Bir çocuk niye bu kadar ağlar

O gün kavgamızda eşim demiş senin büyük oğlun hasta diye kimse bisey demiyor kendi gürültünüze bakin diye adam da eşim oğlumun yanina gide gele piskolojisi bozuldu ondan sinirleniyor demiş. Bende ben bi sinirlenirsem yolunmuş tavuğa benzer dedim. Bence o büyüğü de bunlar bu hale getirdiler gibime geliyor. Sıkarak bunaltarak
Büyük cocugun rahatsizligi ne peki ?

Bence iyi bir komsu olarak kapisini calin ve cocugun bir derdimi var hastaysa yapabilcegimiz bisey varmi diye sorun onceliginiz bu olsun benim kizimda aglamayi cok sever babasi ise gider gitme babam diye saatlerce aglar parktan donecek oluruz ciglik atar bizden baska rezil yok parkta gotursen bi dert goturmesen bi dert bunun gibi vs kabiz olur ikinmaktan aglar cocuk sonucta her cocukta bir degil

Büyük cocugun rahatsizligi ne peki ?
Afedersinde nasil anlatılır adi nedir bilmiyorum. Kendince duvarlara vuruyor,bağırıyor. Birgün binadan aşağı iniyordum çıplak vaziyette kapıyı açtı orda anladım akıl sağlığının yerinde olmadığını

Afedersinde nasil anlatılır adi nedir bilmiyorum. Kendince duvarlara vuruyor,bağırıyor. Birgün binadan aşağı iniyordum çıplak vaziyette kapıyı açtı orda anladım akıl sağlığının yerinde olmadığını
Anladim. Allah yardımcısı olsun. İnsallah tedaviyle sağlığına kavuşur.
Allah tan dileğim, böyle gereksiz,merhametsiz, kendilerine bile tahammulu olmaya insanlar anne/baba olmasın. Büyük çocuğun hastalığının sebeplerinden biri ailesi midir bilemem ama küçük çocuk için sosyal hizmetleri arama konusunu bir dakika bile ertelemeyin bence.

Yok walla benim oğlumda 3 yaşında ağlar.Daha bir kere vurmadım.Seside çok gür üstelik.Sabah elektrik süpürgesiyle evi süpürmek istediği için 45 dakika son ses anne ver anne diyerek son ses ağladı.Kucaklamama konuşmama da izin vermez.Daha çok bağırır.Sinirlenir.Dikkatini dağıtırsam ne ala.Ama her zaman olmuyor.Yani şiddet gördüğünden emin olun

Kızlar eski konulardan bilen bilir aşağıdaki komşuyla sorunlarımızı. En sonunda kavga ettik eşim sert bi dille uyardı. Bir daha sesleri cikmadi ama şu varki küçük oğlumla yaşıt oğulları var 3 buçuk yaşında çocuk nerdeyse 24 saat ağlıyor. Bazen sabahın 7sinden 9una kadar çığlık atarak bi ağlıyor uykudan sicriyoruz çocuklarla. Hatta sesi bile kayıt ettim bir laf söylerse dinletcem kendinize bakin diye. Geçen gorumcemin kızı geldi yenge çocuğu dövüyor bu kadin normal bi çocuk böyle çığlık çığlığa ağlamaz öldürdü dedi. Bazen sosyal hizmetleri ariyim diyorum sonra büyük çocukları rahatsiz onu sürekli hastaneye bırakıyorlar bari bundan da olmasin diyorum. Gercekten böyle bi ağlama yok. Anne tamam diye bağırmaları felan bende şiddet düşünüyorum belkide o da hastadır diyorum. Hiç etrafınızda böyle bir çocuk oldu mu. Benim oğlumda aynı yaşta ama ağlamaması için yapmadığımız şebekelik kalmıyor en fazla aglasada 5 dk sonra susar bu iki saat kesintisiz ve çığlık atıyor. Artık çocuklarda bende etkilenmeye başladık. Büyük oğlum polisi ara sustursunlar şunu diye beni bunaltıyor. Onun altındaki hic mi duymuyor hicmi yukarı çıkıp ne oluyor demez şaşırıyorum ya
Gözünüzle görmedikten sonra birşey yapmayın bence bazı çocuklar çok inatçı oluyorlar saatlerce ağlayabiliyorlar normal bir durum değil tabiki. Anne tamam diye bağırması da şiddet olduğunu göstermez. Benim kızım da mesela malum 2 yaş sendromu zamanları bi dönem herşeye ağlamaya başlamıştı suyu bile ağlayarak istiyordu bi de her ağladığında konuşarak sakinleştirmeye çalıştığımda tamam anne yapma tamam diye bağırıyordu. Tedirgin oluyordum dışardan biri duyss çocuğa şiddet uyguluyorum sanır diye :)
Yani boşverin de diyemeyeceğim şiddet de ihtimal dahilinde sonuçta. harekete geçmeden önce iyice bi gözlemleyin kesin emin olduğunuzda hiç durmayın arayın polisi.

