çoook sevindim canım arkadaşım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.
benim de adetim gelmedi daha.hiçbir belirtisi de yok daha.anlamadım gitti.
slm kızlar.ben geldim.ben anneme gittim uzunca bi süre onda kaldım...biliyosunuz gitmeden önce dr kan testi ve ultrason yaptırmıştım.bişey yok çıkınca farlutal içtim bitirdim.c.tesi sabahı son ilacı içtim ve hala kırmızılar yok....kimler hamiş arkadaşlar......RABBİM hepimize yaşatsın inşallah bu güzel bu mukaddes duyguyu....şimdiden hamişlerimizi tebrik ediyorum.RABBİM sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin......ben hala.........ocağın 12 sinden bu tarafa adet olmayı bekliyorum....
kızlarr ben de geldimm yimeğimii yedimm şimdi de çayıöı aldım çikolata eşliğinde çay içiyorumm cokacimcoook
kızlarr ben de geldimm yimeğimii yedimm şimdi de çayıöı aldım çikolata eşliğinde çay içiyorumm cokacimcoook
ohhh afiyet olsun canım.hoşgeldin
simal bende senin gibiyim adet olamadım 12sindeydi benimkiside ama trık yok kan testi yaptırdım negatif çıktı.5-6gün oluyor yaptıralı.
neşeciğim hoşgeldin
hişştt pkolulara çikolata yasak kıssssss ama dur bende gidip alıyım canımı çektirdin :roflol:
ben kadın doğuma gittim kan tahlili ve ultrasonda baktırdım bebek çıkmadı.ecz çalışıyorum aldım farlutal içtim zaman kaybetmeyim diye ama hala kırmızılar yok....
o yasak bu yasak anacım öyle de doğuramıyoss bari aklımızda kalmasın bişey cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?