Bir çöküş hikayesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuçları aldık, muayenesini bir de özel hastanede yaptıracağız bakalım. İyi olsun da gerisi önemli değil.

İstanbulda ise mutlaka Cerrahpaşa'ya bir uğrayın. Hangi doktora gittiniz bilmiyorum ama, annemin de dayımın da gittiği tüm doktorlar yanlış teşhisler koymuşken, cerrahpaşada gerçeği öğrendik. Çok iyi doktorlar var.

İstanbulda ise mutlaka Cerrahpaşa'ya bir uğrayın. Hangi doktora gittiniz bilmiyorum ama, annemin de dayımın da gittiği tüm doktorlar yanlış teşhisler koymuşken, cerrahpaşada gerçeği öğrendik. Çok iyi doktorlar var.
Peki randevuyu nasıl alacağım? Çapa çok dolu mesela. Cerrahpasa da öyledir büyük ihtimalle.

Peki randevuyu nasıl alacağım? Çapa çok dolu mesela. Cerrahpasa da öyledir büyük ihtimalle.

Evet cerrahpasaya randevu almak çok zor.
Bir randevu numarası olacaktı oranın, o numarayı gece tam 12'de aramaya başlıyorduk biz, hemen düşmüyordu tabi ama alınıyordu en sonunda.
Bilemedim ki simdi, ağrısı filan varsa acilden de giriş yapabilirsiniz.
24 saat hemen hemen bütün bölümlerin acili var
Numarayı hatırlayamıyorum, netten bulabilirsin

Yok yok o çok iyi, hastalığı ağır değil Allah'a bin şükür.
Şuan tek problemi sanki vefat etmiş gibi annemmm diyerek ağlaması. Öyle içten ağlıyor ki benim içimi yakıyorlar sanki. Kıyamam ya ben ona. Ne sen ne biz annelerimizi anlayamayız. Çünkü biz onları kaybetmedik. Ama onlar annelerini kaybetti/kaybetmenin eşiğinde. Bu yüzden anlayamıyorum ama içimi yakıyor bu hali. Kendi hastalığını da tetiklemez umarım. Biraz götürmek istiyorum onu buradan, sence nasıl olur? Biraz köy, belki biraz fındık toplamak. Sever o böyle şeyleri. Az da olsa unutmalı mı yoksa annesinin yanında kalmalı mı.. Bilemedim.
Kendi yerine koy.
Nereye gidersen git kafan dağılmaz ki.
Bu öyle kafadan atılacak bir konu değil.
Bırak acısını, sevgisini doya doya yaşasın.
Sonra kendini daha kötü hissedebilir.

Öncelikle geçmiş olsun. Üniversitede ev arkadaşım verem olmuştu suan çok sağlıklı. Düzenli olarak ilaçlarını kullandı hiçbir şeyi kalmadı. Eğer hastalığı kafanızda büyütürseniz daha zor atlatılır. Annenize veremi atlatan insanların yazdıklarını ya da burada bizim yazdıklarımızı okuyun.

Allah annenede anneanne ne de sağlık sıhhat verir inşallah. Bence ne diz aglsyin ne de snneniz. Anneannenizin sizin moralinize ihtiyaci var. Hrmen olmus gibi yas tutmayin. Insallah iyi olur

Evet cerrahpasaya randevu almak çok zor.
Bir randevu numarası olacaktı oranın, o numarayı gece tam 12'de aramaya başlıyorduk biz, hemen düşmüyordu tabi ama alınıyordu en sonunda.
Bilemedim ki simdi, ağrısı filan varsa acilden de giriş yapabilirsiniz.
24 saat hemen hemen bütün bölümlerin acili var
Numarayı hatırlayamıyorum, netten bulabilirsin
Yok yok hiç ağrısı yok.
Sadece bacakları şiş o kadar..
Ben bunu bir teyzemlere söyleyeyim, en azından bir de orayı deneyelim. Çok teşekkür ederim..