Iyice emin olmalısınız benim 2.5 yaşindaki kizimin aglamasi cok fenadir yerlerde yuvarlanir cigliklar atar simdilerde tuvalet egitimine basladik cis olayi tamam ama kaka yapmasi sorun :( wc de yaparken oyle bir aglamasi varki gercekten komsularim beni tanimasa eziyet ettigimi dusunur :(

Eminsen siddetten ara ama dmin degilsen insanlarin gunahina girme

Kusura bakmayında çok saçmasınız.
Çocuğun neden ve ne için ağladığını bilmiyorsunuz, polisi, sosyal hizmetleri aramak ne demek?
Insan hayatınla oynamak bu kadar mi kolay?
Benim küçük oğlumda bazen ağlar uyumak istemediği için, bu dönem dönem değişir.
Ve bu yaşta hep ağlayan çocuklarda var.
Hani çocuğun vücudunda morluklar görürsün gözünle, o başka.
Hadi çocuk büyük olur yaşı 6, 7 gibi, o zaman garip gelebilir ağlaması.

benim kizim da aglar. hatta bugun yumurtasini dilimledim diye oyle bir agladi ki, kendisi dilimleyecekmis.

Bide anne tamam,anne diye bağırması oluyor.
bu cümle bana işin içinde şiddet varmış gibi hissettirdi. polisi aramak için çok düşünmeyin. ölmesini beklemeyin aramak için. bi mertcan da bu olmasın. zaten polis iyice araştırır, çocuğu muayene ederler darp vs varsa direkt anlaşılır. yoksa da anlaşılır. siz üstünüze düşeni yapın sonra pişman olmayın.

Çocuğun neden ve ne için ağladığını bilmiyorsunuz, polisi, sosyal hizmetleri aramak ne demek?
polisi aradı diye hemen elinden mi alacaklar çocuğu? araştırırlar muayene edilir çocuk. darp izine rastlanmazsa zaten bi şey yapamazlar. ama rastlanırsa da gereği yapılır. ki çocuk "anne tamam yapma" vs diyerek bağırıyomuş.

