Bir çok teste rağmen sorun yok ama sürekli düşük yapıyorum / İzmir neslihan gürbüze gidenler

Moon96

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
46
9
16
29
Arkadaşlar 3 kez düşük yaşadım sonuncusu test ettiler anomali çıktı gen testlerimzde sorun yok eşime sperm hasar dna testi yapıldı sorun yok.
Ben artık delirmek üzereyim çikolata kistim var kan alıp kanserli mi diye bakıldı sonuç biraz yüksek ama çikolata kistlerinde normal almaya gerek yok dendi.
Doktorlar bana random denk gelmiş tüp bebek bile diyemem buna anck genetikli tüp bebek sağlam olur diyor oda çok maliyetli size gerek yok dediler.
Şimdi Neslihan Gürbüz doktoru buldum ona gitmeyi planlıyorum dHa önce giden ya da benimle aynı durumu yaşayıp bir sonuca varan var mı?

Arkadaşlar 3 kez düşük yaşadım sonuncusu test ettiler anomali çıktı gen testlerimzde sorun yok eşime sperm hasar dna testi yapıldı sorun yok.
Ben artık delirmek üzereyim çikolata kistim var kan alıp kanserli mi diye bakıldı sonuç biraz yüksek ama çikolata kistlerinde normal almaya gerek yok dendi.
Doktorlar bana random denk gelmiş tüp bebek bile diyemem buna anck genetikli tüp bebek sağlam olur diyor oda çok maliyetli size gerek yok dediler.
Şimdi Neslihan Gürbüz doktoru buldum ona gitmeyi planlıyorum dHa önce giden ya da benimle aynı durumu yaşayıp bir sonuca varan var mı?
Valla sizin durumunuzu çözer mi bilmem ama gereksiz abartılan paragöz bir doktor kendisi ben gittiğime pişman oldum sorunumu da çözemedi

Hatta onun hakkında yazılan yorumlara bakıp bakıp şaşırıyorum çok ilgisiz dinlemiyor bile insanı

Bir tüp bebek merkezi ile görüşün.

Bu arada Neslihan hanıma arkadaş tavsiyesi ile gittim ben sevmedim memnun kalmadım.
Arkadaşımın da çocuk sorunu vardı sorunlu gebeliği vardı onda devam etti doğuma az kala ben bu doğumu yaptıramam uni hastanesine git dedi kızı ortada bıraktı. Bana ise zaten tüp bebek merkezi ile görüşüyordum 2 kere transfer olmuştum bekleyen embriyolarım vardı resmen para alamayacağı için orda devam et yapacak bir şey yok dedi

Bir tüp bebek merkezi ile görüşün.

Bu arada Neslihan hanıma arkadaş tavsiyesi ile gittim ben sevmedim memnun kalmadım.
Arkadaşımın da çocuk sorunu vardı sorunlu gebeliği vardı onda devam etti doğuma az kala ben bu doğumu yaptıramam uni hastanesine git dedi kızı ortada bıraktı. Bana ise zaten tüp bebek merkezi ile görüşüyordum 2 kere transfer olmuştum bekleyen embriyolarım vardı resmen para alamayacağı için orda devam et yapacak bir şey yok dedi
Kdgslsjdhd bu doktoru bu kadar öven niye över anlamıyorum ki ben gebelikten gitmedim ama yaptığı terbiyesizlik resmen

Çok doğru bende arkadas tavsiyesi ile gittim onun olduğu hastanede çalışıyordu. Ancak çok baştan savma sadece güler yüzlü olmak yetmiyor maalesef bir koca kağıt test istedi benden kaç para para yatırdık sonuçları aldık en başta dediğim gibi böyle böyle olacak diyor e madem o kadar test sonucu değiştirmeyecekti neden yaptırdı? Para için

Valla sizin durumunuzu çözer mi bilmem ama gereksiz abartılan paragöz bir doktor kendisi ben gittiğime pişman oldum
yorumunu şimdi görüyorum inşallah probleminiz çözülmüştür benimde 4 kere düşük yaşadım kan pıhtılaşma problemim vardı neslihan hanımın tedavi ile gebe kaldım sağlıklı bir şekilde çocuğumu kucağıma aldım ben bir sıkıntı yaşamadım öneririm size