Kendi yerine koy.
Nereye gidersen git kafan dağılmaz ki.
Bu öyle kafadan atılacak bir konu değil.
Bırak acısını, sevgisini doya doya yaşasın.
Sonra kendini daha kötü hissedebilir.
Acısını doya doya yaşarken kendini harap etmesi, beni bitiriyor. Onu böyle görünce ben tükeniyorum :(
Psikoloğa gitmeyi teklif ettim. Kabul etmedi. Ama bu depresif ruh hali hiç iyi değil. Annesine moral vermesi gereken zamanda kendisini harap ediyor. :(

Allah annenede anneanne ne de sağlık sıhhat verir inşallah. Bence ne diz aglsyin ne de snneniz. Anneannenizin sizin moralinize ihtiyaci var. Hrmen olmus gibi yas tutmayin. Insallah iyi olur
İnşallah. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Öncelikle geçmiş olsun. Üniversitede ev arkadaşım verem olmuştu suan çok sağlıklı. Düzenli olarak ilaçlarını kullandı hiçbir şeyi kalmadı. Eğer hastalığı kafanızda büyütürseniz daha zor atlatılır. Annenize veremi atlatan insanların yazdıklarını ya da burada bizim yazdıklarımızı okuyun.
Veremin geçici olduğunu biliyor.
Tedavi olabileceğini de.
Kendisi çok çok iyi zaten.
Ama bu ruh hali kendisini dibe çekiyor. Ben hiç yakınımı kaybetmedim, o da haklı anlayamıyorum onu. Ama onu kaybetme düşüncesi yakıyor beni. O annesine ben ona ağlıyorum. Bakalım, inşallah kendini bir an önce toparlar, yoksa hastalığı kötüye gidicek. :(

Kuzum , cok cok gecmis olsun , evlat acisindan sonra en buyuk aci anne baba acisi sanirim
Ama herseyin bir zamani var , hep derler ya Allah sirali olum versin diye , bu cok mantikli bir laftir
Allah gecinden versin anneannene birsey olursa annen yikilsa da atlatacaktir , su anda ilk soku yasadi , sen guclu kal , destek ol ama kimler öluyor ve kalanlar yasamaya devam ediyor , hep o aci kalbimizde oluyor ama inan hayat devam ediyor , bunu hayatinda pek cok aile bireyini genc yasta kaybetmisi biri olarak yaziyorum , cok cok gecmis olsun

Acısını doya doya yaşarken kendini harap etmesi, beni bitiriyor. Onu böyle görünce ben tükeniyorum :KK43:
Psikoloğa gitmeyi teklif ettim. Kabul etmedi. Ama bu depresif ruh hali hiç iyi değil. Annesine moral vermesi gereken zamanda kendisini harap ediyor. :KK43:
Adı üstünde işte canım ANNE...

Kuzum , cok cok gecmis olsun , evlat acisindan sonra en buyuk aci anne baba acisi sanirim
Ama herseyin bir zamani var , hep derler ya Allah sirali olum versin diye , bu cok mantikli bir laftir
Allah gecinden versin anneannene birsey olursa annen yikilsa da atlatacaktir , su anda ilk soku yasadi , sen guclu kal , destek ol ama kimler öluyor ve kalanlar yasamaya devam ediyor , hep o aci kalbimizde oluyor ama inan hayat devam ediyor , bunu hayatinda pek cok aile bireyini genc yasta kaybetmisi biri olarak yaziyorum , cok cok gecmis olsun
Allah sıralı ölüm versin. Hepimize inşallah.
Bilmiyorum, evet bende hastalığına üzüldüm ama annem kadar üzülmedim ağlamadım. O yüzden onu anlayamıyorum, sadece empati yapmaya çalışıyorum. Annemin rahatsız olduğunu öğrendiğimde hep pozitif oldum, içim kan ağlasa da yanında gülücükler saçtım. Ama o hastalığının da verdiği duygusallıkla koyverdi kendini. Bilmiyorum, psikolog, tatil hepsini düşünüyorum şuan. :( yazın bana destek verdi, çok teşekkür ederim yazdığın için Milana. Buradaki yazılarla az da olsa kendimi toparladım, şimdi annemi toparlama zamanı. İnşallah ikisi de çok iyi olur. :(

