime mujdeyi verdim aglicam deyip kapatti
Allahim bu sevinci hepinize kismet etsin inşallah
Bana cok moral oldun sagolasin

Canım benim Rabbim seni nazardan korusun lütfen herkese söyleme bol bol ayetel Kürsü oku tamam mı sen bu mutluğu Fazlasıyla hak ettin inşaallah evinize kucaklarınızda getirdiğin Günler'de gelecek... Minik abla nekadar sevinecek kimbilir?

maşallaah subhanallah.. sağ salim kucağına alabilirsin inşallah ikisini de ..benim bile gözlerim doldu iş yerinde olmasam oturup ağlicam eşin ne yapsın :)) hayırlı olsundualarımız seninle sen de bizden dualarını eksik etme lütfen

Canım benim Rabbim seni nazardan korusun lütfen herkese söyleme bol bol ayetel Kürsü oku tamam mı sen bu mutluğu Fazlasıyla hak ettin inşaallah evinize kucaklarınızda getirdiğin Günler'de gelecek... Minik abla nekadar sevinecek kimbilir?
Yok kimseye soylemek istemiyorum ben de aileler disinda
Ayetel kursunu gece yatmadan her zaman okurum
kizimin ilk tahmini tuttu bakalim cinsiyet tahmini de tutacak mi:)bi kiz bi oglan diyo:)
maşallaah subhanallah.. sağ salim kucağına alabilirsin inşallah ikisini de ..benim bile gözlerim doldu iş yerinde olmasam oturup ağlicam eşin ne yapsın :)) hayırlı olsundualarımız seninle sen de bizden dualarını eksik etme lütfen
Amin inşallah canim benim
Her zaman dualarimdasiniz

Ayyy ne güzel maşallah:nazar:rabbim kucağına almAyı nasip etsin inşallah klomen tedavisi falan mı ne zamandır uğraşıyordun anlat biraz bize de dua et;)

Back
X