Benim de 3 düşüğüm var. Pıhtılaşma, eşim ve kendim için genetik test vs hepsi yapıldı her şey normal ama maalesef düşüke sonuçlanıyor. Böyle sebepsiz olunca da insan kafayı yicek gibi oluyo artık. Son düşüğümde genetik patoloji raporuna göre plesantada sorunlar varmış. sanırım o sebeple oldu daha doktora gitmedim ilk reglimi bekliyorum. Barış bükeyi çok önerdiler çevremdekiler ona gitmeyi düşünüyorum bir araştırın siz de isterseniz yorumları vs.

Merhaba ne kadar yardımcı olur bilemem ama çok doktor araştırma sonucumda doçent doktor ceren gölbaşıyı buldum izmirdeyim bende ben daha çok vajinal enfeksiyon için araştırma yaptım yıllardır gitmediğim doktor kalmadı çokta gereksiz para harcadım doktorlara evet bu biraz maliyetli ama en azından sorunuma çözüm buldu ki benim durumum çok farklı gelişti enfeksiyon için gittiğimde ilaç yazdı bu arada bir kızım var 8 yaşında normal yolla oldu 4 yıl önce korunmayı bıraktım ikinci bebek için ama 4 yıldır ne enfeksiyonum bitti ne de gebe kalabildim testler hsgler herşeyi de bu süreçte yaptırdım ceren hanım yıllar sonra bana hafif pcos var diyen tek doktor yani sorunu o buldu öyle söylim size enfeksiyon için tedaviye başladığım ay kullandığım onca ilaca rağmen gebe kalmışım şuan 7+4 teyim bana uğur getirdi ayrıca inanılmaz ilgili ve güler yüzlü biri kendisi de sekreteride memnun kalacağınızdan eminim eğer para harcayacaksanız değen birine verin paranızı içiniz acımasın ki derdinize de çözüm bulun

Hangi haftalarda düşük oluyor? Pıhtılaşma testleri yapıldı mı?

Merhaba benim de bütün testlere rağmen sebebi bulunamayan 3 kürtajım var. Birinde 12.haftada enfeksiyonla su gelmesi birinde 18.haftada yoğun kanamayla su azalması biri de 8+5te kalp durması. Sizin de böyle ilerleyen haftalar mı yoksa başlarda mı düşük oluyor? Başlarda oluyorsa katil hücre bakıldı mı?

Merhaba ben 1 kez zayıf kalp atımı duydum bir boş gebelik birde 4. Haftada düşük. Doktorlar sorun bulamıyor ama tüp bebek diyorlar daha önce bir kez aşılama denedim hormonlarım altüst oldu asılamada tutmadı maalesef. Şu sıralar Arzu dökmeciye gidiyorum cok tatlı kadın kimsenin söylemediği bir sey buldu rahim ağzımda yara varöks hep akıntılarım vardı uzun yılalr normal normal diye geçiştirdiler kadın dondurdu ve tüm dertlerim bitti. Ancak henüz bebek için bir çözüm bulamadık. Çikolata kisti gebeliğe engel diyorlar ama kendi kendime hamile kalabiliyordum

Ben neslihan hanıma 2018 de gitmistim genel muayene icin ama samimi degildi bence direk bilgilendirmeden test istedi, sonra 2. Ayda dusugum oldu 6. Haftada parca kalmis kurtaj dedi,bilgisizdm ama su an olsaydi baska doktorada giderdim, direk esimden de test istedi, bizde dusunduk normal yolla zaten hamile kaldim bu kadar teste gerek var mi ki diye, degistirdik doktorumuzu
Bir kere muayenede sıra beklerken yanindaki sekterlere yorumlar yayinlanmis mi dedi, onlarda ben icerdeyim diye evet hersey yolunda dediler, suphelenmistim acikcasi, neslihan hanimin yazilan yorumlarinin yazilis bicimi sanki hep ayni agizdan gibi cok kibar secilmis yorumlar, kotu bir yorumu bırak yazim hatasi bile olmamis, bana fake geldi acikcası

Back
X