- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
sanki dünya onun etrafında dönüyor.öyle zanneediyor onun varsa derdi tasası benim de var.yarın tahlil günüm tahlilden sonra ne olacak bakalımklava: klava:
öyle canım boşverr salla gitsiinn. uyuzz karı nolcakk
ayyy nasıl insanlar var yaalmaz:
insanı zorla deli ediyorlar.beraber yaşamak çok zor.Allah sana sabır versin canım...
canım dedim ya sonradanaklıma geldide. ben aralıkda eşimle hiç ilişkiye girmedim. ne olduysa ocakda oldu.yani aslında çok yenii... o yüzden bekliycem canım.ama düşündüün için çok sağol. burda zaten bizi bizden başka düşünen yok.senağlama
ya nolsun kızlar benim kaynana dedemlere(eşimin) nereye gitti bilmiyorum demiş arkadaşıyla konuştu gidiyorum dedi gitti demiş.dedem de beni aradı noldu annene(kaynanaya) bişey demeden çıkmışsın diye aradı mı?
az önce eve geldim tartıştık.arkadaşımla konuşurken yanımdaydın kulaklarını mı tıkadın da duymadın dedemlere bilmiyorum demişsin ne yapmaya çalışıyon dedim sesimi yükselterek.ne bu böyle dedim istemiyorsan çıkarız böyle yaparak nereye varmya çalışıyon dedim.
sen beni anne yerine koymuyon saygın yok bana....diye sıraladı.gidiyorum deyip çıktın gittin nereye gittiğini nerden bileyim?ya kızlar arkadaşım aradığında yanımdaydı ismini zikrettim duyacağını duyuyo duymak istemediğini duymuyor.çok sinirliyim ya.
sakin ol hayatım yaa.bi derin nefes all.. amaann boşşverr de kendi kendine onlamı uğraşcam de kendi kendini motive et helle..sanki dünya onun etrafında dönüyor.öyle zanneediyor onun varsa derdi tasası benim de var.yarın tahlil günüm tahlilden sonra ne olacak bakalım
aminnnnnnnnnnn canım.kalbim ağrıyor şu an sinirimden duramıyorum elim ayağım birbirine karışıyor.
neşecim sana noldu ya???
arkadaşlar nazar değdi bize heralde???herkes çıkmazda stres yapmamak elde değil.
canım benim değer 117 mlu çıkdı. ama hepimiz bi anda hani dedik düşük değer. dün gecede çok kafamı kurcaladı durdu. acaba dedim kimyasal gebelik falanmı dedim kendi kendimee en sonda hani aralığın 5inde çamur gibi lekelenmem olmuştu. dedim değer niye düşük ama sabah benim küçük olan canım eltim aradı bianda aklıma geldi ben eşimle hiç aralıkda ilişkiye girmedimkii ne olduysa ocakda oldu yani 2.5 haftalık falan gibi geliyo bana biliyosun ben adetde olmadım evlenelii.. dr da dedi 10 gün sonra gel bakalım dedii. o yüzdenn öğlen rahatladım birazz korkmuştum bianda yaa..iyi düşünelim iyi olsun dimisenin değer düşük mü çıktı noldu ya sinirden çok fazla okuyamadım eskileri anlatır mısın evincim??
kuzucum aglamayalım yaaaaa
niye böyle sıkıntılısın gülüm yaaaaa
adet olamadın onamı canını sıkıyorsun canım
anlat bakalım
evet maalesef öyle oluyor canım en masum hayallerin duyguların yok ouyor.ben bu olayı bir yerden tanıyorum kendimden 1,5 sene yaşadım ömrümden ömür gitti canımdanda can ahhhh ahhhh hepsi geçmişte kalıyor ama en çocuksu yanların masumluğun hislerin hayallerin ölüyor çektiklerin yanına kalıyor işte senağlamasenağlama
sakin ol hayatım yaa.bi derin nefes all.. amaann boşşverr de kendi kendine onlamı uğraşcam de kendi kendini motive et helle..
canım yerleşme kanaması olmasın kızz yada stresdende olabilir..evet maalesef öyle oluyor canım en masum hayallerin duyguların yok ouyor.
ya sıkıntılıyım zaten kanamam var ama normal adet kanması değil bu.bugün 2.gün ve hala tek ped.ikinciyi üçüncüyü hatta dördüncüyü bulması lazımdı.bide rengi de değişik siyah gibi böyle.yarın direkt dr.un yanına mı gitsem ki kan vermeden?erkeklik hormonuna bakalım demişti de.
bence de korkutma kendine ne zaman gidicen dr.a ozaman kesinleşiir.RAbbim büyü içini ferah tut sen.canım benim değer 117 mlu çıkdı. ama hepimiz bi anda hani dedik düşük değer. dün gecede çok kafamı kurcaladı durdu. acaba dedim kimyasal gebelik falanmı dedim kendi kendimee en sonda hani aralığın 5inde çamur gibi lekelenmem olmuştu. dedim değer niye düşük ama sabah benim küçük olan canım eltim aradı bianda aklıma geldi ben eşimle hiç aralıkda ilişkiye girmedimkii ne olduysa ocakda oldu yani 2.5 haftalık falan gibi geliyo bana biliyosun ben adetde olmadım evlenelii.. dr da dedi 10 gün sonra gel bakalım dedii. o yüzdenn öğlen rahatladım birazz korkmuştum bianda yaa..iyi düşünelim iyi olsun dimi
niye ağlamayalım neşeciğim ya içimize akıta akıta patlayacak bir gün delireceğiz birgünde ağlayalım bişeycik olmaz senağlama
valla birdahaki pazartesi giderim. canımm allah izin verrirse inş hayırlı haberle dönerim..bence de korkutma kendine ne zaman gidicen dr.a ozaman kesinleşiir.RAbbim büyü içini ferah tut sen.
ağla ağla ağla da nereye kadar kuzucum yaaa. :sinifsinif: senağlama
canım yerleşme kanaması olmasın kızz yada stresdende olabilir..
bilmiyorum anlamadım ki.dr.muaene de etmedi en azından batın usg ile baksaydı.bacak aralrım da kasılıyor.dün gece yatmadan duş aldım sıcak ki ne sıcak.sabahleyin de sıcak su torbası koydum yine aynı.korkuyorum kızlarrrr bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile :uhm:
neşeciğim paylaşımın çok güzel canım çok ta halı sölemiş söyleyen bizim onlar gibi olabilmemiz mümkün değil zaten haşa tabiki derdimizden büyük rabbimiz var ve bizden en kötü durumda olanlar var biz bunu biliyoruz isyan da etmiyoruz zaten ama ben çok dolmuştum ağlamaya ihtiyacım vardı hepsi bu kadar
canım seni korkutmak istemem ama siyah kanama düşüğü filan gösterebilir neşecim düşük yaptı o daha iyi bilir ama sıcak su sıcak kompres yumurtlama zamanı iyi gelebilir ama döllenme varsa bozabilir dikkat et rabbimin işi belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?