Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bunlar neee, Derya Baykal halt etmiş senin yanında, maşallah diyim nazar değdircem sositososito
sizi sürekli takip ediyorum
çok şık ve birbirinden ilginç tasarımlarınız var
hepsininde albenisi yüksek maşallah
valla ben sizin yerinizde olsam bi tv programına falan katılırdım bu yaptığım ürünleri gösterirdim
ordaki dandik dundik ürünlerden çok daha şık ve işe yarar şeyler yapıyorsunuz
merak ediyorum bu konuda herhangi bi eğitimizin varmııı
yoksa tamamen Allah vergisi bi yetenekmi bu :uhm:
elinize emeğinize sağlık a.s.
bu guzel sözlerin için çok çok teşekkur ederim canım.
tv programı biraz abartılı olmuş yanlıznacizane yaptıklarımı elinden geldiğince sizlerle paylaşmaya çalışıyorum, böyle mutlu oluyorum birde beğenildiğini duymak anlatılmaz bir duygu... :asigim:
aslında adamakıllı bir eğitim aldım sayılmaz, bu yıl haftada 1 gun mefruşat kursuna gittim 2 ay sonra çok sıkıldım bıraktım.. özgur çalışmak daha iyi geliyor bana kaydirigubbakcemile3
valla tek kelimeyle muhteşem bi zeka diyorum seninkine o zaman
tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerimm
bu arada tv programı düşüncemi hiç abartılı bulmuyorum oraya çıkanlar sizden daha üstün değiller çünkü
önemli olan böyle orjinal fikirlerin olması
tekrar tebrikler a.s.:enbuyukkk:
ellerine saglik vallaha, super yapmissin ben yapabilirmiyim kine bunlardan hemi ? ben beceriksuz oldum bebelerden sonra da![]()
tek kelimeyle muhteşem olağan üstü...bir insn bukadar yetenekli olur...maaşaallahh![]()
cok sekerler yaa nerden akliniza geliyo böyle seyleryerimseniben
ellerine emegine saglik canimopuyorumnanaktan
zemuszemusISDE GELDIK BURDAYIZzemuszemus
sizinkiler kadar olmasada ilk denemem icin fena diildir umarim
buarada esim ve ben simsiyah corap giyindigimizden tuananin kendi corabini feda ettik artikkaydirigubbakcemile3
oda haliyle kücük versiyon oldukaydirigubbakcemile3
siseye diil tuanaya bebekken kulandigim mama kutusuna gecirdik bebegimizikaydirigubbakcemile3
:kedi:umarim begenirsiniz:kedi:
![]()
anaaaaaa saç yapıp bide papyon takmışlar oldumu nan şimdi, 8 aydır bunun hayalini mi kuruyodun yoksa :mymeka:
:roflol:
şaka bi yana hayatım, valla ben çok beğendim (burnu hariç)
gule gulle kullansın tuanacığım, ellerine sağlık opuyorumnanaktan
haa unutmadan hani sen tuanaya kelebek öruverecektin oldu :))
zemuszemusISDE GELDIK BURDAYIZzemuszemus
sizinkiler kadar olmasada ilk denemem icin fena diildir umarim
buarada esim ve ben simsiyah corap giyindigimizden tuananin kendi corabini feda ettik artikkaydirigubbakcemile3
oda haliyle kücük versiyon oldukaydirigubbakcemile3
siseye diil tuanaya bebekken kulandigim mama kutusuna gecirdik bebegimizikaydirigubbakcemile3
:kedi:umarim begenirsiniz:kedi:
![]()
![]()