- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
Kızlar eski konulardan bilen bilir aşağıdaki komşuyla sorunlarımızı. En sonunda kavga ettik eşim sert bi dille uyardı. Bir daha sesleri cikmadi ama şu varki küçük oğlumla yaşıt oğulları var 3 buçuk yaşında çocuk nerdeyse 24 saat ağlıyor. Bazen sabahın 7sinden 9una kadar çığlık atarak bi ağlıyor uykudan sicriyoruz çocuklarla. Hatta sesi bile kayıt ettim bir laf söylerse dinletcem kendinize bakin diye. Geçen gorumcemin kızı geldi yenge çocuğu dövüyor bu kadin normal bi çocuk böyle çığlık çığlığa ağlamaz öldürdü dedi. Bazen sosyal hizmetleri ariyim diyorum sonra büyük çocukları rahatsiz onu sürekli hastaneye bırakıyorlar bari bundan da olmasin diyorum. Gercekten böyle bi ağlama yok. Anne tamam diye bağırmaları felan bende şiddet düşünüyorum belkide o da hastadır diyorum. Hiç etrafınızda böyle bir çocuk oldu mu. Benim oğlumda aynı yaşta ama ağlamaması için yapmadığımız şebekelik kalmıyor en fazla aglasada 5 dk sonra susar bu iki saat kesintisiz ve çığlık atıyor. Artık çocuklarda bende etkilenmeye başladık. Büyük oğlum polisi ara sustursunlar şunu diye beni bunaltıyor. Onun altındaki hic mi duymuyor hicmi yukarı çıkıp ne oluyor demez şaşırıyorum ya