Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım idrarla neden adet olmadım bilmiorum hiç ümidim yoktu boşunada değilmişnasıl test yaptın canım idrarmı peki neden adet olmadın bekle bakalım idrar testi çok güvenilir değil tabi ümitlenme ama belli de olmaz canım
kızlarrr randevumu aldımmm
ayyy çok garibim bi yandan istekli bi yandan isteksiz
acaba ne dicek doktorrr
c.tesi 11 dee dırınırııııımmmmm
Kzılarrr yaaa test yaptımmm sonuÇ koca bİ negatİfff
evet canım idrarla neden adet olmadım bilmiorum hiç ümidim yoktu boşunada değilmiş
YAAA CANIM BENİM ÜZÜLME İDRAR TESTLERİ BAZEN YANLIŞ ÇIKABİLİYOR UMUTLANDIRMAKTA İSTEMİYORUM AMA KAN TESTİ YAPTIRSAYDIN SAĞLIK OCAĞINDA KEŞKE BENİM HALA DEVAM EDİYO ÇOK İLGİNÇ 10 GÜN OLDU :1shok:
kızlarrr randevumu aldımmm
ayyy çok garibim bi yandan istekli bi yandan isteksiz
acaba ne dicek doktorrr
c.tesi 11 dee dırınırııııımmmmm
hade hayırlısı canım benim durumum da yarın belli olucak bakalım belki de c.tesi aşılama yapılabilir yumoşlar büyümüşse tabi
YAAA CANIM BENİM ÜZÜLME İDRAR TESTLERİ BAZEN YANLIŞ ÇIKABİLİYOR UMUTLANDIRMAKTA İSTEMİYORUM AMA KAN TESTİ YAPTIRSAYDIN SAĞLIK OCAĞINDA KEŞKE BENİM HALA DEVAM EDİYO ÇOK İLGİNÇ 10 GÜN OLDU :1shok:
benim ablamın da idrar testinde negatif çıkmıştı sonra doktora gidip hamile olduğunu öğrenince şok olmuştu.hihoyyyt
biraz daha bekle ama gebelik beklentisini sil kafandan öle bekle canım yoksa düzenli olan siklusunu bozarsın mazallah
kayracım sen benim gibi oldun ben 2 kere yaşadım bunu 20 gün sürdü az az az az ama kesilmiyordu bir türlü
Sağal Kayracım ama içim rahat artık geçenlerde çok sıkıntılıydım ama şimdi oluruna bıraktım üzmüycem kendimi.:sm_cool:
canım ya az önce fertilaidin içeriğini paylaştım ya sana bişi sordum orda PABA diye bişi var bu ne acaba altındada açıklamalar var uzun ne yazıyor biz ebir tercüme etsen olmqaz mı ki acepp bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
alpy sağol canım anladım demek istediğini bu kopyaladığın uzun yazıyı bende geçen günlerde kopyamıştım mesajıma burda biliyorum PABA filan merak ettim onları inşallah işimiz yarar canım sen ne diyorsun kilo yaparmı acep bu KK da da bir tane topik var kullanan bir kaç kişi var ama yazmıyorlar fazla eşim 1 ay kullansında o dün gece başladı çünki sonra hemen spermiyogram testi yapmasını isteyeceğim bakalım ne durumda