- 14 Ekim 2009
- 2.340
- 97
- 163
neşeciğim nereye ya ne oldu şimdi hani söz vermiştin
tamam buradayım kuzucum yaaa
artık unutmaya çalışıyorum ama
başkaları hatırlatıyor
o hatırlatmasa digeri ama alışmam lazım artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neşeciğim nereye ya ne oldu şimdi hani söz vermiştin
kızlar çok fazla forumu okudum 2008 den bu yana yazdıklarının çoğunu okudum bu ilaç genelde 3 ya da 4 haftada işe yarıyabiliyo.Yani hamile kalanların çoğu 3.haftadan sonra haberi almış.Bazılarına da yaramamış hatta bir forumda bu ilacın fayda etmesinin tamamen bünyeyle alakalı olduğundan falan bahsetmişler.Genelde düzensiz adet olanları yumurtlatmış bu ilaç.Herhangi bir yan etkisinden bahsetmemişler.
kızlar çok fazla forumu okudum 2008 den bu yana yazdıklarının çoğunu okudum bu ilaç genelde 3 ya da 4 haftada işe yarıyabiliyo.Yani hamile kalanların çoğu 3.haftadan sonra haberi almış.Bazılarına da yaramamış hatta bir forumda bu ilacın fayda etmesinin tamamen bünyeyle alakalı olduğundan falan bahsetmişler.Genelde düzensiz adet olanları yumurtlatmış bu ilaç.Herhangi bir yan etkisinden bahsetmemişler.
canım fertilaidden bahsediyorsun demi
1.kutuda işe yarıyormu yani
yabancı forum sitelerinde mi okudun alpyciğim valla umudum arttı bak neşeciğin neden üzülüyorsun bizimde umudumuz var
evet canım okuduklarımda genelde öyle,ama en az 3 ay kullanın deniliyor.
tamam buradayım kuzucum yaaa
artık unutmaya çalışıyorum ama
başkaları hatırlatıyor
o hatırlatmasa digeri ama alışmam lazım artık
evet canım bir de anlamadım ama şöyle demiş çoğu ''kullanmadan önce kuruydum ama şimdi ıslaklık var''bu ne demek anlamadım.acaba ilişki esnasından mı bahsediyolar.Kullanınca bakalım bize de olucak mı böyle
neşeciğim çok zor biliyorum ama bak maşallah sen yine sabırlısın aramızdasın belki ben olsam toparlayamazdım kendimi bu kadar sen güçlü bi kadınsın ve şanslısın aslında cennette meleğin var bir tane
evet canım bir de anlamadım ama şöyle demiş çoğu ''kullanmadan önce kuruydum ama şimdi ıslaklık var''bu ne demek anlamadım.acaba ilişki esnasından mı bahsediyolar.Kullanınca bakalım bize de olucak mı böyle
kızlar sanırım bu ıslaklık akıntı oluyoo (yumurtlama akıntısı)anladım şimdi başka forumlarda da okuyunca :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar sanırım bu ıslaklık akıntı oluyoo (yumurtlama akıntısı)anladım şimdi başka forumlarda da okuyunca :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
alpyciğim belki sen hamişsin aşılaman tutacak belki :)))
Kuzucum içimde umut yok inan bana aşılamaya inanmıyorum ben.Hem de bu tedavimde yumurtalarım bi tuhaftı yaa ilk önce biri büyüdü sonra şekli bozuldu sonra küçük olanın büyümesini bekledik falan yani kaliteli yumurta oluşmadı bence hem çok akıntım da olmadı bu ay.Geçen ay daha çok akıntı olmuştu.
Herşeyde bir hayır vardır bir de bu ialcı deniycez olmazsa belki yaza ya da önümüzdeki kışa tüp bebek deniycez biz de.Ama hala iyi bir hastanede karar vermedim.Bu aşılama başarısız olursa(büyük ihtimalle)doktorumu değiştiricem artık bir tüp bebek merkezi arıycam bakalım.
ben geldiiiim
kızlar ya ben bu ay çok kuruydum
güya işe yaramıştı ilaçlar
yumurta büyümüştü iğne vermeden önce dr
ama ben çok kuruydum bu ay diğer aylara nazaran