Gebeliğe Hazırlık bir çocuğu olup ikincisi bir türlü gelmeyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mavi-hayal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
758
627
103
bir çocuğu olup ikincisi bir türlü gelmeyen arkadaşlar benim 5 yaşında bir kızım var ama 2 bucuk yıldır ikinciyi istememe rağmen olmadı benim gibi olanlar bilgi paylaşımı yapalım mı:KK200::halay:

Haziranda ilk defa klomen kullandım düşüklerim olduğu için doktor kontrolünde olmak amaçlı duphaston kullandım sonrasındada gebelik oluşursa tutunsun oluşmazsa adet olurum diye ilaç biteli 16 gün oldu gelen giden yok geçen hafta test yaptım çıkmadı birde bende geç yumurtlama oluyor zaten belkide erken bile yaptım

yaa inşallah bebiştir stres değildir ben bile 2 aydır stresten 3-4 gün geç regl oluyorum Allah yardımcısı olsun uzun yıllar bekleyenlerin

yaa inşallah bebiştir stres değildir ben bile 2 aydır stresten 3-4 gün geç regl oluyorum Allah yardımcısı olsun uzun yıllar bekleyenlerin
Ben söktürücü de kullandım stres yapsam da fayda etmez yani ama hala olmadım yani biteli 16 gün oldu söktürücü

Haziranda ilk defa klomen kullandım düşüklerim olduğu için doktor kontrolünde olmak amaçlı duphaston kullandım sonrasındada gebelik oluşursa tutunsun oluşmazsa adet olurum diye ilaç biteli 16 gün oldu gelen giden yok geçen hafta test yaptım çıkmadı birde bende geç yumurtlama oluyor zaten belkide erken bile yaptım
klomene doktr mu karar verdi ve neden ona gerek duydu canım

ben de birkaç güne adet olurum adetim bitince de doktora gidecem mecbur belki o da bana klomen verir

Back
X