- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
- Konu Sahibi mavi-hayal
bir çocuğu olup ikincisi bir türlü gelmeyen arkadaşlar benim 5 yaşında bir kızım var ama 2 bucuk yıldır ikinciyi istememe rağmen olmadı benim gibi olanlar bilgi paylaşımı yapalım mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki doktora gittiniz mi canımAynen ya benim oğlumda 5 yaşında 2 düşük yaptım sonrasında daha da olmadı yani![]()
yok değilim bat 9 ağustos belki olur diye koydumamin inşallah cnım sen hamile misin takvim koymuşsun ya merak ettim
inşallah sağlıklı bi şekilde olur en kısa zamandaAynen ya benim oğlumda 5 yaşında 2 düşük yaptım sonrasında daha da olmadı yani![]()
inşallah sağlıklı bi şekilde olur en kısa zamanda
Ben söktürücü de kullandım stres yapsam da fayda etmez yani ama hala olmadım yani biteli 16 gün oldu söktürücüyaa inşallah bebiştir stres değildir ben bile 2 aydır stresten 3-4 gün geç regl oluyorum Allah yardımcısı olsun uzun yıllar bekleyenlerin
Cumaya kadar gelmeyecek olursa gideceğim tekrar cnm doktorum pek ilgilenmediği için yumurtlama günümü de bilmiyorum ki bence geç oldu çünkü tüm hamileliklerim geç döllenmeydio zaman inşallah hamilesindir kan versene
inşallah olur canımyok değilim bat 9 ağustos belki olur diye koydum![]()
klomene doktr mu karar verdi ve neden ona gerek duydu canımHaziranda ilk defa klomen kullandım düşüklerim olduğu için doktor kontrolünde olmak amaçlı duphaston kullandım sonrasındada gebelik oluşursa tutunsun oluşmazsa adet olurum diye ilaç biteli 16 gün oldu gelen giden yok geçen hafta test yaptım çıkmadı birde bende geç yumurtlama oluyor zaten belkide erken bile yaptım
geç döllenme derken umurtlaman da geç oluyor o zaman di miCumaya kadar gelmeyecek olursa gideceğim tekrar cnm doktorum pek ilgilenmediği için yumurtlama günümü de bilmiyorum ki bence geç oldu çünkü tüm hamileliklerim geç döllenmeydi
Ben bebek tedavisi istedim cnm o yüzden 2 de düşük yapınca kendide gerekli gördü açıkçasıklomene doktr mu karar verdi ve neden ona gerek duydu canım
Evet cnm adete yakın oluyor hepgeç döllenme derken umurtlaman da geç oluyor o zaman di mi