Kızlar eski konulardan bilen bilir aşağıdaki komşuyla sorunlarımızı. En sonunda kavga ettik eşim sert bi dille uyardı. Bir daha sesleri cikmadi ama şu varki küçük oğlumla yaşıt oğulları var 3 buçuk yaşında çocuk nerdeyse 24 saat ağlıyor. Bazen sabahın 7sinden 9una kadar çığlık atarak bi ağlıyor uykudan sicriyoruz çocuklarla. Hatta sesi bile kayıt ettim bir laf söylerse dinletcem kendinize bakin diye. Geçen gorumcemin kızı geldi yenge çocuğu dövüyor bu kadin normal bi çocuk böyle çığlık çığlığa ağlamaz öldürdü dedi. Bazen sosyal hizmetleri ariyim diyorum sonra büyük çocukları rahatsiz onu sürekli hastaneye bırakıyorlar bari bundan da olmasin diyorum. Gercekten böyle bi ağlama yok. Anne tamam diye bağırmaları felan bende şiddet düşünüyorum belkide o da hastadır diyorum. Hiç etrafınızda böyle bir çocuk oldu mu. Benim oğlumda aynı yaşta ama ağlamaması için yapmadığımız şebekelik kalmıyor en fazla aglasada 5 dk sonra susar bu iki saat kesintisiz ve çığlık atıyor. Artık çocuklarda bende etkilenmeye başladık. Büyük oğlum polisi ara sustursunlar şunu diye beni bunaltıyor. Onun altındaki hic mi duymuyor hicmi yukarı çıkıp ne oluyor demez şaşırıyorum ya
Bence gidin konuşun iyilikle sorun hastamı bi sıkıntısımı var yada huysuz çocukmu diye inşallah bi sıkıntısı yoktur kadın şiddet uygulasa kendi seside gelmezmi benim üst kat komşumdan bebek ağlama sesi geliyodu bi gün dayanamadm sordum hayırdır diye annesi çalışmaya gidiyomuş babaannesi üstkatımdaymış meğerse bırakıyolar diye ağlıyomuş yeterki öle şeylerden ağlasınlar allah korusun inşallah şiddet yüzünden değildr

Sen yaziyi iyi okuduğuna emin misin arkadaşım istersen bi daha oku. Ben sizinde var mi etrafınızda böyle çocuk diyorum direk ariyacam demiyorum. Iyi bi okuyun öyle yorum yapın. Ok.

Bir çocuk sabahtan akşama kadar çığlık çığlığa agliyorsa her gün, mutlaka bir sıkıntı vardır. İlgili birimleri aramak hemen çocuğun annesinin elinden alınacağı anlamına gelmiyor. Zaten konu sahibinin anlattıklarından ailenin normal olmadığı belli. İnsanlar üzerine duseni yapmak zorunda. Sizin gibi sessiz kalmayı tercih etmeyenler asıl saçma olmayanlar.

Elinizde ses kaydı var zaten
Neden bekliyorsunuz şikayet etmek için.
Birde her gün aynı saatde aglıyor olması baba evden çıkınca çocuga şiddet mi uyguluyor fikri oluştu.

Yani bilemedim şimdi ne desem. Kızım 6 yaşında ama 3 yaşına kadar aşırı ağlayan bir bebekti.
Markette bir gün durup duruken bir başladı ağlamaya ama yok böyle bir ağlama,sanki bir yerine birşey olmuş gibi ağlıyor ve inanın ortada bir sebep yoktu. İnsanlar gelip soruyorlar ne oldu neden ağlıyor diye mantıklı bir cevap dahi veremedim zira yoktu. Akşam ağlamaya başlardı ve kendimi arabaya zor atardım,sokak sokak gezerdim uyusun sakinleşsin de eve gidelim diye,uyutur öyle getirirdim.
Bu sebeple bana normal geliyor ağlama durumları ama tabi kadını siz tanıyorsunuz,şiddete meyilli mi,oda bagıriyormu vb şeylere dikkat edin derim.
Birde denk geldiginizde,siz bu çocuğu dovüyormusunuz?neden bu kadar ağlıyor,geçen akşam polisi arayacaktım neredeyse"diyin birşey yapıyorsa zaten anlarsıniz ve korkudan devam edemez ama kızım gibiyse maalesef anca 4 yaşında düzeldi.

bu cümle bana işin içinde şiddet varmış gibi hissettirdi. polisi aramak için çok düşünmeyin. ölmesini beklemeyin aramak için. bi mertcan da bu olmasın. zaten polis iyice araştırır, çocuğu muayene ederler darp vs varsa direkt anlaşılır. yoksa da anlaşılır. siz üstünüze düşeni yapın sonra pişman olmayın.

kesinlikle beklemeyin

Back
X