Bu erkeklere aciyinca eninde sonunda acincak hale dusurur insani.Bizim haddimiz degil size akil vermek ama sordugunuz icin fikir belirtiyorum.Son karar tabiki sizin.Öncelikle bu adamdan kurtulun.O adamin sizin iyi niyetinizi suistimal ermesine izin vermeyin.Sorumluluk almiyorsa yolu gosterin gitsin.inanin o adam sadece sizin yaninizda oyledir.Sizin iyi niyetinizi kullaniyor bence.Aradigi kadini bulunca aslan kesilir bunlar.sizin cocuklugunizda yasadiklarinizi sadece siz yasamadiniz.hayat kimseyi elinde ciceklerle karsilamiyor.Ama o adamdan bir cocuk dogurarak siz daha bastan o cocuga zulüm etmiş olursunuz.Babaniz sonra eziyet etmis size.siz dogurma karariyla daha erken baslamis olursunuz eziyete . tek basina bir cocuga iyi bir hayat sunamazsiniz.ne kadar cabalasaniz da toplum buna izin vermez.kres donemlerinden baslar cocuk dislanmaya.sonra kin ve nefretle buyuyen bir cocuk haline gelir.Benim komsum da babasiz bir cocuk getirmis dunyaya.ustelik annesiyle kaliyor.Kiz kardesinin kocasi bile cocuga seytan ,Pic diye hitap ediyormus.Zamaninda iyi bir isi varmis.zamanla alkole sonra uyusturucuya verdi.tabi is bulamaz oldu.simdi evde fuhuş yapiyor.ama kendisi kabul etmiyor.Ben cok düzgünüm diyor.Siz de boyle olursunuz demiyorum ama daha cocuklugunuzda baslayan zor hayati ömür boyu sürdürmeyin.Bu kadar zorluk yasayan birine elbet birgün hayat iyi bir eş iyi bir baba olacak birini karsiniza cikarir.Neden sürekli kendinizi birine adamak zorunda hissediyorsunuz.Güçlü olun.Kendiniz için iyi bir şeyler yapin.