Allah sıralı ölüm versin. Hepimize inşallah.
Bilmiyorum, evet bende hastalığına üzüldüm ama annem kadar üzülmedim ağlamadım. O yüzden onu anlayamıyorum, sadece empati yapmaya çalışıyorum. Annemin rahatsız olduğunu öğrendiğimde hep pozitif oldum, içim kan ağlasa da yanında gülücükler saçtım. Ama o hastalığının da verdiği duygusallıkla koyverdi kendini. Bilmiyorum, psikolog, tatil hepsini düşünüyorum şuan. :( yazın bana destek verdi, çok teşekkür ederim yazdığın için Milana. Buradaki yazılarla az da olsa kendimi toparladım, şimdi annemi toparlama zamanı. İnşallah ikisi de çok iyi olur. :(
Yine nacizane bir tavsiye sen anne diilsin sen evlatsin , annene destek ol ama bunu hic cikarma aklindan ve anne gibi davranma , anne gibi davranirsan onun toparlanmasi daha uzun surer ama o anne oldugunu fark ederse evlatlari icin daha cabuk toparlar , bunu aklindan cikarma

Yine nacizane bir tavsiye sen anne diilsin sen evlatsin , annene destek ol ama bunu hic cikarma aklindan ve anne gibi davranma , anne gibi davranirsan onun toparlanmasi daha uzun surer ama o anne oldugunu fark ederse evlatlari icin daha cabuk toparlar , bunu aklindan cikarma
Evet Milana, biraz öyle gibi davranıyorum sanırım. O da bana güvendiği için bu kadar dağıldı :( biraz daha geri durmaya çalışacağım artık

Bende 21im. Anneannem vefat edeli yakında 13 sene olacak. Annem ayakta ama çünkü ayakta durmak zorunda. Bir anne annesi için değil evlatları için yaşar 🙌 Babam kanser hastası, seni anlıyorum..
Verem, tedavi edilebilir bir hastalık, için rahat olsun. Anneannenin rahmini alsınlar daha fazla bulaşmadan. Umarım ikisi de iyi olur 🙌

Bir de annene hep çok sarıl, hep çok öp, hep çok sevdiğini söyle. Ben hep öperim hep severim yıllardır. Ve inan doyulmuyor anneye..
Anneye sarılmamak ile güçlü olunmaz, unutma.. Rabbım sağlık sıhhat şifa versin inşallah..

Bende 21im. Anneannem vefat edeli yakında 13 sene olacak. Annem ayakta ama çünkü ayakta durmak zorunda. Bir anne annesi için değil evlatları için yaşar 🙌 Babam kanser hastası, seni anlıyorum..
Verem, tedavi edilebilir bir hastalık, için rahat olsun. Anneannenin rahmini alsınlar daha fazla bulaşmadan. Umarım ikisi de iyi olur 🙌

Bir de annene hep çok sarıl, hep çok öp, hep çok sevdiğini söyle. Ben hep öperim hep severim yıllardır. Ve inan doyulmuyor anneye..
Anneye sarılmamak ile güçlü olunmaz, unutma.. Rabbım sağlık sıhhat şifa versin inşallah..
Umarım ya. Tek dileğim o. İkisi de iyi olsun. Annem mutsuz olmasın. :(
Önceden sarılmıyordum ama artık sarılıyorum, mesela işten geldi bizi kontrol etmeye şimdi güzelce güldük eğlendik. Mutluydu, biraz daha iyiydi. Randevu almış haftaya. Annemi götüreceğim, iyi olacak dedi. İyileşiyor yavaş yavaş, topluyor kendini. İnşallah devamı gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X