ölemi canım ben göbeğimden oldum puregonu hiç acımıyor ama insülin gibi etki şekli sanırım deri altı olsunda neresi olursa olsun ama genelde hep göbekten yapılıyor sen bence göbekten yapsan daha ii olmazmıydı canım ya bu arada inciri ye sen kaliteli olsun yumoşlar
Kıslar sİzeden bİŞİ rİca edİcem kesİnlİkle sÖyleyİn ama benİ Üzersİnİz fİlan dİye dÜŞÜnmeyİn yanİ sonuÇta 1 tane gerÇek var ortada ya hamİlyİm ya deĞİlİm bu kaÇınılmaz Şİmdİ benİmle İlgİlİ olumsuz hİssedende olumlu hİssedende sÖyleyebİlİr mİ acaba benİm hİslerİmİ sÖlİyİm aÇıkÇa olumlu hİssedİyorum ama korkuyorum o ayrı ne olur sİzde sÖyleyİn bİr an hİssedİn ne olur sİze asla gÜcenmem asla hem hİslerİmİzİde denemİŞ oluruz ÇÜnkİ az kaldı test gÜnÜne lÜtfen cevap beklİyorum hepİnİzden :))
yaw ben de dedim eşime göbekten yaptırayım sonuçta yumurtalıklar göbeğe daha yakın dedi ne farkeder doktor farketmez demiş sonuçta.ben de ısrar etmedim hiç bunda da bi hayır vardır artık.75 doz toplamda 450 olacak yani 6 gün eder.senin toplamda kaç dozdu kuzu?
Kıslar sİzeden bİŞİ rİca edİcem kesİnlİkle sÖyleyİn ama benİ Üzersİnİz fİlan dİye dÜŞÜnmeyİn yanİ sonuÇta 1 tane gerÇek var ortada ya hamİlyİm ya deĞİlİm bu kaÇınılmaz Şİmdİ benİmle İlgİlİ olumsuz hİssedende olumlu hİssedende sÖyleyebİlİr mİ acaba benİm hİslerİmİ sÖlİyİm aÇıkÇa olumlu hİssedİyorum ama korkuyorum o ayrı ne olur sİzde sÖyleyİn bİr an hİssedİn ne olur sİze asla gÜcenmem asla hem hİslerİmİzİde denemİŞ oluruz ÇÜnkİ az kaldı test gÜnÜne lÜtfen cevap beklİyorum hepİnİzden :))
bu ay için kesin bişey hissedemiyorum canım ama önümüzdeki aylarda 1 ,2 ay gibi kısa bir sürede sanki olacakmış gibi geliyo ama bu ay için gerçekten ortada kaldım belkide ağrı var bacaklarım da filan dedinya ondanda etkilenmiş olabilirim canım rabbim en kısa zamanda sana anneliği tattıracak bundan eminim işte meleğim:lepi:
ya ayşeyle konuştuk sabah canım benimkiler hafif ağrılar ve ortada değil iki yanda kasıklarımda ve bacakalra doğru vuruyor ayşe aynısını tarif ediyorsun diyor benide bu ümitlendirdi sanırım[/QUOTE
iyilik meleğim inşallah canım inşallah ne ümitlendirmek nede ümitlerini kırmak istemiyorum eğer hamileysen canım senin için 10 rekat şükür namazı adıyorum inşallah cuma günü kılmak bana nasip olur inşallah sende kendin için ada canım benim ayse nin belirtilerinden hatırlıyorum canım inşallahh
ya ayşeyle konuştuk sabah canım benimkiler hafif ağrılar ve ortada değil iki yanda kasıklarımda ve bacakalra doğru vuruyor ayşe aynısını tarif ediyorsun diyor benide bu ümitlendirdi sanırım[/QUOTE
iyilik meleğim inşallah canım inşallah ne ümitlendirmek nede ümitlerini kırmak istemiyorum eğer hamileysen canım senin için 10 rekat şükür namazı adıyorum inşallah cuma günü kılmak bana nasip olur inşallah sende kendin için ada canım benim ayse nin belirtilerinden hatırlıyorum canım inşallahh
bende sabaha kadar kılarım şükür namazı yeterki olsun kurbanda keseceğim canım zaten adağım var rabbim bana o mucizeyi yaşatırsa kimin için elimden ne geliyorsa yaparım zaten senağlamasenağlama
ciddimi haberim yoktu balımmm hoşbuldum hemen kaçıyorum balım kociş pazartesiye kadar evde ara ara girerim ancak aklım hep burda hepinizi öpüyorum canlar ha bide umutsuzluk yoooooooookkkkkhilal tatlıkıs ikinizde yoktunuz aynı zamanlarda geldiniz anlaştınız mı yoksa canlarım hoşgeldiniz
ciddimi haberim yoktu balımmm hoşbuldum hemen kaçıyorum balım kociş pazartesiye kadar evde ara ara girerim ancak aklım hep burda hepinizi öpüyorum canlar ha bide umutsuzluk yoooooooookkkkklmaz: lmaz: lmaz:
yıllık iznini aldı balım ondan sizde rabbime emanet olun kaçarım gelirim ben yine öptüüümmmmmyaaaa şimdide seninkimi izinde bunlara ne oluyo öyle yaa neyse arada kaçıp gel canım rabbime emanet ololumunekankayizsmile
hilal nerdesin bacım yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?