sizin iş aradığınızı bilerek geçici olarak vermiş çocuğu , bozulacağı birşey yok tabiiki parasını ödemek zorundaMerhaba ben yeni ise baslamis bir anneyim bir sure once evde issizdim ama o surelerde is basvurulari yapmistim ayni zamanda calisan komsumun cocugunun yarim gun bakilmaya ihtiyaci vardi okuldan alinip eve getirip yemek fln 4 bucuk 5 saat bakiyordum daha dogrusu komsum rica etti ama o surede baska isler de bakiyordum kendisi de biliyordu bi ara gorusmeler bile yaptim sonuc bir ise basladim cocuga bakamamak durumunda kaldim ama o surede 17 gun baktim cocugu neyse. Tepki gostermedi hayirli olsun vesaire dedi cocugunu aldi yalniz benim baktigim surenin parasini hala vermedi biraz yari yolda biraktigim icin de mahcubum ama en basinda aslinda cocuk bakma niyetimin olmadigini biliyordu ona ragmen kabul etti siz olsaniz i surenin parasini ister miydiniz. Hic teklif etmemesi de kullanilmis hissi yaratti bende bu arada esi calismiyor yani cocuga babasi da bakabiliyor oyle dimdizlaj da kalmadi.
tabikide uygun dille istmelisiniz hakkınız bu çünkü.Sinir oluyorum böyle paragöz insanlara,sizinde paraya ihtiyacınız varki iş kovalıyorsunuz.Zaman kötü,geçim zor hepimiz çolk çocuğumuzu bırakıp işe gidiyoruz.Hakkınızı bırakmayınız
sizin iş aradığınızı bilerek geçici olarak vermiş çocuğu , bozulacağı birşey yok tabiiki parasını ödemek zorunda
Insallah ben biraz safım heraldeİnşallah komşunuz kötü niyetli değildir…
Siz geçici olarak baktığınızı, iş aradığınızı söylediyseniz başta içiniz rahat olsun, gönül ferahlığıyla da paranızı isteyin. Bazı insanlar paraya resmen tapıyor ve insanın emeğini hiç ediyor. Sizi kullanmalarına izin vermeyin.
Merhaba ben yeni ise baslamis bir anneyim bir sure once evde issizdim ama o surelerde is basvurulari yapmistim ayni zamanda calisan komsumun cocugunun yarim gun bakilmaya ihtiyaci vardi okuldan alinip eve getirip yemek fln 4 bucuk 5 saat bakiyordum daha dogrusu komsum rica etti ama o surede baska isler de bakiyordum kendisi de biliyordu bi ara gorusmeler bile yaptim sonuc bir ise basladim cocuga bakamamak durumunda kaldim ama o surede 17 gun baktim cocugu neyse. Tepki gostermedi hayirli olsun vesaire dedi cocugunu aldi yalniz benim baktigim surenin parasini hala vermedi biraz yari yolda biraktigim icin de mahcubum ama en basinda aslinda cocuk bakma niyetimin olmadigini biliyordu ona ragmen kabul etti siz olsaniz i surenin parasini ister miydiniz. Hic teklif etmemesi de kullanilmis hissi yaratti bende bu arada esi calismiyor yani cocuga babasi da bakabiliyor oyle dimdizlaj da kalmadi.
İnşallah kötü niyetli fırsatçı biri değildir bence uygun bi dille istemelisin kendi cebinden yedirip içirdin okula git gel bi çocuğa bakmak öyle kolay deyilMerhaba ben yeni ise baslamis bir anneyim bir sure once evde issizdim ama o surelerde is basvurulari yapmistim ayni zamanda calisan komsumun cocugunun yarim gun bakilmaya ihtiyaci vardi okuldan alinip eve getirip yemek fln 4 bucuk 5 saat bakiyordum daha dogrusu komsum rica etti ama o surede baska isler de bakiyordum kendisi de biliyordu bi ara gorusmeler bile yaptim sonuc bir ise basladim cocuga bakamamak durumunda kaldim ama o surede 17 gun baktim cocugu neyse. Tepki gostermedi hayirli olsun vesaire dedi cocugunu aldi yalniz benim baktigim surenin parasini hala vermedi biraz yari yolda biraktigim icin de mahcubum ama en basinda aslinda cocuk bakma niyetimin olmadigini biliyordu ona ragmen kabul etti siz olsaniz i surenin parasini ister miydiniz. Hic teklif etmemesi de kullanilmis hissi yaratti bende bu arada esi calismiyor yani cocuga babasi da bakabiliyor oyle dimdizlaj da kalmadi.
Tabi parali bakiyordum tanistigim bi komsu da degildi bu vesileyle tanismistik ilk ay parami verdi de ise baslayinca o yarim Sure kaldi 3 gun fln gecmistir biraz daha beklicem olmazsa kibarca soylicemBastan para konusu yapildi ise üzerinden 15 gun gecti ise bakim bitirmenin isteyin maas alim zamani gelmistir heralde .17 gunluk bakim parami .maasini alinca verirsen sevinirim diyin yeter kirmadan isteyin komsu sonucta
Inanin daha zor kendi cocugunuz olmayinca bir sey de soyleyemiyorsunuz cocuga buyuk de bebek degil ama mahvetti beni zordu.İnşallah kötü niyetli fırsatçı biri değildir bence uygun bi dille istemelisin kendi cebinden yedirip içirdin okula git gel bi çocuğa bakmak öyle kolay deyil
Evet yarim gun bakiyordum 1500 yani o da komik bir rakam zaten daha fazla yedirdim ben o cocuga helal hos olsun ama 1 gun bile eksik bakilinca onu da keserdi hanimefendiNe kadara anlaştınız? Para konuşuldu mu ?
Evt azicik daha kdr bekleyin isteyinTabi parali bakiyordum tanistigim bi komsu da degildi bu vesileyle tanismistik ilk ay parami verdi de ise baslayinca o yarim Sure kaldi 3 gun fln gecmistir biraz daha beklicem olmazsa kibarca soylicem
850 lira alacağınız var , isteyin. Borç istemiyorsunuz hakkınız olan bi para bu. Hatta mesaj atın ödemeyi ne zaman yapmayı düşünüyorsun diye.Evet yarim gun bakiyordum 1500 yani o da komik bir rakam zaten daha fazla yedirdim ben o cocuga helal hos olsun ama 1 gun bile eksik bakilinca onu da keserdi hanimefendi
2 3 gun daha bekleyip isticem insallah canimi sikmaz850 lira alacağınız var , isteyin. Borç istemiyorsunuz hakkınız olan bi para bu. Hatta mesaj atın ödemeyi ne zaman yapmayı düşünüyorsun diye.
hayır insanlar bu devirde kibarlığı,nazikliği,naifliği afedersiniz ama saflık olarak korkaklık olarak, tepesine vur al ekmeğini tipinde kişiler olarak görüyor.Söyleyin x hanım yada nasıl hitap ediyorsanız, şu kadar günlük ödememi alamadım sizden benimde ödeme yapmam gereken yerler var mağdur oluyorum.Unuttuğunu düşündüğüm diye hatırlatıyorum diyinEvet aslinda belki verir diye ondan bekliyorun bi de zaten yok pahasina bi fiyata baktim cocugunun bana verdigi zarar 3 kati ona ragmen bir sey demedim ama boyle olunca da canim sikildi ben mi yanlis dusunuyorum acaba diye kendimi sorguladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?