- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
- Konu Sahibi carmenares
-
Oyyy ne denir ki bilemedim. Anneler günü yaklaşıyor hicbirşey yapmasalar annelere hediye yaptıriyorlar kreşlerde,nasıl üzülür yavrum ya. Acaba bu anneler gününü etkinlik yapmadan atlatabilirlermi öğretmeni yanaşırmi buna?
Bunun dışında ilk başladıklarında kreşe zaten zorlanıyor çocuklar,bu çocuk hem anneden ayrılmış hemde yabancı bir ortama bırakıliyor iki kere zorlaniyordur. Çok üzüldüm
Ah yavrum Allah sabir versin,
pedagoglarla gorusmek gerekir sanirim ,a am benimde bir yakinimin basina benzer bir olay gelmisti, cocouk bu kadar kucuk degildi, 7 yasindaydi,
pedagog ile beraber soylemislerdi birkac gun icinde.
babaya cok is dusuyor burda, ins duzgun sekilde destek olunur cocuga.
Allah sbair versin.
Anne gitti başka şehire, bi daha gelmeyecek diyerek çocuğa umut vermek, anneye kin tutturmak çok yanlış ya.. Benim psikolojik bilgim çok yok ama bi anne olarak yazıyorum bunları.
Bizim yapabileceğimiz bişey olsa keşke
Hayat gerçekten çok acımasız
Bu acıyla yüzleşmek zorunda sizin yapabileceğiniz çok fazla bir şey yok gibi. öğretmenleri zaten anne ile ilgili konularda duyarlılık gösterir sanıyorum. aşırı hareketler çocuğun diğerlerinden farklı olduğu algısı yaratabilir.
ademgunes in web sayfasina bi bakin
bir de baglanma merkeziydi sanirim istanbulda iseniz.
web sayfasindan sinem hanima ulasin
ucreti de makul seans basina 160 lira.
annesinin oldugunu bilmesi annesine kin tutmasindan daha az acitir ruhunu
yazik ya ne kadar cahiliz
çocuk bu donemde kreşe başlamamalıydı bence.anneanne babaanne vs yok muymuş
Cok uzuldum ya. Cok degil 3 ay önce yegenimde yasadim. Babasi vefat etti. Onu okula goturdum daha 6 yasinda. Ciktiktan sonra kantine ablasini gonderdim kantinde oturmus agliyomus yavrum. .
Kurban olurum. Rabbim yardimcilari olsun.
Oyle zor bir sey ki. Annesi cennete gitti dedi babasi icin. Ama yegenim keske gitmeseydi burda kalsaydi dedi, cok ozluyor.
Lutfen anneler gunuyle ilgili kimse bir sey yapmasin lutfen..
öğretmen zaten anneler günü etkinliklerini iptal ettiklerini söyledi o konuda ben de çok memnunum bu günü atlayacakları için.
ayrıca kreş için de erken benim fikrime göre, çocuğun kardeşi olduğunda bile hemen göndermemek gerekiyor iyi niyetle kafası dağılsın diye gönderdiklerine eminim ama bu acı içinde çocuğun kreş ve okul algısı sağlıklı gelişmeyebilir.
amin...
çok haklısınız pedagog ya da çocuk psikoloğu gerekli ama galiba psikiyatra götürmüşler o da ilaç vermiş çocuğa
kesinlikle sizinle aynı düşünüyorum o çok yanlış olmuş bence de umarım iyi bir psikolog bulunur.
doğru söylüyorsunuz, öğretmen bu konuda duyarlı bir kadın denge kuracağına inanıyorum.
katılıyorum "annen gitti gelmeyecek" demek gerçekten ağır... İstanbul'da değiliz ama bunu da bir fikir olarak öğretmene ileteyim belki ailenin İstanbul bağlantısı vardır ve götürürler.
İyi bir pedagoga gitmesi şart diyedüşünüyorum bildiğim iyi bir pedagog var isterseniz öneririm.
Aslında bu tarz travmalar için oyun Terapisi öneriyor uzmanlar çocuk oyuncaklarla oynarken yanında yetişkin onunla konuşuyor ama farklı bir konuşma
Çocuk oyunda ne oynuyorsa onu o an anlatir şekilde (istersen detaylı da anlatabilirim) bunları ben pegagogdan öğrendim kızımda uyguladım çok faydasını gordum bizde travma yoktu ama belki bilmedigimiz birseyler vardır içinde yaşadığı şeklinde düşünerek uygulatmisti bize
Tabi bunlar ilk aklima gselenler umarim faydali olabilimisimdir. .
ilacmi vermis
Canım aslında birebir pedagog anlatsana iyi olur elbet ama söyle anlatayımhaklısınız ama bulunduğumuz şehirde imkanlar kısıtlı belki ailesi İstanbul'a filan götürür bilemiyorum. Oyun terapisi çok mantıklı ben bunu araştırıp psikolog arkadaşıma danışayım.
yardımcı olmaz olur musunuz? teşekkür ederim. detay yazarsanız da mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?